Innehåller affiliate-länkar

Mitt skrivbord ser i stort sett alltid ut såhär nu för tiden. Några papper från skolan här och där, en ansiktsmist och lite smink. Jag var nyligen på en utbildning för BareMinerals och hade möjlighet att testa lite produkter från Bliss. Efter jag sprayat mig med deras mist under dagen så kunde jag inte låta bli att köpa den. Den luktar såå gott, och känns så skön på huden, lite återfuktning och lyster under dagen är aldrig fel. Ni kan läsa mer om den här -> Bliss - Triple Oxygen Radiance Restoring Mist

Två andra nya produkter som jag nyligen fått är Murad - Rejuvenating AHA Hand Cream och Burt's Bees Lip Crayon, jag har redan lagt ner dom i väskan så jag ska bli påmind om att använda dom under dagen, "läppstiftet" är perfekt till vardags. En gammal favorit är BareMinerals Complexion Rescue , detta är min tredje flaska jag har köpt. Jag har färgen "Wheat". Den passar väldigt bra till vardags och jag använder den varje dag, plus att den har solskydd, så bra!

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Åh London.. Vart ska jag börja? Det var så fantastiskt! Vi hade bara fyra dagar där men jag hann se så mycket och jag kan definitivt säga att jag kommer åka igen. Jag har nog aldrig shoppat så mycket som jag gjorde där, mestadels kläder, men det blev även lite skönhetsprodukter som jag tänkte visa här.

Jag passade på att köpa pads och ögonmasker. På senaste tiden har jag varit riktigt beroende av ögonmasker och jag använder det ca 2 gånger i veckan. Det är nya märken hela tiden, så jag har inte hittat någon riktig favorit än. Det ska bli extra kul att testa Nip + Fab som jag hört så mycket om! Jag köpte deras Dragon's Blodd Fix Hyaluronic Shot.. En läppstiftsorganizer köpte jag också.

Fotmasker! Efter fyra dagar av konstant promenerande behöver jag verkligen lite extra ompyssling till fötterna. Palmer's läppbalsam och cleansing oil. Jag köpte en body lotion från Palmer's för ca två år sedan och det har varit min all time favorite, så när jag hittade fler produkter från Palmer's kunde jag inte låta bli att köpa mer. Jag köpte även två stycken body lotions som inte är med på bild.

Förutom Nip + Fab's shot så är rengöringsoljan från Palmers nog det jag är mest nyfiken på att testa.

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Jag måste visa er den här superfina paletten från Billion Dollar Brows. Det är ett sculpting kit till ögonbrynen. Jag har testat ögonbrynsgelé förut men har inte riktigt känt att det hjälpt något, så då blev jag tipsad om vax istället. Mina ögonbryn är spretiga och vill inte lägga sig, speciellt i slutet av brynet så spretar det utåt istället för att ligga ner. Förhoppningsvis kan denna hjälpa!

Jag var egentligen bara ute efter ett vax men i det här sculpting kitet följde det även med ögonbrynsskugga och borste, perfekt! Jag tror Taupe kommer passa mig bäst.

Ni hittar kitet HÄR

Gillar

Kommentarer