Kärleken fy vad jag hatar den om det nu är någon kärlek änns! Min mamma och pappa älskade varandra är jag typ hundra % på och det var roligt och det tyckte jag om men nu när mamma inte finns och pappa har hittat en ny... Behöver jag säga mer uch,fy blä! Hon behandlas som en prinsessa gjord av glas. Ömtålig och får alltid som hon vill. När hon är här så vill pappa att vi ska vara tysta, inte leva i huvudtaget, gå och lägg Oss vid nio och när jag sitter uppe på mitt rum så är det fel på det och att säga emot nä fy det skulle inte gå.

Sitter jag och pappa och bråkar sitter och brevis och bara njuter och lyssnar.. Och att komma och säga att jag är kaxig är kanske inte det bästa sättet att fjeska.

​Men om det faktiskt bokstavligen dör vad händer då? Lever kärleken kvar för den personen? Kanske kanske inte.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej, idag blir det lite snack om smink och självförtroende för mest tjejer men självklart kan killar också ha smink om de vill!

Tror inte att jag behöver berätta så mkt vad smink är för det flesta vet nog det.

I tonåren använder man nog som mest smink tror jag, för min del är det för att det är ett intresse och jag tycker att det är jätteroligt men samtidigt för att jag inte är nöjd hur jag ser ut utan smink... Att gå till skolan utan smink känns hemsk som om alla tittar på en ( det gör dom inte! Alla är jättesnälla Ingen mobbning) men när jag har smink på mig känner jag mig säker och jag tror att det är mer än jag som känner så ibland. Men enligt mig gör detta inte saken bättre snarare sämre, sköter man inte hyn ordentligt efter så förstör man hyn och då mår man ännu sämre och allt blir som en ond cirkel.


Smink är även väldigt dyrt, vill man ha bra smink som är bättre och bra för just din hy så får man betala mycket!


Produkter pris ca: fondation 350 kr concealer 200kr setting powder 300 mascara 350.

detta är bas produkter och priser som är för bra produkter kanske inte de bästa men bra. Kanske man bara vill ha detta men ögonskugga, blush, contour,bronser mm finns och detta lika dyrt så tillslut så blir det mycket pengar att lägga på smink.

( självklart så kan man köpa det billiga märkena det är inget fel säger bara att det kanske inte är det bästa för din hy och sitter kanske inte lika länge.

Likes

Comments

​Hej igen nu är det äntligen lov så sköt det har varit riktigt mycket i skolan nu och har typ insett att det dröjer inte länge föräns jag börjar nian!!! så sjukt.

Tänkte bara säga att jag lever och att jag förbereder ett ganska stort inlägg om make up.

Själv har jag firat påsk uppe på Elmia med bästa familjen saknade dock min ena bror men antar att vi få fira senare ;) han och jag! Sjukt roligt att vara där upp och det gör vi om. Hade med kamran så bilder kommer nog upp. 

Likes

Comments

Börjar blogga igen

​Hej, vet att det är sjukt länge sedan jag bloggade och ber om ursäkt för det! Har faktiskt ingen anledning till det.

Men just nu händer det mycket i mitt liv eller man kanske kan säga att jag har mer tid till att blogg nu.

Förra veckan firade jag och min pojkvän ett halvår men bara fem dagar efter så gjorde jag slut.Detta var något jag hade funderat över ett tag hur jag faktiskt kände. Men detta är nog det värsta jag har gjort! Bara för att jag ha gjort slut så bryr jag fortfarande om honom och att veta att jag har sårat honom så sjukt mycket är hemskt!! och jag har en sån ångest över att jag har "skadat" honom (inte över att jag gjorde slut) så i helgen ska jag till min bästa vän för att tänka på annat dock så måste jag plugga :/ men antar att det går bra.

hoppas på att det blir fler inlägg här nu framöver och att dom inte är allt för deppiga ;)

kramar i mängder/Emma

Likes

Comments

​Hej, idag tänkte jag vara ganska seriös i mitt inlägg. Jag läste ett annat inlägg på facebook som fick mig till att tänka. Tänka om hur fel det är att hänga ut och skriva skit om någon på internet.

​Min åsikt:

1: ​Det är sjukt fegt att bara skriva det att inte våga säga det öga mot öga. 

​2:​ Att få någon ledsen pga några ord som man kanske inte vågar stå för.

​3:​ Att sedan om den personen skriver tillbax/kommenterar att den som har skrivit det tar väck inlägget igen.

​4: ​Att inte se hur den personen tar det.

​Vad alla babblar om:

Alla har nog hört hur vuxan,lärare elever ja nästan hela befolkningen har babblat om att stoppa näthat. Är inte detta en form utav näthat? att hänga ut någon? JO!  Och ändå så skriver folk detta skit! och värst är det när det är vuxna som skriver det. De måste väl veta bättre än så eller? Så nu tycker jag att detta får vara slut! detta måste stoppas! Små ord kan göra ​STOR​ skillnad.

​Vad jag ber om:


​Att ha en åsikt är helt okej! Men om ni/du skriver en så kallad "åsikt" om någon​ tänk då innan du skriver något, Läs det en gång till vad använder jag för ord? Är det något som är personligt? Är det något negativt? Finns det något liten sak som du är osäker om Lägg då INTE upp det! Är det något du stör dig på utav en/flera personer gå då och prata med dom. Är du så pass feg att du inte våga det HÅll då käften! Vill du göra något åt saken? skada då inte den mer genom att skriva sit om den och få flera likes och kommentarer som håller med... Du vet aldrig vad den går igenom eller hur den känner! Kanske just dina ord kan vara droppen! Se nu till att fixa detta! Alla behöver tänka på hur de använder sociala medier.

Kram Emma


Likes

Comments

Hej, ja som jag sa i mitt senaste inlägg så behövde jag ett litet breake det hände lite saker som jag var tvungen att fixa och jag mådde inte så bra utav det som hände häller men nu är det nya dagar och nya tag... Har ni något nyårs löfte? jag sa att jag inte skulle ha något i år men varför inte? det är väl bra att ha ett/flera mål mina är börja ta träningen på allvar nu och simma så ofta du kan mitt andra är att höja mina betyg eller ja i allafall bli av med de E som jag har! 

Ja nu blev det ett litet inlägg inget roligt och inget stort tänkte typ bara visa att jag lever och kämpar :) detta inlägg kommer upp väldigt sent och ja vad är klockan egentligen... ojj 00,20 kanske snart dax för att lägga på skype och gå och lägga sig vi får se. 

pöss pöss//emma

Likes

Comments

hej, ja som ni ser på rubriken så ber jag on ursäkt och det är för att det kommer bog inte komma upp så många inlägg just nu . det händer lite olika saker som jag inte kan ta upp här. och vi måste ta tag i dessa saker
jag kommer inte må bra så då blir det nog inga bra inlägg. men självklart så när allt löst sig så bloggar jag igen. hoppas ni har förståelse.

Likes

Comments

ja nu har det ju varit ny år och det är det 1/1-16 och nyår var jätteroligt men jag har någon känsla att detta kommer att bli ett skit år.. skolan börjar,mer prov och mer krav, mm ja det känn bara som om detta året kommer bli ett problem-år. men jag antar att man får ta det som det kommer.
som jag skrev så skulle jag fira nyår ned älskii (johanna) och der gjorde jag åkte dit vid halv nio och hade det sjukt roligt! här kommer lite bilder

Likes

Comments

Hej, hej idag är det ingen normal dag här i vårat hus alla är på dåligt humör och lite depp på grund av att det är exakt ett år sedan min mamma gick bort idag så betyder denna dag lite extra.

Pappa väckte mig i morse så att vi kunde åka till kyrkhult och lägga en blomma på graven för att sedan åka till olofsström och fika. Sen hem och äta och nu skype med alle.

Likes

Comments

okej, bilder längst ner om ni inte vill läsa☺ Det började med att johanna (min älskii)(bästa vän) och hennes familj hämtade mig kl 16:00 då dom körde mig, johanna och hennes pappa till tågstationen där vi missade första tåget precis. Men det gjorde inget. vi fick vänta ett tag där mötte jag en mässa folk som jag kände och jag listade att vi skulle till Kristianstad. När tåget kom så gick vi in och satte oss öppnade en red bull och jag var bara så sjukt hypad för hag visste inte vad vi skulle göra där. När vi kom till k-stad så gick vi inne i stan lite och sen gick vi in på en dö mysig restaurang den var så fin! och bra personal. jag beställde ja ärligt så kommer jag inte håg vad det hette men det var någon pasta som var fyllt med något men jag kommer ihåg att det var sjukt gott. Jag och älskii tog en efterrätt som var som en väldigt geggig kladdkaka med glass och frukt till det var också sjukt gott! sen gick vi till ett biljard ställe och spelade lite och hade det gött! tack så jättemycket johanna och hennes familj❤👌

Likes

Comments