°Koka upp vatten och fyll ljusen. När allt stearin har flutit upp till ytan, häll ut allt (helst inte i diskhon). Om stearinet inte flyter upp kan du hjälpa till att peta upp det med en gaffel. Men låt vattnet ligga ganska så länge innan du börjar.

°Efter du hällt ut allt stearin, diska ljuslyktorna som vanligt. Jag brukar hälla i kokande vatten en gång till efter jag diskat dem för att verkligen få bort allt. Sedan är det klart och du kan använda det till allt möjlitgt!

Ljusen på bilderna kommer från Ikea. Jag använder mina för att förvara tops/pads och olika produkter som får plats. Du kan även sprayfärga och dekorera som du vill!

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Åh, jag har ett nytt favoritlack! Eller.. Delad första plats med Bahama Mama. Vad tycker ni? Jag tycker att det krävs två lager för att det här lacket ska vara täckande och båda lagerna appliceras väldigt lätt. Kom ihåg att imorgon är sista dagen ni får 10% på alla nagellack hos Lyko ange 10mb i kassan.

Hur fint!? Nagellacket finns HÄR. Visste ni att detta är det nagellacket Lady Gaga hade på VMA när hon var klädd i "köttoutfiten" se bild HÄR

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Jag köpte The Balm's Liquid Lipstick när jag var på skönhetsmässan och såg direkt att "committed" och "charming" var mina favoriter. Det är väldigt svårt när det kommer till liquid lipsticks, vissa torkar för fort och blir för torra på läpparna, andra torkar inte riktigt som man vill och de blir lätt smuliga. Formulan på just dom här två är perfekt!

De tar ett litet tag innan de torkar men när de är helt torra så är färgerna jättefina! Committed är perfekt till vardags och när jag vill ha lite mörkare läppar använder jag Charming. Jag vill ha fler!

Läppstifterna hittar ni här: Committed Charming

Gillar

Kommentarer