Innehåller affiliate-länkar

Batiste torrshampoo XXL volume - Torrshampoo använder jag kanske en gång i veckan och jag måste alltid ha det hemma. Just to be sure! Batiste är en av favoriterna och jag har haft flera olika, just denna XXL volume köper jag nog inte igen. Den var helt okej, inget speciellt men gör jobbet. Dock gillar jag de andra bättre eftersom doften på denna inte luktade lika gott. Finns HÄR

Keune Overnight Repair - Denna är en favorit hos mig och jag har tidigare gjort en video med den som ni kan hitta HÄR. Jag använder den kvällen innan jag ska tvätta håret och det blir oftast en gång i veckan. Jag applicerar ganska så generöst och flätar håret, sedan sover jag med det och tvättar ut på morgonen. Den är så bra! Ni hittar den HÄR

Keune Essential Oil - Denna är till för att ta ut den maximala effekten av dina hårprodukter. Du kan använda den till shampoo, balsam, inpackningar osv. Jag har applicerat ca 2 droppar tillsammans med Overnight Repair. Jag är väldigt nöjd med resultatet av kombinationen men i fortsättningen kommar jag enbart att köpa Overnight Repair, jag vet inte riktigt om denna gör något extra. Men vill man lyxa till det ibland så absolut. Inget måste för mig iallafall. Ni hittar den HÄR

Rahua Shampoo - Jag har testat både shampoo och balsam från Rahua och jag är supernöjd. Dessa är lite dyrare men jag tycker att det hjälper håret väldigt mycket om du har torrt hår. De innehåller massa godsaker för håret och inga parabener eller sulfater. Hade de inte varit så dyrt hade jag definitivt köpt dom igen!

NR 7 Translucent Powder - Jag tycker det är ett bra pris på pudret och den mattar ner fint och håller ganska så bra. Jag har köpt en ny redan men tror att jag testar en ny nästa gång.

Bare Minerals Lip Pencil "Liberated" - Denna är min favorit! Jag har redan användt tre stycken och jag har redan köpt en ny. Den här färgen är väldigt lik mina läppar och passar utmärkt till vardags. Plus att du "skruvar upp" pennan, så du behöver inte vässa. Den har en väldigt krämig och bra konsistens.

Eos Lipbalm - Helt ok läppbalsam, jag testar något nytt!

Eos Handkræm - Denna är perfekt att ha i handväskan, den absorberas väldigt snabbt och är inte så fet. 

Too Faced Shadow Insurance - Primer till ögonskugga, jag har inte användt upp denna utan slänger den just för att den blivit så gammal. Inget jag köper igen, den gjorde jobbet men tycker den är alldeles för dyr och jag hinner aldrig använda upp den.

Too Faced Lipgloss - Fin färg och väldigt krämig i konsistensen. Denna sägs ge ett plump till läpparna. Det var inget jag märkte av men gillar färgen skarpt!

Origins A Perfect World Face Toner - Helt ok! Den lugnar ner huden och ger fukt, men jag testar någon annan nästa gång.

Origins A Perfect World Eye Creme - Nja. Jag gillade inte förpackningen och tycker inte den gjorde något märkbart, plus att det tog ganska lång tid för krämen att absorberas. 


Gillar

Kommentarer

Nu har jag äntligen bestämt mig, jag ska köpa en kamera. Jag har alltid väntat och varit snål med mig själv. Men nu tänker jag unna mig det. Har ni några tips på bra kameror?

Jag tror att jag kommer köpa en Canon och just nu väljer jag mellan Canon Eos 750d, 600d eller 60d. Hjälp! Vad har ni för kamera och vad rekommenderar ni? Jag tänker att den kan kosta totalt runt 9000:- och jag kommer nog mest att använda den till bloggen och produktfotografi men även övriga saker som natur och portätt. Skriv gärna en kommentar eller rösta.

Vilken kamera rekommenderar ni?

Gillar

Kommentarer