Well, I know I haven't been writing in a long time, and I'm sorry about it...! I enjoy every single moment of writing a blog and now I finally got the chance to do it for real. I also thought that I could start to write in English, not because I want people outside Sweden to read my blog, I want to do it because I want to practise the English language even more.
It has happened a lot since I wrote the last time, both good and bad things. I don't want to talk about the bad stuff right away but later on I might do it...(even though I doubt it 😂😉)
But I can show you some pics from London when we were there in Dec... 😊

Ja jag vet att jag inte har skrivit på länge och jag är ledsen för det...! Jag tycker det är jättekul att skriva en blogg men det är inte förrän nu som jag har tid (eller ork) och jag tänkte att jag skulle börja skriva delvis på engelska. Inte för att jag vill nå ut till människor utanför Sverige, utan för att jag vill öva just på att skriva på det engelska språket.
Det här hänt en massa saker sedan jag skrev sist, både bra och dåliga saker som ni kanske får höra om sen (antagligen inte dem dåliga😊😉) men jag kan i alla fall ge er bilder från London där vi var nu i december!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Her mind told her to give up
And stop fighting
Why would she carry on?
If she stopped doing any resistant
Everything might be much easier
Even though her mind told her what to do
Her heart didn't care and didn't listen
Why not keep going on the way you've chosen?
If she ended, everything she've ever done would be wasted
Her heart told and taught her to love life
Even though it tough and hard
Why not keep going on the way you're walking?

Likes

Comments

Idag hade vi nationella prov i kemi som ni kanske förstod av titeln. Usch, det var väldigt nervöst och det kändes ganska jobbigt, men det är skönt att ha det avklarat 😉
Det var inte riktigt så svårt som jag föreställt mig som tur va!! Till er alla som tro/tycker det var jobbigt, kom ihåg att ni är duktigare än ni tror och att resultatet inte avgör vem du är och din framtid. Ville bara säga det till er!!😊🙌
" What ever you've been told, you're worth more then gold"

Likes

Comments


    Ska verkligen försöka komma igång med bloggandet, eftersom att jag inte är så bra på det, hehe…. Det är ganska svårt då det inte alltid händer saker som är spännande! 😜

     Men den här helgen har det hänt något som jag tycker har varit fantastiskt roligt och underbart, i helg spelade vi nämligen i Öppna U17 SM (alltså där vilket lag som helst i Sverige kan vara med, om man är mellan åldrarna 14-17.) 

      Det var jättekul att få spela med laget och vi lärde känna varandra mycket bättre, dessutom har vi inte spelat så många matcher och därför var det jättekul att få spela så många på så kort tid. 

     Även om det inte gick bra för oss (vi vann en av sju matcher) så tyckte alla att det var superkul och vi märkte att ordspråket "det viktiga är inte att vinna, det viktiga är att ha kul" verkligen stämmer.

      Vi fick också chans att träffa våra vänner från Varberg och heja lite på dem  ❤

      För dig som inte håller på med en sport eller annan aktivitet rekommenderar jag till att börja spela volleyboll, det är så kul! Och eftersom det inte är en så stor sport i Sverige så är det inte försent att börja även om man kanske går i gymnasiet (eller till och med senare!) Dessutom så får man en väldig stor gemenskap med de i laget och jag har många vänner tack vare just volleybollen!

P.s Fick en sååå fin kommentar på mitt förra inlägg och den gör så att det känns som om jag flyger på moln just nu. D.s

Här bjuder jag er på ett par bilder från helgen 😜💓
När vi spelar… :)

Längst upp från vänster: Bela (Isabella), Evolina, Ebba, Bella (Isabella), Tova, Linnea B, Signe, Linnea S

Längst ner från vänster: Pernilla, Elin (Elino) T, Emma (jag) Elin M, Maja

Våra vänner fån Varberg när de precis har spelat en match 😄

Likes

Comments

Såg just filmed Soul Surfer och jag rekommenderar den verkligen! Du kommer att gilla den trots att du inte kanske gillar att surfa. Jag har ingen aning om hur surfing fungerar o.s.v men jag verkligen älskar den.

    Om du undrar vad filmen handlar om är det en sann berättelse om surfaren Bethany Hamilton som blev av med armen i en hajattack. Den handlar också om att aldrig ge upp, att vara som henne.

Så om du inte har något för dig just nu rekommenderar jag dig verkligen till att se den här filmen eller sök på Bethany Hamilton på google och läs om henne, du kommer inte att ångra dig!

Likes

Comments

Jag hade tänkt berätta lite fakta om mig så att ni verkligen vet vem jag är, vilket kan vara en bra grej när man har en blogg. Hade faktiskt tänkt lista upp det så att det blir lättare att hänga med i svängarna 😝

* Den första grejen som alla kanske inte vet som känner mig är att jag är familjehemsplacerad (ett annat ord för fosterhemsplacerad.) Om du inte vet vad det är så kan jag säga att det betyder att jag inte kan bo hos min mamma och pappa eftersom att socialtjänsten har gjort en utredning i vår familj och kommit fram till att det är bättre att vi inte bor hemma. Så nu bor jag i en annan familj nära pappa. Nu tycker jag inte att du ska tycka synd om mig att jag inte kan bo hos mina föräldrar eftersom att jag har det bra nu, ännu bättre än om jag hade bott där. 

* Jag bara älskar volleyboll! Det är mitt liv och jag har världens bästa lag!! Även om vi inte vinner så ofta är gemenskapen vi har ovärderlig!! Just love it!! Så om du inte håller på med någon sport på fritiden rekommenderar jag dig till att börja spela volleyboll, du kommer inte ångra dig 😄

*Min favorit mat är pizza, speciellt kebabpizza, mmm!!

* Jag har väldigt svårt att släppa taget och trots att jag inte har haft ett enkelt liv har jag och min syster förvånat socialen eftersom att de som är fosterhemsplacerade ofta inte brukar göra bra ifrån sig i skolan så som vi gör! Så skönt!

*Jag går i nian på en skola som heter Nova montessori i den lilla staden Kungsbacka tre mil söder om Göteborg och min klass är bra men stökig.

* Min dröm är att bli polis och jag har ansökt om att få gå på Aranäsgymnasiet eller ett gymnasium i Götet för just uniformsbärande yrken. Jag pluggar också franska (som jag också hade tänkt fortsätta med på gymnasiet) och min dröm är att få åka på språkresa dit 😊

Det var en hel del om mig och du kommer fortsätta få reda på saker om mig om du fortsätter följa min blogg😜😊

Likes

Comments

Vet att jag inte skrivit på vääääldigt läääänge!

    Jag är så dålig på att skriva i bloggen och jag hade tänkt bättra mig på det så att jag skriver minst 3 ggr i veckan.

     Det har hänt en massa saker den senaste tiden som är både bra och dåligt och jag har inte haft tid att kolla till bloggen men nu blir det ändring på det. 

       Jag kan inte riktigt berätta vad det är som har hänt, det är så många olika saker. Men en utav dem sakerna är att min kompis har "fixat" ihop mig med en kille hon känner i Italien och som jag inte ens vill lära känna om man säger så. Hon hade visat en bild på mig för honom och han hade blivit "kär" men jag känner inte för att lära känna honom. Dels för att jag aldrig har träffat honom och dels för att han bor i ett annat land, han skulle lika gärna kunna ljuga om vem han är. En annan sak är att jag har känslor (☺) för en annan kille, eller egentligen två, men jag vet inte hur det blir med det…. Har varit ganska orolig över detta men det går liksom inte att förklara….

     Aja vidare till det som har gått bra 😉

     Volleybollen har kommit igång på riktigt och vårt lag har varit och spelat en match mot Warberg. Trots att vi inte vann  så spelade vi tjejer otroligt bra, asgrymt ärligt talat! Man brukar ju säga "ettan förlora tvåan vann"…. :D

       GO WESTAN!

Likes

Comments

Hejsan! Igår och i förrgår var jag på en ledarskapskurs inom volleybollen som var jättekul! 

     Vår "lärare" var hur duktig som helst på att förklara olika saker, till exempel volley 200 (ett volleybollspel för barn), men också hur viktigt det är att få alla att vara med. En sak som tränaren måste göra för att få alla att vara med är att han måste utgå från varje individ för att alla är olika och ligger på olika nivå. Han sade också att tränaren är en väldigt viktig person för de personer den tränar, att "hen" är en stor förebild för spelarna!

    Jag lärde mig också mer teknik och  jag kände att jag själv hade utvecklats!

     Nu hoppas jag att jag snart kommer få bli tränare för de lite mindre barnen!

Aja, här får ni lite bilder😊:
Likes

Comments

I natt har jag sovit över hos mina två bästa vänner från volleybollen, Bella och Elin. Det var såå kul och vi sjöng karaoke, dansade, spelade och såg på film. Filmen vi såg heter "Shutter Island" och det var Bellas pappa som hade förslagit den som en skräckfilm och att den var väldigt läskig, men det var den inte överhuvudtaget, den var bara svår att förstå! Men bra var den! Likes

Comments

Det finns en sak som jag är så trött på. Och det är människor som dömer andra! 

    Sådana som dömer både efter utseende och någons personlighet. Jag måste tyvärr säga att det är lätt hänt att man dömer någon annan när man egentligen inte känner personen riktigt eller aldrig har träffat "hen". Bara för att någon ser ut på ett visst sett eller verkar "konstig" så är den personen vääldigt annorlunda. Helst av allt ska alla vara lagom, inte för mycket och inte för lite.

Some pictures:

Likes

Comments