Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det handlar om vad du säger, om hur du luktar och om hur du ser på mig.

Likes

Comments

Världens bästa Mallan!

Vi må vara oseriösa, fula och flamsiga men vad gör väl det? Hade en mysig studentmottagning hos Adam (yngre kusinen) och tog ikapp tid med familjen! Då är man glad

Likes

Comments

4 juni 2017, Nordea Master i Barsebäck

Förra söndagen (den fjärde) så steg jag och Viktor upp tidigt för att åka iväg och titta på några av Europas (och världens) bästa golfspelare spela Nordea Master. Trots dåligt väder med en massa regn så var det en supermysig dag med nya häftiga upplevelser och minnen!

På kvällen fortsatte vi den bra dagen med lite datenight, mat och vin. Vilken toppensöndag! ❤

Likes

Comments

När Viktor kommer hem på besök emellan landslagslägren så vill han alltid ha tacos. Det vill han iofs alltid oavsett, men nu när han inte hade fått det på länge stod maten serverad när han kom hem. Visst är jag en snäll flickvän?!

Ps. 1,5 vecka sedan. Nu är han iväg igen!

Likes

Comments

Från en fin dag i Tjeckien

Har hamnat lite på efterkälken sista veckorna här, men tänkte ta ikapp lite nu dom närmsta dagarna. Så från början - min och Fridas resa till Tjeckien var superhärlig men alldeles för kort. Vi hann inte med allt vi ville, utan känner att vi behöver åka dit en gång till. Eller något annat häftigt land.

Är så glad för jag har en vän som henne. Hon är fantastiskt! ❤ har aldrig en tråkig stund, vare sig vi festar rumporna av oss eller bara ligger i soffan och kollar på serie (vilket vi oftast gör..)

Likes

Comments

Såhär vackert var Göteborg 04:30 imorse?!

Så efter en vääääldigt tidig uppgång, några spårvagnar och bussar senare så är vi äntligen på Landvetter. Incheckade och redo, så i väntan på att planet ska lyfta 7:30 så har vi satt oss på Espresso House. Vad annars?

Vi hörs i Tjeckien, hörrni! ✈️🇨🇿

Likes

Comments

Uppladdning med Cola Zero

Självklart är tåget försenat, det finns inget annat med tågen här i Sverige. Men tack och lov är det sol och jag njuter ute i väntan.

Snart på väg mot Göteborg där jag ska möta upp Frida! Vi tänkte äta lite innan vi beger oss till hennes syster för övernattning. Kan ni tänka er att vi ska gå upp 03:30 imorgon?

  • Resa

Likes

Comments

Ja, jag lever och mår superbra! Så bra att jag inte har nån lust med blogg eller bild. Förlåt. Vår/sommaren gör detta med mig, varje år?!

Hur som helst, nu ska jag ut på lite nya äventyr utanför Sveriges gränser och tänkte att det åtminstone kunde vara kul att ta lite bilder därifrån.

Som bilden kanske avslöjar så ska jag och min bästis iväg och kolla när Viktor spelar VM-kval. Men såklart ska vi göra annat än det också! Så stay tuned, ut-i-fall-att jag skulle få för mig att visa er lite bilder 📸

Likes

Comments

Dags för en biltur upp till Örebro och Linköping för att heja på Sverige och världens bästa V som har lite träningsmatcher inför VM-kvalet senare i maj! Jag måste vara Sveriges bästa supporter 😄🇸🇪

Likes

Comments

Instagram@emmascd