Innehåller affiliate-länkar

Jag brukar oftast passa på att göra en slarvig fiskbensfläta när mitt hår är smutsigt, det känns mycket lättare. Personligen föredrar jag slarviga, stora fiskbensflätor, efter jag flätat klart drar jag isär flätan ganska mycket för att få den stor och slarvig.

Torrshampoo är också viktigt när mitt hår är smutsigt, jag brukar använda det två dagar innan jag tvättar håret. Håret får även lite mer stadga och volym av det. Jag använder just nu Oribe Gold Lust som fungerar superbra för mig, det blir ingen stark doft av den heller. Ni hittar den HÄR

Varför inte lägga till lite blommor i flätan?

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Innan jag packade passade jag på att rengöra mina sminkborstar. Jag försöker att tvätta dom en gång i veckan och den senaste tiden har jag blivit mycket bättre på det. Den här gången testade jag Real Techniques rengöring som jag fick under ett event, jag blev faktiskt väldigt positivt förvånad. Den rengjorde väldigt bra och med den tillhörande rengöringspaletten kom det mesta ut.

Paletten tycker jag är lite dyr och det finns betydligt billigare varianter man kan kombinera med rengöringen och det blir säkert lika effektiv. Däremot tycker jag att rengöringen är superbra och den kommer jag att köpa igen! Det behövs inte mycket för att få borstarna rena, men det var lite svårt att endast få ut lite rengöring med den flaskan.

Rengöringen hittar ni HÄR och paletten HÄR

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Denna veckan spenderar jag i Linköping så igår hade jag fullt upp med att packa. Jag är typiskt den personen som väntar in i det sista med att packa, det går alltid lite bättre när jag känner lite stress. Jag passar alltid på att ta med några små testers som jag samlat på mig men även några favoriter som jag inte kan vara utan.

Självklart tar jag med SPF, Filorgas ansiktsmist med SPF 50 och kroppsspray från Hawaiian Tropic. Löwengrip Care & Color Deoderant bland annat. I min lilla Skincity påse förvarar jag alla små testers.

Inviger min nya necessär från Murad, perfekt storlek!

Overnight Detox Moisturizer har blivit en favorit hos mig, även fast den är lite väl stor så kunde jag inte motstå att ta med den!

Mette Picaut har perfekta rese-kit eller kanske mer prova-på-kit. Jag har testat denna förut när jag reste till London, peelingen blev en favoriten.

Gillar

Kommentarer