Innehåller affiliate-länkar
r

Gott nytt år! Hoppas ni alla får en fantastisk kväll och att 2017 blir ett bra år. Jag tänkte visa vad jag använder inför kvällen (delvis) och lite förberedelser. Kvällens parfym får bli YSL - Black Opium och Lancome Hypnose Mascara till ögonfransarna.

Makeup-borstarna från Real Techniques, har alltid varit mina favoriter! Beautyblendern använder jag för att applicera concealer och foundation (oftast använder jag inte foundation utan endast concealer).

Några förberedelser kvällen innan: Dags att skrubba bort all död hud och fixa en snygg bränna över natten! Jag använder Cocoa Brown (ibland kicks egna som också är riktigt bra). Jag gjorde även en hårinpackning med Olaplex .

Nagellack med gulddetaljer Hårolja och Värmeskydd innan jag lockar håret

Ha en fin kväll!

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Äntligen har jag testat Foreo! Efter att ha funderat väldigt länge så bestämde jag mig för att köpa en miniversion, (Foreo Luna Play) och se hur den känns innan jag köper originalversionen. Dessa finns på H&M bland annat och kostar 299kr. I längden blir det billigare att köpa en stor eftersom dessa inte går att ladda upp när batteriet tagit slut. Men de håller i ca 100st rengöringsrutiner så det är perfekt att köpa för att testa innan man satsar på att köpa den stora. Den ska även ha en massagefunktion på baksidan.

Jag har använt den i ca 6 veckors tid och nu känns det som jag inte kan använda mina hudvårdsprodukter utan att ha rengjort med denna innan. Jag rengör alltid huden en gång som vanligt sedan applicerar jag lite rengöring på Foreo och masserar den runt i ansiktet i ca 1 minut, tvättar av och gör en vanlig hudvårdsrutin. Huden känns så ren och "öppen" när jag använt den och den alla produkter som används efter får en bättre effekt.

De finns i flera olika färger och om jag köper en stor kommer jag nog att köpa den som är babyrosa, det får bli nästa gång. Finns att köpa HÄR.

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Är du sugen på något glittrigt till nyårsfirandet? Kolla in den här lilla glitterbomben från Wet n Wild. Personligen är det inget för mig eftersom jag inte använder mycket glitter i ansiktet men jag kan tänka mig att det kan bli riktigt snyggt för en festmakeup och speciellt till nyår kanske? Jag bestämde mig för att även filma en liten video för att visa hur mycket det glittrar, jag kan inte sluta titta på den! Ni hittar flera snygga färger HÄR jag hade gärna testat silver och guld.

  • Smink

Gillar

Kommentarer