View tracker

L.A. LIVING

Hej vänner!

Jag kan inte riktigt förstå HUR snabbt tiden går?? Det har redan gått 12 veckor sen jag började skolan... Och nu har jag haft mina sista lektioner i två av tre kurser!!! Jag har min allra sista final idag för min producing class och sen är jag done. Helt sinnessjukt. Hittills har jag lärt mig så mycket, fått så många nya fina vänner tack vare mina klasser. Främst den som ni ser här ovan, som är/var min acting class, här med vår lärare Toni. Det har varit fantastiskt att få lära sig utav henne och jag har utvecklats otroligt mycket. Jag är ingen full-blown skådespelare än, haha, men i den här klassen har jag varit bekväm och det är tack vare denna klass som jag insett att jag vill inte göra något annat än att agera. Har utvecklats personligt med, för dem risker man tar som skådespelare. Det är fantastiskt.

Alla människor däruppe är människor jag kallar vänner idag, och hoppas göra för en lång tid framöver. Vi har klasser tillsammans nästa år och vi kommer säkerligen jobba ihop på något projekt. Det är otroligt roligt och exalterande att vara i detta stadie. Efter ikväll så är skolan slut för denna termin, och jag har kämpat mig igenom den, trots motgångar. Livet är väl inte det lättaste i dagsläget, men jag har tagit mig igenom alla finals trots allt. Det kan få vara jobbigt ett tag, men man måste hålla kvar tron om att det blir bättre någon dag, vad är annars poängen med allt vi gör här i livet?

Hoppas ni alla mår bra där hemma! ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

L.A. LIVING
Fanny, hon som jag delar rum med, och jag kommer inte att spendera någon juletid tillsammans och därför bestämde jag mig för att hon i fredags skulle få en lite tidig julklapp! Fanny är precis som mig, en film & TV-älskare och älskar sånt, så därför valde jag att bjuda med henne på Warner Bros. Studio Tour som ligger i Burbank! Hon blev verkligen överraskad och glad så jag var nöjd!!! Alltid roligt att kunna göra saker ihop tycker jag, och Fanny är ju en sådan stor del av mitt liv här. Hon har hjälpt mig hitta vänner, hjälpt mig med skolarbete, hon fixar & donar med mig om jag inte är på humör. Därför kände jag att jag ville göra någonting jag visste hon skulle uppskatta!

I det högra hörnet ser ni ett hus som har bl.a. varit med i Gilmore Girls, som en dansstudio.

Denna kyrka känner ni säkert igen.. JAPP, det är samma kyrka som i Pretty Little Liars. Hela Rosewood ligger belagt här, även fast de slutat filma och mycket försvunnit.

Emily's hus (från PLL) och vår tour guide

Yes... Den berömda Pretty Little Liars-ladan

För er som älskar Vänner.. Hela den här lilla gräsplätten använde de när de skulle göra en scen i central Park, New York. Haha, seriöst. Den här lilla användes som hela Central Park!!! Det fanns massor med Vänner-grejer på denna tour. Tur de, för det är Fannys all-time fave.

Såklart visar man lite extra kärlek för Joel Kinnaman, han är ju svensk after all...

Studio stagen där de spelade in Vänner

Presidentens kontor i olika serier & alla Agents från Matrix.

Massa olika batmobiles från alla de olika Batman-filmerna

Sedan fick vi även gå in i studion där de speller in The Ellen Show! Detta var riktige häftigt, men tyvärr var inga bilder tillåtna då det är en pågående inspelning. Studion är mycket mindre i verkligheten, och mörkare haha. Häftigt oavsett, då jag älskar Ellen.

En lycklig Fanny, haha!

Studio stuff.. Massa manus och en item miniatyrverisown av en scen från en film.

Vänner-scenen!!!

Självklart var vi tvungna att ta en bild i den berömda soffan!!

En äkta Oscars-statyett... En dag ska jag ha en egen.

Nöjda tjejer med vårar besök!!! Ett definitivt tips för er som älskar film och vill göra något kul här i L.A. som inte involverar hikes, mat eller beachen haha.

Likes

Comments

View tracker

L.A. LIVING, KARRIÄR

I söndags medverkade jag i två kortfilmer. Den ena var för min rumskompis Isas projekt som hon hade tillsammans med Elina & en annan klasskompis, Fanny medverkade också som den, så de var alla mina regissörer typ haha. Den spelade vi in hela här hemma och den var helt utan repliker. Det var roligt!

Mitt i den shooten ringde min kompis Gabriella. En klasskompis till oss undrade om jag kunde medverka i hans kompis kortfilm samma dag, då alla andra hade dissat honom. Väldigt dålig stil enligt mig... Kort och gott så antog jag den utmaningen, visade sig att jag skulle kunna två sidor med en massa repliker... Lättare sagt än gjort haha. Den scenen var baserad på filmen Blow med Johnny Depp. Gabriella & jag spelade två drug dealers, hehe. Det var roligt, definitivt en upplevelse att memorera en hel scen på en timme typ, haha. Men jobbade med mina klasskamrater bara, utom regissören, så det var superkul. Efter ett par timmar, och JA, en scen tar ärligt flera timmar att spela in, tro mig, så gick jag, Gabriella och David ut och åt lite mat på BJs här i Westwood. De har sådana goda efterrätter, och även om jag mest ville hem övertalade de mig att följa med haha.

Det är verkligen kul att få medverka i flera kortfilmer, jag hoppas att jag utvecklas under tiden och att jag får ännu flera möjligheter att göra det nästa år!

Likes

Comments

I måndags så åkte Yves & jag till Universal Studios här i Hollywood. Det är en stor men samtidigt liten park, med många åkattraktioner och Hogwarts!!! Jag som är ett megastort Harry Potter-fan dog ju lite här kan jag lova. Jag var lyckligaste någonsin haha. Det är dock ganska litet, jag vill gärna åka till Orlando då jag tror att det är lite större! Då är man nog ännu mer i magins värld. Jag föredrar än så länge Studio Tour i London, då det var riktigt häftigt men detta var en upplevelse det med. Hehe, hela mitt hjärta svällde upp!

Haha ja... Ni ser ju min lycka!

Det som är riktigt häftigt med Universal Studios är ju att det faktiskt är så att de har spelat in filmer & TV-serier där, och gör än idag. Vi åkte ju alla slags attraktioner (The Mummy, Transformers, Jurassic Park,etc) och alla är 3D-rides med eller mindre. Man blev lite yr av det efter ett tag, hehe. Men vi gjorde även en studio tour då man åker runt på ett litet ''tåg'' till olika movie sets. Gamla som nya. Wisteria Lane tillexempel, från Desperate Housewives, kraschen från Världarnas Krig, den lilla stan från den första Hajen-filmen. Det var en mysig dag & nörden som man är var man imponerad över allt. Det blir nog många besök hit för min del, då jag har ett säsongspass.

Hoppas ni gillade bildbomben!

Likes

Comments

EMMA'S PERSONAL CORNER, L.A. LIVING

Jag kan inte riktigt förstå att det REDAN är den 1a december? Det är helt galet. Sista månaden på 2016. Vilket år det har varit, vilka beslut jag har tagit, vilka berg & dalbana jag har färdats på. Just nu skriver jag detta i L.A. Inte hemma i lilla Köping, utan i L.A. Mitt nuvarande hem. Kanske mitt hem för en lång tid framåt. Jag har hittat mig själv på sätt jag inte trodde var möjligt detta år. Jag har startat mitt livs största äventyr, & jag har funnit min passion i livet. Jag absolut älskar att agera. Det finns ingenting jag älskar mer. Jag kan inte se mig jobba som någonting annat än skådespelare. Det är det roligaste jag vet, och det är min största dröm. Jag har redan påbörjat den drömmen genom att ta mig hit & studera det jag gör. Det är inte lätt, och det är mycket som sker med en mentalt .För något som lidit av mentala sjukdomar sen jag var ung är det en kamp. Men jag har tur att ha träffat många vänner, mina fantastiska rumskamrater inkluderat. Fanny är min andra halva i detta land, & utan henne hade jag inte tagit mig någonstans tror jag. Hon & Isa är mina klippor.

Man finner sig själv på sätt man aldrig trodde och tänker på sätt man aldrig gjort. det är verkligen ett äventyr trots att jag inte känner att jag gjort en himlans massa olika grejer, så har jag ändå funnit mig själv i min dröm. Jag tycker om livet trots att det är kämpigt ibland. Just nu är jag lite i opalas, det är mycket som pågår i skallen ibland, men jag är ändå inte olycklig på något vis för jag är ändå mer hemma i mig själv.

Det blev ett djupt inlägg nu, mina vänner, haha. Jag gillar dem. Jag får se hur december blir, men hursomhaver är jag exalterad för 2017. Det är ett väldigt oplanerat år, och många bollar i luften på en & samma gång. Jag vet inte var jag hamnar i världen i framtiden, men jag vet var hemma är nu.

Likes

Comments