Tiden går fort och det är redan slutet av oktober vilket innebär... Halloween. Jag tänkte dela med mig av min favoritmask denna månaden. Det är Moor Mud masken från Kerstin Florian, som jag även tidigare skrivit om HÄR.

Ibland lägger jag masken i hela ansiktet och vissa gånger väljer jag att fokusera på mina orenheter och lägger tillexempel Moor Mud masken på hakan och näsan medan jag lägger en fuktgivande mask i resten av ansiktet. Så den fungerar superbra till att punktapplicara på orenheter. Masken innehåller endast en ingrediens: 100% Moor Mud. Konsistensen känns nästan lite kornig och masken ger en naturligt exfolierande effekt. Perfekt för detta höstväder!

Masken hittar ni HÄR

Gillar

Kommentarer

Tiden går fort när man har kul och nu har jag haft bloggen i ett år redan. Jag publicerade ett "intro" den 27 oktober 2015 och den 30 oktober publicerades första inlägget. Det känns verkligen inte som det var så länge sedan, men ett år går fort! Det ska bli kul att se hur bloggen ser ut om ett år till. Det återstår att se. Ha en fin lördag!

Klicka på bilderna för att komma till inläggen

Klicka på bilderna för att komma till inläggen

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Innan jag börjar skriva om "The heat is on" så måste jag bara säga, om ni inte redan använder värmeskydd, gör det! Håret slits så mycket från alla hårfönar, och stylingverktyg som finns, så investera i ett bra värmeskydd!

Just denna från Löwengrip Care & Color ska inte bara skydda håret utan även tillföra glans, vilket jag tycker den gör, utan att bli för mycket. Spraypumpen doserar väldigt bra, en ganska perfekt mängd för området du vill platta/föna och jag använder ca 5-6 pump i hela håret. Med doft av passionsfrukt känns håret väldigt fräscht efteråt.

Den kostar 149kr, så lite dyrare än de flesta produkterna jag använt, men helt klart värt det. Finns att köpa HÄR

  • Hår

Gillar

Kommentarer