Innehåller affiliate-länkar

Jag var hemma i helgen och passade på att plocka fram mina nagellack. Jag har alltid älskat att måla naglarna både på mig själv och andra, men nu det senaste året har jag inte haft nagellack alls! Eftersom vi inte får ha nagellack under våran hudterapeut-utbildning så lämnade jag alla nagellacken hemma när jag flyttade till Stockholm. Om cirka tre veckor är jag klar på skolan och kan äntligen börja använda dessa godingar igen, woho!

Jag har samlat på mig några favoriter genom åren och andra är nya som jag inte hunnit testa ännu. De nagellacken jag inte använder så ofta förvarar jag i min guld-ananas och de jag använder mer har jag framme på display, som ni kan se HÄR .

Favorit nude: Essie - Spin The Bottle , Klassisk vit: Essie - Blanc , Bästa lacket till hösten: Essie - Bahama Mama

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Jag är hemma hos min familj i helgen och har testat lite nya produkter som min syster har. Hon har bland annat testat den här rengöringen/peelingen/masken från The Body Shop. Jag blev väldigt nyfiken eftersom den innehåller tea tree, en superingrediens mot orenheter! Jag har tidigare använt vanlig tea tree olja och punktbehandlat finnar och orenheter med över natten. Jag tycker inte det känns som den här produkten passar som daglig rengöring. Det var en ganska stark doft av tea tree och ganska grova korn i. Däremot kan jag tänka mig att använda den i en kombination med andra masker. Att först använda den som en peeling och därefter applicera som en mask på områden med orenheter.

Finns att köpa HÄR

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Jag har börjat testa lite olika produkter från Jane Iredale som är ett relativt nytt märke för mig. Produkterna innehåller mineraler och lämnar huden med en fin lyster, plus att de är berikade med vitaminer och antioxidanter! Min favorit av de som jag testat är bronzern. Ibland sveper jag borsten över hela pudret och blandar, medan vissa gånger använder jag tillexempel den ljusare delen som en highlighter och den rosa som ett blush. Läppglanset är väldigt fint till vardags och känns väldigt mjukt på läpparna. Pudret tycker jag känns som vilket puder som helst. Men jag fick ett väldigt bra första intryck av märket.

Pudret finns HÄR, bronzer HÄR, Läppglans HÄR

  • Smink

Gillar

Kommentarer