Hej på er!! <3
I veckan fick jag, Lisa, Julia & Ida + en till tjej vi inte kände vara modeller för ett event ghd hade ihop med två andra märken.
Så sjukt roligt!
Har varit modell för dom innan men då har det aldrig varit så stort som det var.
Det var jätte mycket människor och vi fick gå en catwalk gång upp till en scen där frisörerna/stylisterna sedan förklarade hur dom hade gjort oss.
Tackar ghd för en jätte rolig kväll!
Puss & kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er alla fina!
Tänkte bara visa lite jag gjort i skolan det senaste. Kursen jag gjort detta i heter portfolio och det är vad det låter som, jag ska samla bilder till en portfolio som jag sedan kan använda för att visa vad jag kan.
Detta var en "frisör affisch" men i kursen ska vi också göra en konsument bild, catwalk bild och en till valfri som jag får bestämma tema på själv.
Puss o kram

Likes

Comments

Hallo hallo!
Hur har eran vecka varit?, min har varit väldigt stressig och förvirrande, lektioner flyttas hit till dit och allt blir bara ett enda stort frågetecken.
Så skönt att det snart är helg!
Nu i onsdags fick min katt kattungar också! Det blev bara två dock... men två e bättre än en haha.

Idag ska jag iallafall vara med kompisgänget i skolan, vi ska åka hem till Julia och bara ha det mys med tacos och prat.
Imorgon förmiddag vet jag inte vad som händer, men på kvällen blir det partaj med kompisgänget o massa fler. Tror det kommer bli super kul!
På söndag är planerna att jag ska jobba... jobbigt men behövligt för plånboken. Behöver också sätta mig och plugga någon gång under dagen.
Hoppas ni får en jätte rolig helg!
Puss & kram <3
E

Likes

Comments

Hello! Lite bilder från dagens lektion, vi skulle göra våran model till en film karaktär! Så roligt!
Jag och Melissa gjorde Elsa från frost och Lisa gjorde Julia till avatar.
Så rolig lektion!
Kram E

Likes

Comments

Hallo Hallo!
I fredags hade Tilda sin födelsedags brunch! Hade verkligen så trevligt! Både jag och Ines kom dit direkt efter skolan för att hjälpa till med mat och fix. Det var jätte god plock mat som stod på menyn och chokladpudding som efterrätt. Hade verkligen en jätte rolig kväll! Så tack Tilda! Love u!

Likes

Comments

Hej mina fina!
Idag var min första riktiga skoldag... hade upprop igår i 50 minuter men idag började mina lektioner.
Har blandade känslor med att skolan börjat igen, självklart är det skönt att ha sommarlov! Bara göra det man känner för och ha det gött. Men måste erkänna att det är skönt med att komma igång med lite riktiga rutiner igen, och att få träffa alla vänner.

Börjar ju 2an nu och är sjukt taggad! Har fått veta lite teman vi ska ha under läsåret när det gäller hår & make och det kommer att bli så roligt! Så det ser jag fram emot att berätta mer om när tiden är inne.

När börjar ni i skolan? Hoppas verkligen ni haft ett bra lov och att hösten blir lika så!
Puss o kram <3

Likes

Comments

Hej på er sötisar!
Igår var jag på Lisas överraskningsbrunch som hon fixade till sin bästa vän Hanna. (Det är alltså Hanna som fyller år, om det blir snurrigt)
Var verkligen jätte mysigt och tycker det va så himla fin tanke av Lisa att bjuda in Hannas kompisar blandat med sina egna och göra en överaskningsbrunch. Vi har träffat henne innan och hennes kompisar så tycker ändå det var skön stämning.
Efter Tacko brunchen mötte jag, Melissa och Julia upp Eric och åkte in till stan en stund. Eric skulle köpa en parfym och vi hade lite ärenden i stan oxå. Sen stack vi bara hem till varsin förutom jag o Eric som stack hem till mig.
Detta var min gårdag <3
Kram

Likes

Comments

Topp: Zara / Kjol: Monkey / smycken: Thomas sabo

Likes

Comments

Min gårdag
Hallå hallå, hade så bra och händelserik gårdag! Vaknade hemma hos Eric och fick skynda mig hem för att sminka mig och byta om till Ines födelsedags brunch som började kl.12!
Väl på plats hade jag så kul, träffade våra gemensamma kompisar och hennes oxå!! Och så sjukt mycket god mat! Så tack Ines! <3

Efter brunchen fick jag skynda mig iväg till stan där jag skulle träffa Amanda på en fika.
Det blev de mateo, vi prata om allt och därefter följde jag henne till hennes buss.

Efter att jag sagt hejdå till Amanda träffade jag Ines, Tilda, Moa och Albin och åt lite mat med dem, blev en carbonara på cups.
Därefter gick vi till biopalatset där vi oxå mötte upp Ludvig. Vi såg baby driver, så bra! Lite jobbigt då Eric är så sjukt lik Ansel Elgort (huvudpersonen) , de går till o med lika dant?!

Aja den var jätte bra iallafall,detta va min händelserika gårdag.

Puss o kram <<3

Likes

Comments