Tips: Det bästa är att rengöra din makeup svamp så ofta du har tid. Minst en gång i veckan.

1. Lägg svampen i blöt med ljummet vatten och lite diskmedel. Jag låter den ligga i ca 10 minuter.

2: Lägg skålen i micron i ca 30-60 sek. Det här tar bort alla bakterier som finns i svampen.

3: Ta ut skålen från micron. Nu är alla bakterier som funnits i svampen döda men sminket finns fortfarande kvar. Låt svampen ligga i blöt i ca 5 minuter. (Vattnet och svampen är riktigt varmt!)

4: Tvätta som du i vanliga fall gör när du tvättar dina sminkborstar, med lite diskmedel/shampoo och skölj i vatten.

Tips: Håll koll på hur vattnet ser ut, är det brunt som på bilden är det fortfarande smink kvar i svampen. Vattnet ska vara helt rent och klart när svampen är ren.

5: När svampen är ren, låt den lufttorka. Jag ställer min ovanpå förpackningen som jag fick Beauty Blendern i. När svampen är helt torr krymper den och får plats i förpackningen. Har du inte förpackningen kvar, ställ den bara ovanpå en handduk.

Gillar

Kommentarer

Jag har hört mycket bra om Soap & Glory. Min favorit är Heel Genius. Den kan användas intensivt över natten om du applicerar ganska mycket och tar på strumpor som du sedan sover med. Det funkar även att smörja på som vanligt för att förebygga hårda hälar och torr hud. Jag försöker att en gång i veckan klippa, fila och skrubba fötter och hälar och sedan smörja med denna efter.

​Krämen är väldigt tjock och i blåskiftande färg. För bäst resultat, använd strumpor efter du applicerat och ännu bättre sov med dom på!

Gillar

Kommentarer