För er som följer mig på instagram @emmashud så visade jag en bild medan jag färgade ögonfransar för någon dag sedan. Resultatet blev jättebra, så varför inte dela med mig? Jag använder Refectocils fransfärg och beroende på kund så varierar det vilken färg jag väljer. (om någon vill färga ögonfransar/bryn så hjälper jag gärna med det, kontakt via mail)

Fransarna innan var ljusa och långa. Perfekta fransar för att verkligen framhäva lite fylligare fransar och även få de långa fransarna att synas mer.

Jag använde Refectocil 2.1 Deep Blue och verkningstiden var ca 12 min.

På ögonbrynen använde jag nr.3 Naturbrun och blandade med lite av nr 1.1 Grå. Det blev verkligen stor skillnad på ögonfransarna!

Före & Efter

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Som några av er vet så utbildar jag mig just nu till hudterapeut och vi får testa på massa roliga behandlingar. Bland annat frans- & brynfärg. Det är en av mina favoritbehandlingar, eftersom det verkligen ger resultat direkt! Nu har jag även köpt egna produkter så jag kan färga hemma. För er som är intresserad av att testa själv så finns det bland annat på HÄR.. och även hos Skincity.

De vanligaste färgerna är naturbrun och ljusbrun och beroende på vad som passar hudtonen/håret så blandar vi ibland i lite grått. Fransarna blir riktigt snygga och intensiva med blå/svart färg. (endast namnet på färgen, den blir absolut inte blå)

Om någon vill ha hjälp att färga fransar/bryn skicka ett mail så gör jag det gärna! (i Stockholm)

Gillar

Kommentarer

Här kommer några bilder från en supertrevlig onsdagkväll på café Opera tillsammans med Real Techniques. Det var fullt av smink, borstar och svampar överallt. Det fanns även tre olika makeuplooks som vi fick välja mellan Kim Kardashian, 70's glam och Bollywood. Jag hade tyvärr inte tid att sminka mig men vi fick med lite goodiebags från de olika kategorierna som jag visar i ett kommande inlägg.

Allt var så fint. Mysig stämning, trevligt folk och smink, det kan inte bli bättre!

De klassiska borstarna och svamparna hittade vi lite överallt, de gick jag och klämde och kände på under kvällen.

Även Idun Minerals fanns på plats och visade sina höstnyheter.

Gillar

Kommentarer