​Dagens jobbfrisyr får bli uppsatt i fiskbensfläta, vad gillar ni bäst, messy eller clean? 

Gillar

Kommentarer

Något som jag nyligen upptäckt är kroppsoljor. Ibland använder jag dem direkt på kroppen och ibland blandar jag en pump med lite body lotion. Man kan också ha lite i badkaret för extra fukt (och god doft). Jag brukar oftast använda oljorna på kvällen och låta de sjunka in riktigt över natten. Jag tycker båda sjunker in ganska så snabbt i huden men jag gillar inte att använda oljor på morgonen. Eventuellt om du väljer att blanda lite med en body lotion.

Lavender Body Spray - Denna är väldigt lugnande att använda på kvällen och kan hjälpa dig lite extra om du har sömnproblem. Ger massor av fukt och balanserar huden. Den innehåller även vitamin E som vi alla vet är guld för huden!

Revitalizing Body Oil - Olja från enbär, rosmarin, lavendel och fänkål .Denna hjälper till att stimulera blodcirkulationen, matsmältningen och kan hjälpa mot slaggansamlingar.

Vad använder ni för produkter till kroppen?

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Jag tänkte dela med mig av ett tips för håret som är superbra nu under de kallare vintermånaderna! En gång i veckan, kvällen innan jag ska duscha håret så använder jag två produkter från Keune över natten. So Pure serien innehåller inga sulfater eller parabener. Jag använder Overnight Repair + Moisturizing Essential Oil. De senaste halvåret har jag använt dessa produkter varje vecka och tänkte dela med mig av vad jag tycker.

Overnight Repair -Detta är som ett fuktgivande serum som innehåller vete och moringa veteprotein. Hjälper till med slitna toppar och torrt hår och luktar helt amazing!

Moisturizing Essential Oil -Detta är diamanten i serien. Den innehåller Ylang Ylang, arganolja och palmarosa. Jag blandar ca 2-3 droppar av denna med Overnight Repair, den hjälper till att förstärka andra produkter. Den kan även användas till att förstärka effekten av ditt schampo/balsam och du behöver inte ha ett schampo från Keune utan det fungerar lika bra till ett annat märke.

Borsta håret och applicera i torrt hår.

Det behövs inte mycket alls utan jag använder ca 1-2 msk av serumet och blandar med 2-3 droppar olja.

Massera in noga i längderna

Jag flätar alltid mitt hår och sover med produkterna i över natten. Skölj sedan ut på morgonen!

​Jag köpte mina här: Overnight Repair  Moisturizing Essential Oil 

Gillar

Kommentarer