När man är sjuk är det seriemaraton som gäller, idag fick det bli Devious Maids.

Detta leder såklart till att jag inte har ork nog till att blogga och det blir inte dom roligaste inläggen, idag får ni ta del av vad jag lyssnar på just nu.

Years & Years - King

​Hozier - Someone New

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har gått och blivit väldigt sjuk under eftermiddagen. Inte så härligt.

Detta kan leda till att bloggen blir lidande då jag antagligen har halsfluss och vet inte hur mycket jag kommer orka blogga. Ska försöka göra ett inlägg imorgon också. Under tiden får ni en äldre bild på mig för en at the moment bild nu vill man nog inte se, så sliten jag ser ut. 


Ursäkta den dåliga kvalitén.

Likes

Comments

Denna jacka köpte jag i fredags på dea axelssons, love it och den kommer att användas flitigt nu när det börjar bli varmare. Har verkligen kärat ner mig i allt med mocka och mitt nästa köp blir nog ett par shorts!

Ursäkta för riktigt dålig kvalité på bilden​!

Likes

Comments

Hej alla fina!
Idag spenderar jag en heldag med min mamma med massa mys. Vi har ätit mat från Non solo bar, gått i butiker och nu sitter jag och väntar medan hon sitter och klipper sig.

Jag har även köpt ett plagg som jag tänkte visa er senare!

Caesarsallad

Likes

Comments

Något jag verkligen är i behov av är klänningar till sommaren, både till vardags och fest!


Untitled #5Valde ut mina favoriter som gärna skulle få flytta hem till mig! Den tredje klänningen är to die for, den blir nog min när lönen kommer igen!

Likes

Comments

Någon som hänger med i modet just nu och är en stor modeikon är Kylie Jenner! Hon lyckas alltid med det lilla extra så jag tänkte att jag visar hur ni kan sno hennes stil!

​Hann tyvärr inte ta en outfit bild idag som jag sa att jag skulle, de blir någon annan dag, kram. 

Likes

Comments

Hej!

Kom precis hem efter en lång jobbdag och en timmes övningskörning, åh vad jag vill ha körkort bara!

Nu ska jag laga lite middag och mysa ner mig framför någon film, är alldeles för trött för att göra något idag, roligare inlägg från min sida kommer imorgon istället !


Bjuder på en glad bild från i Fredags !

Likes

Comments

Godmorgon.

Härligt med sol ute idag. Jag har hunnit vara på gymmet nu på morgonen också och där det blev ett biceps och ryggpass! Senare idag så blir det åka mot Solna där jag ska på Aik match, riktigt roligt.

Nu har jag precis gjort fattiga riddare till lunch, mums.

Outfit bilder kommer senare idag när jag hinner ta, puss.


Kärleeeek.

Likes

Comments

Hej!

Idag efter ett riktigt skönt gympass så åkte jag till min pappa för en liten släktträff. De bjöds på pulled pork med goda röra till, väldigt gott faktiskt! Nu kom jag precis hem efter att ha övningskört, vilket gick riktigt bra.


Nu ska jag bädda ner mig i sängen och ladda upp mig för en jobbdag mellan 10:30-1900!


Såhär såg jag ut idag! hade på mig min nya tröja som jag är riktigt nöjd med, bilden ger den dock ingen rättvisa!

Likes

Comments

Hej alla glada!

Idag har det hunnits med massor. Jag och Sara möttes på gymmet och körde ett hårt ben och rump pass. Så roligt men ändå så jobbigt! Efter det så hämtade min pappa upp mig efter gymmet och vi övningskörde ett tag, det gick bra, men tycker det är sååååå tråkigt att köra bil, men man vill ju ha körkort.


Marklyft/ Sara efter träningen/ Jag efter träningen

Efter träningen var klar så övade vi på att göra pull up, alltså lyfta oss själva uppåt. Det går långsamt men man börjar märka skillnad! Så jäkla skön känsla när man märker att man börjar bli starkare, och mitt självförtroende ökar direkt! 

Hoppas ni har haft en bra dag än så länge så hörs vi senare!

Likes

Comments