OUTFITS

Jacket Old Navy // T-shirt H&M // Skirt Forever21 // Shoes Adidas

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

L.A. LIVING, EMMA'S PERSONAL CORNER

// OBS! Varning för extremt långt inlägg hehe //

// I'm to lazy to translate all of this, so just use the google translate tool, which you can find at the top corner of the left menu //

En massa bilder från min födelsedagsfest för över en månad sen! Hade det fantastiskt roligt och dessa bilder är innan allt spårade ur lite sisådär, hehe.... Men så många av mina fina vänner kom (inte ens en tredjedel hamnade på bild haha) och jag kan inte beskriva med ord hur fantastisk hela min vecka var. Festen var rolig som sjutton, massa fantastiska människor och jag hade det riktigt roligt. En hel video hade världens bästa Fanny gjort där hon hade fått en massa människor i min närhet att säga fina saker om mig och önska mig en bra födelsedag. Som på film!!! Hur fantastiskt?! Mitt hjärta orkar typ inte haha. Har seriöst haft en känslomässig bakfylla i flera veckor nu efter denna vecka. Skojar inte.


Inte nog med en fest på lördagen, musikal på söndagen (Såg Book of Mormon - så bra!) så på måndag efter min lektion hade mina älskade tjejer anordnat en överraskningsfest?! Nä, mitt hjärta orkar verkligen inte haha. Många av mina närmsta vänner i L.A. var där och skrek surprise, och jag (bokstavligen talat) slängde mig mot väggen, haha. Jag fick verkligen världens chock. Kommer in och sen ropar Fanny från köket: Emma, kom och hjälp mig! Vad nu tänker jag och skyndar mig tills alla skriker haha. Jag har inte så många bilder från denna kväll då jag var i chock typ hela kvällen, haha. Men vi åt tårta, drack champagne och umgicks innan alla drog sig hem. En lugn kväll med andra ord, en kväll i vänskapens tecken skulle jag vilja säga. Jag har ett fåtal nära vänner i Sverige, men jag har då aldrig känt mig så älskad & uppskattad som jag gjorde under hela in födelsedagsvecka här. Från alla i skolan till alla på jobbet.

Och sen var det ju själva FÖDELSEDAGEN haha. Nej, jag hade inte ens haft min riktiga födelsedag än! Själva födelsedagen ville jag mest ta det lugnt och spendera tid med mina närmaste. Åt brunch här i Westwood med Fanny, Isa, Vivian & Carola. Yves dök upp mitt under brunches och jag fick min födelsedagspresent från han & tjejerna vilket var Hedwig (gosedjur) och en trollstav!!!! Fick en trollstav!!!! Jag blev sååå glad ni förstår inte. Jag är ju världens Harry Potter-nörd så har velat haft en länge men bara inte köpt en. Och under hela dagen så hade Fanny & Isa anordnat att de skulle ge mig en liten present som hade något med mig att göra, med en lapp där de stod varför de uppskattar/älskar mig. förstår ni hur underbart? Jag dör. Fick 23 små presenter under hela dagen, som hade anknytning till mig (mitt favoritvin, mitt favoritgodis, en Buddha för jag alltid ger råd, etc). Simglasögonen är för att jag sa att ibland vill jag duscha men mitt smink är bra så det går liksom inte. Jag dör!

Jag önskar att hela min födelsedagsvecka kunde ha varat för evigt för jag hade det fantastiskt bra. Jag är så himla tacksam för alla människor i min närhet. Speciellt Fanny & Isa, mina älskade rumskompisar som inte bara är mina bästa vänner utan mina systrar. Familj. Att jag skulle betyda såhär mycket för så många hade jag aldrig trott, och att de valde att ständigt under flera dagar visa hur mycket jag betydde för dem är ju helt makalöst. Jag har aldrig träffat så underbara människor i hela mitt liv. Jag har verkligen hittat hem här i Los Angeles med alla människor runtom mig och jag önskar att var jag än i världen är att de alltid skulle kunna vara med mig. Jag har aldrig känt mig mer uppskattad, älskad och allt vad det innebär. Att man kan betyda så mycket för så många människor? Första gången i mitt liv jag känner mig 100 % mig själv & uppskattad för det.

Tack livet, för att du gett mig så mycket fantastiskt detta år. ❤

Likes

Comments

L.A. LIVING

Hittade en söt hund en utekväll haha
//Found a cute dog on a night out haha//

Skräckfilmstema på en av mina lektioner
//Horror night in one of my classes//

Dreamteam on screen haha

Catalina <3

Drunken nights

Film festival för Extension-studenter. Mina kompisar Marc & Lilianna vann!!!
//Film festival for Extension-students. My friends Marc & Lilianna won!!!//

Dinner at Soho house w/ Lils. <3

Mirror selfie in class

Åka cab cab caaab

Six Flags!!! SO MUCH FUN

The whole squadddd

Movie movie movie

Campus <3

Me and my bff David being cuties

Likes

Comments

L.A. LIVING

Jag & mina tre favoritdamer var på en konsert/filmvisning av La La Land på Hollywood Bowl förra fredagen! Vi är alla absolut totalkära i La La Land, och detta var en live orkester samtidigt som filmen spelades upp. Det var så coolt, hela Hollywood Bowl är verkligen enormt och så coolt beläget med berg runtom och man kan see Hollywood-skylten. Vi hade inte de bästa platserna men vi hade med oss massa gott & satt med filtar. Det var en cool upplevelse och jag älskar verkligen musiken.

Måste verkligen gå på en annan musikal/konsert på Hollywood Bowl. De ska ha Mamma Mia i juli, skulle vara så roligt att gå!!! Musikaler är ju det absolut bästa jag vet. Kunde jag sjunga är det de jag hade velat göra, men min sångröst är ju absolut extremt himla dålig så ingen chans där hehe.

//Me and my three favorite ladies was at a concert/movie show of La La Land at the Hollywood Bowl last Friday! All of us are totally in love with La La land, and this was a live orchestra at the same time as the movie was playing. It was so cool, Hollywood Bowl is really huge and such a cool spot with all the mountains surrounding and you can see the Hollywood-sigh. We didn't have the best seats but we did bring lots of snacks & blankets. It was a cool experience and I really love the music.

I really have to see another musical/concert at the Hollywood Bowl. They have Mamma Mia in July, it would be so much fun to go!!! Musicals are my favorite thing in the world. If I could sing, it's what I'd be doing but my singing voice is extremely freaking terrible so no chance of that happening hehe.//

Likes

Comments

KARRIÄR, L.A. LIVING

För ett par veckor sen var jag med i min otroligt talangfulla väns musikvideo. Lilianna Wilde - lägg det namnet på hjärnan! Det var så otroligt roligt. Det var en helkväll/natts-inspelning. Vi hade roligt och hon har ett otroligt proffsigt team bakom sig. Vi dansade, jag hånglade med en snygg brud & alla rökte fake-weed.

Här kommer några bilder jag tog under kvällen/natten!

//A few weeks ago I was in my incredibly talented friends music video. Lilianna Wilde - remember this name! It was incredibly fun. A whole night of shooting. We had a bunch of fun and she has an incredible team behind her. We danced, I made out with a hot girl and everybody smoked fake-weed.

Here's a few pictures I took during the night!//

Likes

Comments

L.A. LIVING

I måndags tog jag och Carola oss till Universal. Det var Memorial Day här i USA så jag var ledig från både jobb & skola! Jag älskar Universal, tredje gången jag är här nu hehe. Det är skönt när man har passet! Det var lite kyligt först men sen blev det varmt och vi gick runt, runt, runt. Tror vi var där i typ tio timmar, så vi hann åka alla rides många gånger. Det första som hände, såklart, var att i slutet av The Simpsons så fastnade vi däruppe så vi kom inte ner liksom. Detta är ju en 3D-ride så ingen berg&dalbana man hänger i luften liksom. Utan du sitter fast i en vagn med en gigantisk skärm runtom dig och vagnen lyfts mer eller mindre bara upp från ett rum. Men vi fick tre pass för att gå först i kön, vilken var nice när köerna ibland är över en timme långa, haha!

Det kändes som jag mest åt hela dagen, vilket är nice såklart hehe. Vi avslutade kvällen med att stå i Harry Potter-världen och kolla på när Hogwarts lös upp med en hel show av ljus. Jag grät som den lille nörd jag är såklart. Det var sååå fint och ett perfekt avslut på denna måndag.

//On Monday me and Carola went to Universal. It was Memorial Day here in the U.S. so I was off both work and school! I love Universal, this was my third time here now hehe. It's nice when you've got the season pass! It was a bit cold first but then it got warmed and we walked around, around around. I think we were there for like ten hours, so we had time to go on the rise multiple times. The first thing to happen, of course, was at the end of The Simpsons ride we got stuck up there so we couldn't get down. This is a 3D-ride so it's not a rollercoaster ride where you're like hanging in the air. You're in a cart with a giant screen around you and the cart is more or less just lifted from a room. But we got three fast lane passes, which is nice when the lines sometimes are over an hour long, haha!

It felt like i mostly ate during the entire day, which is nice of course hehe. We finished our night with looking at Hogwarts being lit up with an entire light shot. I cried like the little dork I am of course. It was sooo pretty and a perfect end to this Monday.//

Likes

Comments

L.A. LIVING

Det var ju som sagt ett tag sen jag uppdaterade här, så Coachella är ju för länge sen över hehe.. Men denna dag var nog den vi var där tidigast och bara utforskade hela området ännu mer än vi redan gjort. Hittade nya ställen, satt & drack, gick runt i olika tält och hade det trevligt. Artisterna vi såg denna dag var bl.a. Tove Lo, och jag ÄLSKADE henne. Stolt svensk här!!! Sen såg vi Galantis, Lorde, Marshmello och avslutade hela festivalen med Kendrick Lamar.

För att summera Coachella: sand, dyrt men fantastiskt roligt. Jag skulle absolut vilja åka hit igen, men det är väldigt dyrt så kanske hade jag varit ett helt gäng som gick ihop & hyrde ett hus nästa gång. Det hade varit roligt. Åker jag nästa år? Nja, tror inte plånboken tillåter fast Beyonce ska dit! Vi får helt enkelt se. Det är ju ett tag kvar!

Här får ni ett gäng med bilder i varje fall.

//As previously mentioned, it was a while ago I updated here, so Coachella is long over hehe.. But the third day was probably the one we went there earliest and explored the entire area more than we already had. Found new places, we were drinking, walked between different tents and had good time. The artist we saw this day were Tove Lo, and I LOVED her! Proud Swede right here!!! Then we checked out Galantis, Lorde, Marshmello and finished the whole festival with Kendrick Lamar.

To sum Coachella up: sand, expensive but incredibly fun. I would love to go again, but it's really expensive so maybe I'd like to be a whole squad that goes and rents a whole house together next time. It'd be fun. Will I go next year? I doubt my bank account will allow it even if Beyonce is going! We'll see I guess. It's still a while left!

Here's a whole bunch of photos anyhow.//

Likes

Comments

L.A. LIVING

Tiden sprang iväg och helt plötsligt har det gått en månad sen jag kikade in här & uppdaterade er. Oj, vad det går fort! Har kikat in här då och då och tänkt uppdatera men energin har inte riktigt varit där. Det har varit ganska mycket att stå i här borta & har haft sömnbrist vilket leder till energibrist & ett sämre humör. Men mycket roligt har hänt och jag känner att det kliar i fingrarna så nu är jag tillbaka igen, och ska uppdatera er med de lilla som hänt, sista dagen på Coachella, en musikvideo jag var med i, och annat roligt!

Nu kör vi - ny energi!

//Time ran away and all of a sudden it's been a month since I was in here & updated you. Wow, it goes by fast! I've been in here now and then and thought about updating but my energy hasn't really been there. It's been a lot going on over here & I've been sleeping pretty bad so that leads to lack of energy & a worse mood. But a lot of fun has happened too and I feel my fingers itching to write to now I'm back again, and will update you with the little that has been going on, the last day at Coachella, a music video I was in, and other fun stuff!

Here we go - new beginnings!//

Likes

Comments

L.A. LIVING

Dag 2! Spenderades först vid poolen innan vi begav oss till festivalen. Irriterande nog hade jag tappat bort mitt buss-pass, så det tog längre tid än beräknat. Det löste sig utan passet, men det blev bra mycket krångligare. Men men - vi kom ju dit till slut i varje fall! Gick runt, käkade pizza och utforskade festivalområdet ännu mer. Var man än gick var det nya saker att se, haha. Alltid roligt!

Mina två favoritartister denna dag var Martin Garrix & Lady Gaga. Garrix hade en sjuihelsikes ljusshow måste jag säga, det var riktigt ballt. Bra låtar också med sköna remixer som inte alla lät likadana. Kan bli så ibland på festival tycker jag men inte nu. Sen Gaga är ju en riktig performer så att säga. Hon hade väldigt många av sina gamla låtar likaså som nyare, vilket är roligt! Hatar när artister bara ska köra sin nya musik, då de gamla ändå ofta är favoriter. Hon dansade och showade, så dansade av mig ett par kilo under hennes konsert! Vill verkligen se hela hennes show någon gång, hade varit roligt.

Här kommer en massa bilder!

//Day 2! First we spent it at the pool before going to the festival. Annoyingly enough I'd lost my shuttle pass, so it took a bit longer than expected. It worked itself out without the pass, but a lot more complicated. Oh well - we got there eventually at least! Walked around, ate some pizza and discovered the festival area even more. Wherever ou went there was new stuff to see, haha. Always fun!

My two favorite artists this day was Martin Garrix & Lady Gaga. Garrix hade one hell of a light show I've got to say, it was really cool. Good songs too with nice remixes that didn't all sound the same. I feel like it turns out that way sometimes at festivals but not this time. And Gaga is a real performer to say the least. She played a lot of her old songs as well as new ones, which was fun! I hate when artists only play their new stuff, since the old ones are usually faves. She danced and put on a show, so I danced away a few pounds during her concert. I'd really love to see her on tour sometime, would have been fun.

Here's a bunch of pictures!//

My jumpsuit is from the H&M X Coachella collection last year

Likes

Comments