Ska jag vara ärlig med mig själv så mår jag riktigt jävla dåligt. Jag försöker inbilla mej själv att jag mår bra för att det inte ska gå ut på mina närmsta. Men det är så jävla svårt.

Det är mycket som händer just nu, skolan, vänner, prov med mera. Men mitt i allt kommer det som tagit på mej mest, förtal. Bakom de gränserna som är bara grovt. För detta var verkligen förtal, jag hade ren tur att mina föräldrar trodde mej o inte blandade in polis eller socialen för detta förtalet. Personen som gjorde detta mot mej var en av mina bästa vänner, och sådana saker som dessa räcker inte ett förlåt. Måste stå ut med det,ska dock byta klass från den jag går i så kommer vara lättare för mej att hantera dessa handlingar.

Jag är såå glad att ha mina vänners rygg, de som alltid backar mej till hundra o fattar vilket svin det är som gjort detta. 

Tack tiller som läser detta o har tid för att se hur jag mår! <3


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla!

Okej jag var inne o sökte på min dator o plötsligt fick jag en notis där det stod från "Nouw.com". Jag fick då längtan tillbaka till bloggen o att skriva, jag kan erkänna att det är skönt att sätta mig ner o skriva såhär bara ibland. Det blir ännu roligare när jag ser att det är många som gillar bloggen och ger bra feedback. Det gör mig superglad! Såg också att under tiden jag varit borta har vi kommit upp i 3000 läsare vilket är helr sjukt! Även fast jag varit borta har folk kommit och läst, jag kommer förmodligen blogga igen om skolan, vänner m.m. Tack alla! OBS! Jag tar bort gamla inlägg då jag vill börja om från början. 

Kom till min skolblogg vi gjort med skolan här: https://wordpress.com/read/feeds/72998297 <3

Foto: SKolan, Jag o min kompis Jennifer.

Likes

Comments