Innehåller affiliate-länkar

Jag kunde inte motstå att köpa denna glow-boxen när vi hade 50% på alla REN produkter på jobbet. Efter jag har läst om REN på flera bloggar och hittills bara hört positiva saker om produkterna måste jag ju testa själv. I denna boxen följer det med en Glycolic mask, ansiktsrengöring och en beauty booster.

Flash Rinse 1 Minute Facial -En vårdande ansiktsbehandling som hjälper till att fräscha upp huden och ge huden en ljuvlig glöd! Tack vare vitamin C hjälper den till att ge huden en tonad, fastare och mjuk look samtidigt som den hjälper till att reducera ålderstecken. Använd var tredje dag, och din hy får en omedelbart strålande glöd!

Glycolic Skin Renewal Mask - En kraftfull bioaktiv mask som förnyar huden och förbättrar hudens fasthet och lyster. Ett fruktsyrekomplex (mjölk-, glykol-, tartar- och citronsyra) och ett enzym från papaya exfolierar varsamt och ger huden en strålande lyster. Masken rekommenderas speciellt för mogen hy, men fungerar också väldigt bra på hy med akne eller akneärr. Den rekommenderas däremot inte för känslig hy.

Instant Beauty Shot - ett ljuvligt gel-serum som vid regelbunden användning hjälper till att jämna ut, ge lyft och fylla ut huden för en fastare, mjukare och mer ungdomlig look. Tack vare bl.a hyaluronsyra hjälper detta gel-serum till att ge huden rikligt med fukt och genom att stimulera elastinsyntesen hjälper det till att ge en uppstramande effekt.

Kitet kan ni köpa HÄR

Gillar

Kommentarer

Jag har hört så mycket bra om Mineral Wellness Soak från Kerstin Florian och den vann nyligen ett beauty award pris. Det är ett salt från en underjordisk sjö i Sydafrika. Åh just nu önskar jag att jag hade ett badkar!

Jag har läst lite på Kerstin Florian's hemsida och hittade lite spännande information:

  • Innehåller höga värden av magnesium, kalcium, svavel, järn och organiskt litium, vilka alla är viktiga näringsämnen för kroppen.
  • Skönt för trötta muskler och leder, bra för matsmältningen samt känns skönt vid förkylnings- och influensasymptom.
  • Innehåller över 60 naturliga mineraler och spårämnen som ger kroppen näring. Då saltet filtrerats genom en 2 miljoner år gammal snäckskalsstrand har salterna ett högt kalciuminnehåll och lågt natriuminnehåll.

Finns att köpa HÄR

Gillar

Kommentarer