Kvällsmys i sängen framför en bra film eller serie, det slår nog allt. I alla fall när V är hemma. Älskar vår säng också nu med våra nya Gant-lakan! Såå sköna 😍

Likes

Comments

Förlåt för superdålig kvalité, vet inte vad som hände..

Ikväll var det hemmamatch för Viktor, som blev en ganska enkel 3-0 seger. Men tyvärr är han lite skadad i sin ena tass, så han fick gå libero idag då han inte ska hoppa och skutta på den just nu.

Ni skulle bara veta hur rastlös och sur han blir av att inte kunna träna och spela fullt ut, så lider lite med honom här hemma just nu. Men som tur är klarade laget sig utan honom på vänsterkanten idag!

Likes

Comments

Lotus med min favorittjej 🖤

Våra pojkvänner var iväg med laget i förmiddags så jag och Tilda tog oss en tur till stan och käkade buffé. Som varje lördag. Men är det Sveriges bästa buffé så är det, man måste passa på - man vet aldrig hur länge jag blir kvar här!

Förutom det så har jag hunnit ta en skön sovmorgon, titta på B-lagets match och vila med killen i mitt liv i soffan. Ikväll var vi även på bio! Men mer om det imorgon, nu ska vi kolla lite Prison Break innan lampan slocknar.

Likes

Comments

Älskade fredag, älskade Viktor

Idag slutade jag faktiskt lite tidigare från jobbet, har varit en ganska stressig vecka och nu när det lugnat sig lite så passade jag på att luncha med Viktor när han varit ledig idag.

Idag har han på sig sin tischa han fick på alla❤dag med, den passade superbra ihop med hans koppar/brons/champagne-färgade klocka. Som tyvärr inte syns så bra på bilden.. Typiskt! Älskar att klä och styla honom, är så mycket roligare än med mig själv. Kanske för att jag är så dålig på det, jag vet inte.

Likes

Comments

Skjorta från H&M / Klocka från Waldor Watches

Likes

Comments

Ja såhär såg min jobbdag ut igår, tillverka över hundra godispåsar som jag sedan ska skicka med ut i våra pressutskick! Kul med lite variation på jobbet, haha.

Likes

Comments

En riktig mysmåndag

Idag tränade Viktor sent så jag passade på att göra lite tacos och surprise såhär dagen innan Valentines day... För imorgon tränar han och direkt efter det så ska vi iväg på middag med två vänner, så vi hade en lite myskväll ikväll istället. Bara jag och Viktor.

Likes

Comments