Innehåller affiliate-länkar

Jag var nyligen hos frisören och klippte av längderna + gjorde lite slingor. Mitt hår var väldigt långt men längderna hade blivit väldigt torra, så vi klippte ca 12cm för att få bort att det torra och behålla nya fräscha längder. Jag köpte en olja från Schwarzkopf för att skydda mot värme och slitage. Jag har olika oljor för håret och denna kommer jag använde mest när jag stylar håret (i vanliga fall så använder jag väldigt sällan värme) men även ibland under dagen om jag känner att håret behöver extra fukt. Plus att den luktar supergott och ger en fin glans.

Har ni testat? Ni hittar den HÄR

  • Hår

Gillar

Kommentarer

Efter min flytt till Stockholm kunde jag inte motstå att besöka Sephora. Too Faced, Make Up For Ever, Kat Von D, Benefit, Tony Moly och så mycket intressanta märken. Jag har hört så mycket (både bra och dåligt) om dessa sheet masks som Sephora har och köpte med mig ansiktsmasken och ögonmasken från granatäpple-serien. Jag har inte hunnit kika på allt hos Sephora än men planerar en heldag där framöver!

​Har ni testat några av maskerna från Sephora?

Gillar

Kommentarer

God morgon, hoppas ni alla får en fin lördag! Jag har precis flyttat till Stockholm och därför har jag inte uppdaterat lika mycket som vanligt, men det ska vi försöka att få ändring på. Jag har spenderat dagarna springandes runt i olika affärer, tunnelbanor m.m för att få lite bekantskap med Stockholm.

​Har ni testat att göra en pull through braid förut? Jag tycker det blir så fint när man gör flätan lite större och slarvigare. Dock krävs det ca 14 hårsnoddar (beroende på hur långt hår du har) för att kunna göra flätan. Min syster fick vara försökskanin så det gick väl lite lättare.

  • Hår

Gillar

Kommentarer