Header

Idag har jag haft en väldigt seg dag. 60% av dagen har gått åt till att plugga,10% äta,10%läsa,10%städa,10% youtube.
Min mormor kom hem till mig idag. Min mamma skulle följa med henne till doktorn. Man vet alltid att när mormor är här så blir det pizza och kanelbullar! Vilket det värt idag med. ÄLSKAR mormors hemmabakade bullar. SÅ JÄVLA GODA.

Mer då? Jag satte mig utav ren tråkighet och sminkade mig. Jag funderar väldigt mycket vad jag ska vara för halloween och försökte mig på en sminkning. Den vart inte alls bra. Men vart lagom nöjd. Jag förstår inte folk som kan sminka sig bra. All cred till dom! Det krävs oerhörd talang för att kunna sminka sig. Jag kan lätt säga att det är någon sort av konst.

Ni får även ta och ignorera mina smutsiga speglar på bilden. x) 

KRAM PÅ ER! ❤

Likes

Comments

Fyyy vad kallt det är ute idag. Det började rinna i ögonen bara av att stå i ytterdörren. Dock borde jag inte bli förvånad... jag har bott i Sverige i 16 år nu ( hela mitt liv). Jag borde veta att i oktober blir det kallt. Nu sitter man mest i väntan på att snön ska komma!

Jag vart tvungen att ta en bild på min hund i höstkläder. Han såg sååå jävla söt ut!! Like look at that face!


Likes

Comments

Något jag hade tänkt börja med är Dagens inspiration. Fick idéen utav keela som brukade göra det långt bak i tiden. 
Ifall det är det något som jag älskar är det inspiration. Så tyckte att det kanske skulle vara kul att dela med mig av det jag blir inspirerad av!

Likes

Comments

Något som jag har märkt av på youtube är trenden " 24 hours at...." Den går ut på att man ska övernatta på allmänna platser. Som te.x Ikea,McDonalds,ToysRus.
Dom här video klippen är så jävla fyllda med spänning ifall man frågar mig. Sitter på hel spänd och är så jävla rädd att människorna som gör det här ska bli påkomna av vakterna haha! Dessutom blir jag så jävla nyfiken. Undrar hur det hade gått för mig ifall jag sov över på ica maxi en hel natt... Hade säkert startat ett larm så klumpig som jag är. Ifall jag hade haft lite mera mod i kroppen hade jag så gärna velat prova. Bara för adrenalinets skull liksom.

Här ska ni få se mina favorit " 24 hours at.." Videos.

SPOILER " Dom blir påkommna i 2/3 videoklipp. 

Likes

Comments

Har bestämt mig för att börja blogga igen! Det är något jag saknar att göra. Det är något som motiverar mig när det gäller att blogga.

Jag har inte varit aktiv på grund av skolan. Sedan skolan har börjat har jag behövt ligga i väldigt mycket. Det går inte så bra som man hade hoppas kan man säga.
Men pågrund av trist vardag tänkte jag dra igång bloggen igen :)


Likes

Comments

Som jag skrev för några dagar sen så skulle jag gå på bio och se suicide squad. Well.. det vart ändrade planer.

Det som hände var att jag och min kompis skulle åka upp till stockholm för att sedan träffa min andra kompis och hennes pojvän där uppe. När vi väl kommer upp så var dom inte klara så vi gick iväg för att köpa biljetter på sergels bio. Vi dumma som vi är förbokade aldrig biljetter till bion utan vi tänkte att vi kunde köpa biljetterna ur en automat där nere. SJÄLVKLART var alla platser slut när vi väll ska köpa. Alla bio salonger har sålt slut i hela stockholm. Så det vart snabbt att bestämma en annan film. Vi valde The purge 3. Det var min första skräckfilms bio och jag måste bara säga att jag älskade det! Det bästa var nog att det var så stor skärm och ljudet var så jävla bra vilket självklart gör filmen 100 gånger värre! Tror inte alls att filmen skulle vart så läskig om man såg den hemma i soffan!

Vilket fall var The purge filmen huuuuur bra som helst! ÄLSKADE DEN! Mycket jump scares,mycket blod mycket skrik.


Likes

Comments

Jag vet att jag borde sova just nu. Men jag kan verkligen inte sova så jag tänkte skriva lite om dagens planer istället!

Idag ska jag börja med att vara barnvakt åt mina 2 favorit barn. Dom ska komma ganska tidigt på morgonen så jag borde egentligen sova så att jag kan vara extra pigg och alert för deras skull sen när jag vaknar. Dessutom så gillar ingen en morgon-sur person som vaknat på helt fel sida!

Sen efter att jag har röjt och lekt med dom ska jag pallra mig iväg för att gå på bio! Det ser jag mycket fram imot. VI ska alltså se den nya filmen "Suicide squad"! Har hört att den ska vara väldigt bra. Jag vet inte alls mycket om den filmen. Det enda jag vet är typ att den ska handla om skurkar som försöker rädda världen..? Let me know ifall jag är helt ute och cyklar haha! Dessutom är huvudpersonen (hon med rosa och blått hår) hur cool som helst! Av det lilla jag har sett av filmen så har jag avsett henne till plats ett av mina favoriter i filmen. 👏
Ni ska få en recension på filmen imorgon!

Ajaa nu är det dags för mig att sova! Godnatt och sovgott! 💋

Likes

Comments

Är det bara jag som får typ 1000+ tankar i huvudet när jag ska sova? Min hjärna ligger och arbetar mestadels av natten, vilket leder till att jag knappt får någon sömn.
Och det är inte livsviktiga tankar om te.x skolan,framtiden eller problem jag har i livet just nu. Nej.. utan det är helt onödiga,konstiga,skumma och irriterande tankar som jag på något sett inte kan släppa.

Som te.x:

* Varför är egentligen himlen blå? Rymden är svart men himlen är blå? Hur kommer det sig?

* Varför sägs det att elefanter är rädda för möss? När mössen är sååå mycket mindre än själva elefanten?

* Hur kan ett fartyg flyta? Liksom den är stor som f*n!

* Finns utomjordingar på riktigt?

* Hade jag och min mamma kommit överens om jag hade träffat henne när hon var 17?

* Om nu skägget är till för att skydda munnen från skräp varför får inte kvinnor skägg då också? Vi förtjänar också skydd mot skräp!

* Vart kom big bang ifrån ifall inget fanns från början?

* Hur hade världen sett ut om vi fortfarande hade dinosaurier?


Ifall någon har svar på någon av mina frågor skriv det gärna i kommentarerna haha! VI HÖÖÖÖRS👋! Godnatt! 🌟Likes

Comments