Jag hade nyligen min syster på besök och hon hade köpt The Body Shop's Acai Mask, från deras nya serie med superfood masker. Just denna med innehåller acaibärsextrakt som har höga halter av antioxidanter och vitamin c. Den ska både mjukgöra, återfukta och ge lyster. Jag testade den kvällen när hon var på besök och den kändes väldigt skön och ser nästan ut som sylt. Men om den gör något för huden? Hmm.. Det återstår att se. Den kostar 195:-. Tycker det är lite väl dyrt.

Har ni testat någon av maskerna från The Body Shop?

Gillar

Kommentarer

Nu när jag flyttat till Stockholm hade jag turen att det fanns en jacuzzi i huset, vad var det första jag tänkte när jag såg den? Jag måste till Lush! Jag har alltid varit sugen på att testa deras badbomber. Så jag åkte till Lush och köpte två bubbelbitar och två badbomber.

Blå/grön: Avobath Gul/Brun: HoneyBee Rosa/vit: Comforter

Sunnyside. När jag såg den här guldglittrande droppen kunde jag inte låta bli, jag köpte den till min mamma och tappade upp ett stort guldigt bad till henne. Denna kommer jag köpa igen!

Favoriterna var Sunnyside och Comforter, just för bubblorna! Jag gillade även badbomberna men de ger endast färg till badet (även vårdande ingredienser) men för mig är nyckeln till ett härligt bad bubblor! Har ni några favoriter från Lush?

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Tänkte visa er lite nytt jag fått från Décleor. Jag var på kurs nyligen och fick lära mig massor av Decléor's hudvårdsprodukter (kroppsprodukter kommer längre framöver) och jag fick med mig lite produkter hem. Vi fick även göra ansiktsbehandlingar och testa på deras specialmasker, de var så härliga! Innan detta var Decléor helt nytt för mig, så det ska bli kul att lära mig lite mer och testa mig fram!

Hittills har jag använt serumet, dagkrämen och ögonkrämen och av dem så gillar jag serumen bäst. Dagkrämen ger lätt fukt men det är inget jag kommer köpa i framtiden, känns inte riktigt som det "gör något" och jag gillar när är mer än bara återfuktning. Vissa produkter tycker jag även luktar lite för mycket för min smak.

Här hittar ni: Dagkräm Serum Ögonkräm

Gillar

Kommentarer