Innehåller affiliate-länkar

Opi Nail Envy - Jag håller just nu på att försöka få mina naglar att växa och bli hårdare. Det går väl sisådär. Har använt Nail Envy från Opi och det känns som det har hjälpt mig lite. Jag har använt den ofta, ungefär var tredje dag och tycker har blivit en härlig rutin. Det enda som är en nackdel är att de rekommenderar att applicera varannan dag och att man inte har något nagellack utanpå (jag vill ju gärna ha mina naglar lackade). Men hårdare naglar? Det är värt det.

The Balm Time Balm - Första gången jag testar en primer faktiskt. Sminket appliceras så mycket bättre, det bara "glider" på. Tycker denna var super! Nu har jag ingen primer att jämföra med eftersom jag inte testat någon innan men denna gillade jag iallafall.

The Balm Matte Liquid Lipstick "Committed" - Så fint! Jag älskar båda färgerna men just Committed är mer vardagligt och jag har verkligen använt det mycket. Det bästa är att det sitter så bra på läpparna och håller länge.

YSL Black Opium - Jag har skrivit mer om denna Här.. Den luktar så gott!

Amika Hair Oil - En av mina favoriter som jag haft länge, jag har nog skrivit lite om den i bloggen förut med. Denna använder jag varje dag på morgonen, på kvällen använder jag andra oljor. Denna har jag alltid på morgonen eftersom den luktar så gott.

Mac Pro Longwear Concealer - Dessa är superbra. Just nu blandar jag NW20 och NW30.

Disp Argan Oil - Detta är ren arganolja och jag har verkligen blivit beroende av denna. De flesta använder den till håret men jag tycker den är lite för tjock för det. Jag använder den i ansiktet på kvällen innan jag lägger mig och det återfuktar så bra. Tips tips!

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Lite nytt från Estelle & Thild. Min hud har varit så torr den senaste tiden och jag har hört mycket bra om Estelle & Thild's rengöring Silky Soft. Jag har redan testat den och formulan är väldigt krämig och mild, det känns verkligen som den återfuktar samtidigt som den rengör. Även nattkrämen hoppas jag ska hjälpa mot torrhet. Ett stort plus är att alla produkterna är ekologiska och väldigt skonsamma mot huden. I like!

​Här kan ni köpa Silky Soft Cleanser och Bio Calm Night Cream 

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Vilka produkter använder ni för era ögonbryn? Jag har både använt ögonbrynspennor, skuggor, färgade gels. Anastasia Beverly Hills - Brow wiz är väldigt lätt att applicera och är en mjukare penna. Ibland föredrar jag att använda en penna och ibland en skugga. Just nu använder jag Make up Store - Tri brow och är väldigt nöjd med den, men snart är det dags att testa någon ny.

​Hur fixar ni era bryn?

Brow Wiz kan ni köpa HÄR  och Tri Brow HÄR 

Gillar

Kommentarer