Header

Jag har inte uppdaterat men jag har haft mycket i skolan och så. Men jag ska bli bättre att i alla fall ett inlägg i veckan men jag ville bara uppdatera lite och skriv gärna vad ni vill se på min blogg det hade varit super snällt❤️
Ni kan följa mig på minna andra medier:
Instagram: emma_sabban
Snapchat: emma_sabban

Hoppas ni får en fortsatt bra dag❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

övrigt

Onsdag

Då hade vi lägerskola och det var sååå!!! roligt.
Vi fick Inte ta med oss mobilerna så har inga foton men jag kan bäretta vad vi gjorde och så.
Så först så började vi skolan som vanligt 8:20 men bussen kom lite senare så vi hjälpte till att bära in all mat i en bil men sen typ 30 min efter så kom bussen. När vi kom ditt så först tog vi vår fika och sånt sen gick vi igenom vilka vilka vi skulle sova med och vilken grupp som skulle göra matten. Vi kom till våra rum packade upp sen så tog vi det lite lugnt. Efter en lite stund så åt vi lunch och så hade några lärare stationer som vi skulle vara på. Sen mot kvällen åt vi tacos och sen så myste vi lite och chilla. Och så hade vi godis och sånt gotte med oss till kvällen.

Torsdag

På morgonen så började vi packa och sätta ner i våra väskor för vi skulle åka hem 14:00. Men sen så åt vi frukost och efter det så gjorde vi inget. Efter en lite stund så åt vi lunch. Sen vid typ 13:30 åkte vi till baka till skolan och sen gick vi hem. Sen kom malva hem till mig och så var vi med Elle och så cyklade vi till city gross. En liten stund senare åkte jag och malva till Max och åt mat och malva och malva sov hos mig till fre.

Fredag

Vi vaknade och så tittade vi på våra mobiler och sen så åt vi frukost och vi åt bara gröt men sen så fixade jag mig och sen cyklade vi hem till malva och så fixa malva sig sen så åkte vi till stan. När vi kom till stan så möte vi Filippa och så var vi i stan. Vi gick runt i stan sen så klockan 16:00 då åt vi på Pinchos och det var sååå gott.

Lördag

Jag vaknade klockan 6:00 på morgonen och jag och pappa till Linköping. Och det vi gjorde där var att vi köpte en båt och den är svin cool men vi körde i ett par timmar dit men vi körde en annan väg hem för vi hade båten där bak så vi tåg små vägar men det gick snabbare så vi kom hem till Kristianstad klockan 18:00

Men jag ska bli bättre på att uppdatera men jag ska nog lägga upp ett inlägg i veckan men hoppas ni får en super dag❤️

Instagram emma_sabban


Likes

Comments

Förlåt för jag inte har uppdaterat på länge men jag har inte hunnit för när vi kom hem från Kroatien så var jag med massa kompisar och så sen tiden sprang typ iväg och sen började jag skolan för 2 veckor sen och då har jag varit fokuserad på det men jag ska försöka uppdatera mer men kanske 1 eller 2 gånger i vecka ska jag försöka. Men ha en fortsatt super dag!!

Instagram: emma_sabban
Snapchat: emma_sabban

Likes

Comments

Kroatien
Förlåt för jag inte har uppdaterat mycket men det är bara att man glömmer att göra det och så har jag gjort typ samma sak varje dag.

Men här är lite vad jag har gjort dessa två veckorna.
Först så åkte vi till flygplatsen och så flög vi till Zadar och från Zadar så körde vi till pag och där har vi ett hus som vi har typ haft i typ 6-7 år. Men sen varje dag så har vi badat och solat. En dag så åkte vi till min mormor och vi var där i 3 dagar. Sen har vi åkt till olika stränder och sen ätit på restaurang lite då och då. Och det har typ varit mellan 20-30-40 grader varje dag. Men det är inte så mycket mer jag har gjort på dessa 2 veckorna men jag är här 2 veckor till så blir nog mer bloggande nu. Men skriv gärna vad ni vill se mer här det hade varit super kul🌺🌴🌴

Likes

Comments

RIX FM festival/Kristianstad

Idag har jag varit på rix FM festivalen idag på stora torg i Kristianstad. Jag och min kompis var där från 19:00 till 21:00. Detta var en av dom bästa dagen på sommarlovet. Här var lite om festivalen💞

Likes

Comments

Här är lite bilder från veckan. Har några frågor till er. Vill ni se en Room Tour? Vad vill ni se för inlägg? för har inga idéer.Men snart kommer det lite inlägg från kroatien. När jag är där så ska jag försöka lägga upp varje dag eller varannan. instagram emma_sabban

Likes

Comments

Tisdag
Idag så har jag varit med min kompis och vi badade i hennes pool och solade.
Senare gick vi och köpte lite chips till kvällen för vi sovöver hemma hos henne.
Men senare efter vi hade köpt chips så cyklade jag hem och packade mina saker och sen åt jag hemma. senare vid ungefär 19:30 så körde mamma mig hem till henne och så tittade vi på 100% vaken
Efter några timmar så gick vi och la oss.

Onsdag
Först så vaknade vi och tittade på youtube. En liten stund efter så hoppade vi studsmatta och så.
Efter vi hade hoppat en stund så gick vi och åt frukost och jag åt maka med smör och ost.
Sen runt 12:30 så gick vi och badade i deras pool och det var ganska varmt i poolen det var ungefär 25 grader. Efter vi hade badat typ i en timme så gick vi och solade och jag fick ganska tydliga bikini sträck och brände mig ganska mycket i ansiktet. Men efter ett litet tag så gick vi och badade en gång till och sen så åt vi lunch. 16:00 kom mamma och hämtade mig och sen började jag skriva på detta.

Hoppas ni kommer ha hem fortsatt trevlig dag!!

Likes

Comments

Skolavslutning/fredag 16/6-2017

Jag började dagen med att först gå och äta frukost och sen började jag fixa mig sen så gick jag till skolan. Sen ungefär klockan 11:00 slutade vi skolan och sen fick jag sommarlov!!
Efter när jag kom hem så åkte jag och mamma till stan och så så tittade vi på lite studenter och så köpte jag ett par shorts som ni kommer se i nästa inlägg. Efter några timmar så gick vi till en student fest och så hjälpte jag till lite.
Sen när jag kom hem så var jag helt slut så jag gick och la mig i sängen och tittade på youtube tills jag somnade.

Detta var lite om min skolavslutning/fredags dag

Instagram emma_sabban
Följ den för mer bilder

Likes

Comments

Fredag, idag så har jag varit i skola från 8:20 till 13:20. Sen när jag kom hem så packade jag min väska med (mys kläder fin kläder och smink)
Jag packade det för min dansgrupp hade avslutning, som avslutning så gick vi ut och åt på resturang och där efter så hade vi va där så byte jag om till mys kläder och sen så hade vi frågesport typ. Sen 10:30 så hämtade min mamma mig. När jag kom hem så gick jag och la mig för jag var såå himla tröt.

Lördag, idag 8:40 så kom min kompis och hämtade mig och så åkte vi till dansträningen och så gjorde vi olika danser och masa sånt. Klockan 12:00 så slutade träningen så mötte jag min mamma och så gick vi till stan och då köpte mamma nått och sen åkte vi hem.

Söndag, klockan 12:12 så tog jag bussen till Åhus. Jag mötte Louise och så gick vi och åt lunch. Efter lunchen så gick vi hem till Louise och så tittade vi på film och sen bakade vi (chokladbollar) dom var såå himla goda men sen efter någon timme så följde hon mig till bussen och sen åkte jag hem. När jag kom hem så åt jag mat och jag åt biffar med potatis och sallad och någon sås. Sen mot kvällen så tåg jag taco chips och sen ost på och sen satt jag in det i ugnen och det är såå gott det måste ni testa.

Det var lite om min helg❤️

Instagram emma_sabban

Likes

Comments