Om ni har följt min blogg ett tag så vet ni att jag älskar mina hemma-spa-kvällar. På söndagar brukar jag alltid göra något extra. Igår unnade jag mig en lyxkväll med lite produkter som jag fått från Klinta. Doftljusen har jag haft flera gånger förut men denna gången testade jag även havssalt till badkaret och en ekologisk.

Jag försöker bli bättre på att tvätta mina handdukar till ansiktet oftare så att ha en extra är aldrig fel. Ett tips: Doppa handduken i varmt vatten och lägg en droppe eterisk olja (jag brukar använda lavendel), lägg på ansiktet i 2 minuter. Så härligt! På bilden till vänster ser ni hur det såg ut efter jag lagt i badsaltet. Jag har alltid "krävt" bubblor när jag ska bada men jag har ändrat mig! Det kändes så lyxigt med havssaltet och det doftade ros i hela badrummet. Saltet är väldigt renande och detoxifierande. Det går även att blanda lite av saltet med en olja och använda som en kroppsskrubb.

Vatten är ett måste när jag sitter i badkaret länge. Denna gången hade jag även i lite citron, gurka och blåbär för en extra detox.

När jag valde bland ljusen och bläddrade förbi "Bubbel och rosa grapefrukt" så fastnade jag direkt. Tur att jag valde just det ljuset för det doftar helt fantastiskt! Alla ljusen är massageljus och innehåller vitamin E, så efter badet doppar jag fingrarna i ljuset och smörjer mig på kroppen där jag känner mig extra torr.

På Spotify finns hur mycket avslappnande låtar som helst. Jag söker oftast på "spa" och väljer något av de albumen. Se till att lägga telefonen långt bort så du ej sitter och kollar på telefonen under tiden. Det är något jag måste bli bättre på.

Här ser ni en liten film från kvällen.

Gillar

Kommentarer

Jag måste bara tipsa er om den här duschtvålen. Jag har haft den många gånger förut och fick den även i julklapp. Den doftar sååå gott! Den kan både användas till kropp & hår men jag använder den endast till kroppen, jag brukar alltid försöka använda speciella produkter till håret. Det här är en tvål som jag kommer fortsätta beställa, om ni har vägarna förbi Yves-Rocher så gå in och lukta! Plus att den är billig, ca 35kr. Nom nom..

Finns att köpa HÄR

Gillar

Kommentarer

Dags att försöka komma igång med träningen. Jag tänker packa väskan och lägga fram kläderna i förväg så är chansen iallafall lite större att jag kommer iväg. Torrshampoo tar jag med, det är inte alla dagar man känner för att duscha håret, eller om man har bråttom så är det perfekt att ha för att fräscha till håret.. Yves-Rocher har många duschtvålar i mindre flaskor och jag har en limited edition tvål kvar, så den slänger jag också ner i väskan. Ett läppbalsam jag är extra förtjust i just nu när är från Yves-Rocher. Det smälter så fort den kommer på läpparna och gör läppara jättemjuka.Jag håller just nu på att testa hårsnoddar ("hair cuddles") från HH Simonsen, men jag vet inte riktigt vad jag tycker om dem än så länge, hmm. Oftast har jag också med mig en liten sminkväska.

Adlinks: Ni hittar produkterna här: Läppbalsam Duschtvål ​HH-Simonsen hårsnodd ​Torrshampoo

Gillar

Kommentarer