Jag har skrivit om Sheet Happens i ett inlägg förut, HÄR. I videon ser ni vad jag fick. Jag är väldigt nöjd med boxen och överraskad att det är så många masker i en box. (Ca 8-10st ansiktsmasker skickas i varje box).

Jag har hunnit testa några masker, min favorit hittills är Dr. Jart Vital Hydra Solution, som verkligen boostar ansiktet med fukt! Absolut en mask jag skulle köpa om jag upplever en stram torr känsla på huden, den hjälper!

Kika in boxen HÄR

Gillar

Kommentarer

Jag har funderat så länge på att testa någon prenumerationsbox, men aldrig riktigt hittat "den rätta", tills jag såg Glossybox - The Marble Box. Det måste vara den finaste boxen jag har sett av alla boxar som finns! Marmor kan aldrig bli fel! Jag var nog mer intresserad av att få boxen än innehållet, haha. Nu har jag redan sett bilder på februari-boxen och den ser väldigt lovande ut!

Innehållet ser ut att variera lite, med någon enstaka produkt hit och dit. Jag såg att ganska många fick en sheet mask, eller en hårprodukt (det hade jag hellre velat ha) men i denna boxen fanns: (med text från Glossybox)

Oolution Eye Love: Glöm inte att skämma bort huden under ögon med fukt! Eye Love är en ögonkräm med 100% naturligt innehåll med 65 aktiva ingredienser. Motverkar mörka ringar, påsar och rynkor samtidigt som den mjukgör på djupet.

Oral B 3D White Luxe Whitening Accelerator: Spännande produkt! Ett serum för tänderna som du använder efter att du borstat tänderna som du sedan sköljer av. Ökar effekten och boostar reduceringen av missfärgningar, ger vitare tänder och skyddar emaljen.

Hot Makeup Mono Duo Cracked Baked Eye Shadow: Mjuk och mormerad ögonskugga med ett härligt skimmer, fukta penseln för en mer intensiv färg. Den unika silverfärgen passar alla ögonfärger. Bär den dom den är eller blanda med andra ögonskuggor.

Spa To You Face Brush: Ansiktsborste med silkesmjuka strån och silikonkuddar som rengör på djupet samtidigt som den masserar huden för att förbättra blodcirkulationen. Massera in ansiktsrengöringen med cirkelrörelser och fortsätt tills huden är helt ren.Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Jag hittade den här lilla svampen när jag rensade igenom mina lådor här om dagen. Hur kunde jag ha glömt denna? Miracle Diamond Sponge från Real Techniques. Den platta större delen används till större partier i ansiktet som panna och kinder, medan den spetsiga sidan kan användas för att skulptera eller dölja små partier. Jag tycker förpackningen och svampen är hur fin som helst! Spännande att se om den är lika bra. Finns att köpa HÄR

Gillar

Kommentarer