Hejj!

Idag är det kanelbullens dag och det måste man ju fira, eller hur?? Igår hade mamma bakat bullar så när jag kom hem ifrån skolan luktade det nybakade kanelbullar i hela huset. Ser ni hur fina hon gjorde dom med det rosa socker och allt :)

Jag hade tänkt göra tre inlägg denna månaden som har med cancer att göra just eftersom i oktober så hyllar man cancerfonden lite extra. Mer om det på fredag!

Kram Emma!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan!

Idag tänkte jag nämna 5 saker som ni förmodligen INTE visste om mig :)


Den (typ) största drömmen jag har är att bygga eller iallafall planera mitt egna hus när jag blir stor. Att själv få bestämma exakt vart köket ska ligga, hur stora rummen ska vara och att INGEN har ett sånt hus eller har bott där innan.

Och det ska såklart ligga i min favoritstad STOCKHOLM!!


På den senaste tiden har jag verkligen fastnat för programmet toppmäklarna, tycker att det både är intressant och man får se så många fina lägenheter.

Efter att jag har sett på det vill jag också bli mäklare haha, det verkar så kul (men svårt) och jag tror att det skulle passa mig väldigt bra.

Det bästa jag vet är att resa med min familj, det behöver absolut inte vara utomlands utan en resa till en annan stad i Sverige eller ”bara” åka nån stans över dagen är något jag uppskattar väldigt mycket.


För dom som känner mig så vet ni redan detta men mitt absoluta favorit program är idol. Det känns som att det är ett sånt där program som man antingen älskar eller hatar haha och jag älskar det.

Jag och min kompis Elsa brukar sitta och titta på dom bästa framträdanden veckan efter i skolan HAHA.

Hoppas ni gillade inlägget!

Kram Emma!

Likes

Comments

Hejsan!

Idag är det fredag (äntligen), älskar fredagar. Skoldagen är jätte lugn med musik, engelska, bild, hemkunskap och elevensval :)

Efter skolan kom jag hem och åt lite sen tog jag en dusch, fixade mig medans jag kollade på wahlgrens värld, gillar verkligen det programmet!

Nu ska jag och min familj snart åka till pinchos för lite middag mums!

Hoppas ni får en bra kväll och helg!

Kram Emma!

Likes

Comments

Hejsan!

Idag är det tisdag och jag har studiedag jippi!!

Dagen har gått åt till en del plugg faktisk, satt i flera timmar med So, svenska, No, musik, engelska och spanska.

Har känt dom senaste veckorna att alla lärare pratar om prov, inlämningar och läxor allt på samma gång. Så det kändes skönt att få gjort klart lite.

Satte mig även och locka håret, har typ alltid platt hår så det var kul med en liten förändring :)

Nu ska jag snart iväg till klättringen, men först lite toppmäklare haha!

Kram Emma!

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag är det måndag och ny vecka, har inga speciella planer idag förutom att gå till skolan och ta mig iväg på en springtur till eftermiddagen. Imorgon har vi studiedag (hur skönt som helst) då ska jag bara ta det lugnt, blogga och tyvärr plugga till ett SO prov som jag har på onsdag...

Min helg har också vart lugn, var på bio i fredags, jobbade på lördagen och igår planerade jag lite, gjorde middag och gick på en långpromenad.

Försöker verkligen komma på ett sätt där jag kan blogga så det blir personligt, ha en egen "stil" och lägga upp intressanta inlägg. Det är verkligen inte lätt men börjar få många av pusselbitarna på plats :)

Kram Emma!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Gillade du något utav grejerna? Klicka på bilderna så kommer du till hemsidan!

Hejsan!

Som ni kanske märker så älskar jag starka färger (ha-ha..) Nej men jag gillar när det är ganska lätt, inte så mycket färger, former eller mönster.

Jag har länge velat köpa en ny helkroppsspegel till mitt rum, har en men jag tycker att den är lite liten och inte så smart plaserad.. Spegeln i collaget har jag tittat på ett tag och den är nästan 2 meter hög och 80cm bred (!!).

Lite nya tavlor, doftljus och en korg att ha filtar i skulle vara mysigt nu till hösten. Brickan med spegel botten tänkte jag ha och ställa parfymer på.

Om (när) jag köper dessa grejerna skulle ni vilja ha ett inlägg på det då? Klicka på "hjärtat" så vet jag! :)

Kram Emma!

Likes

Comments

Hejsan!

Nån mer än jag som älskar modet under hösten/vintern? Tror inte det ;)

Jag fryser nästan hela tiden, spelar ingen roll om det är sommar eller vinter mina händer och fötter är typ alltid kalla. Så under den kyligare delen av året älskar jag att ta på mig mysiga tjocktröjor som jag slipper frysa i.

Tänkte att jag skulle göra lite mer "mode inriktade" inlägg framöver, hoppas att det uppskattas!

Kram Emma!

Likes

Comments