1. Offentliga toaletter! Asså hur äckligt är inte det!!! Dem är fullt med bakterier + dem är inte direkt fräscha heller.

2. Varma platser. Asså då menar inte jag utomlands i solen. Utan jag menar om du kliver på bussen och sätter dig på en plats och den är jätte varm. Asså nej FY!!

3. Kund vagnar. Det är något som jag tycker är jätte äckligt. För vem vet vad dem personerna har gjort med sina händer och sen lagt dem på vagnarna.

4. Personer som tuggar med öppen mun. Jag vill bara gå fram till personen och be den stänga munnen för jag vill inte se när matbitarna rullar omkring där inne. Nej tack

5. Flugor på restauranger. Det finns inget vidrigare enligt mig än att komma in i en fin restaurang, få din mat och sen kommer det massa flugor. Jag vill bara resa mig upp och gå därifrån.


Det var 5 saker som äcklar mig. Håller ni med mig om några?


Likes

Comments

Hej på er!

Nu har jag precis kommit hem efter en lååååååång dag i skolan. Det kändes som att dagen ALDRIG skulle ta slut..Så himla tröttsamt 😓. Men nu är jag äntligen hemma i alla fall!

Men hallå vet ni vad som hände mig på stan. Jag skulle gå in och köpa jeans till mig. Då min väska bestämde sig för att gå sönder. Ena axel remmen lossnade. Men det gick fortfarande att ha den på axeln, tills den andra bestämde sig för att gå sönder också!! Så vi tog tag i dem två remmarna och knöt fast dem i varandra. Så nu har jag ingen väska...
Men som att det inte var otur nog..Så köpte jag en foundation från elf. Och dem var packade i kartonger så man kunde inte testa dem (Vilket verkligen SUGER!!!). Men jag tog den näst ljusaste som jag kunde hitta för den andra tyckte jag var alldeles för ljus. Så när jag kommer hem så skulle jag testa den. Och den är föör MÖRK! Asså på riktigt! Dem säger ju att dåliga saker kommer i 3..Så nu är det bara att vänta på att den tredje saken ska inträffa.

Men hoppas i alla fall att ni har haft en bättre tisdag än jag i alla fall så hörs vi sen :)


Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det måndag och jag var tillbaka i skolan efter att ha varit sjuk ett tag. Och idag så fyller min fina mamma år. Så direkt efter att jag hade slutat så åkte jag ner på stan för att leta efter blommor och sen åkte jag hem. Där mamma väntade på mig och körde hem mig #lyx.

Men nu ska jag fika lite, kanske öppna en redbull och bara chilla..eller hur? 😉

Men hoppas att ni hade en bra måndag :)


Likes

Comments

Hej på er! Jag hoppas att ni har haft en jätte bra söndag. Min har varit helt okej.

Jag tänkte göra en hiss eller diss på en foundation som jag tror att ni känner igen.


Alltså IsaDoras Nude sensation foundation.

Och jag använder inte smink som testas på djur och IsaDora är ett märke för dig som vill ha ikke djurtestat smink.

Jag har absolut inget dåligt alls att säga om den här. Jag har använt den ett bra tag nu och jag kommer nog att fortsätta att använda den länge framöver.

1. Den täcker jätte bra.

2. Man blir inte lätt oljig.

3. Den ser naturlig ut, det ser ut som att man har inte någon foundation på sig.

4. Den håller jätte länge!

Asså allt är bara bra med den här så den här foundation får en....HISS!! Utan tvekan!

Jag rekommenderar verkligen den här!


Likes

Comments

Hej på er!

Jag vet att det här inlägget kommer upp väldigt sent. Men det är bara för att jag har inte haft tid till att blogga idag tyvärr, på grund av olika skäl.

Men idag runt 2 tiden tror jag att det var så åkte jag ner på stan för jag fick höra att det skulle göra isskulpturer och jag tänkte att det kan väl vara intressant. För jag trodde att det skulle vara hur många olika som helst. Men när jag väl kom ner så var det bara 3 olika skulpturer...3!!!
Fett besviken var jag och jag tänkte bara att det här var så sjukt himla onödigt att åka till. Så det blir inget av med det nästa gång.

Och förresten på tal om ingenting så är det nu 1 månad kvar tills jag sitter på planet påväg till värmen! ÅÅÅÅ vad jag längtar till solen 😍

Men nu ska jag mysa mig ner i sängen och kolla på en film!

Godnatt på er!

Dock så vet jag inte vad dem ska föreställa..Men aja

Likes

Comments

Hej på er!

Nu har jag varit på möte och det gick jätte bra. Sen har jag varit och köpt pizza och redbull för jag tyckte att jag förtjänade det. Sen nu så ska jag nog inte göra något speciellt bara sitta och ta det lugnt, plugga lite kanske för jag har en svenska inlämning tills i morgon och jag har inte ens börjat 😓. Så jag kanske ska sätta igång och göra den.

Men vi hörs sen :)

Likes

Comments