Som jag har nämnt tidigare så håller många av mina vänner på med fotografering och därav får man ofta ställa upp som modell. Denna gången skulle Wilma fota till ett reportage om kläder och stilar så jag och Lisa fick agera modeller. Superduperduktig är hon Wilma och bilderna blev grymma!

Likes

Comments

Alltså åh, hur fina får man va?! Att få en överraskningsfest sådär spontant en onsdagskväll med de man tycker bäst om är bara så sjukt bra!! Dessa tjejer är guld<3

Likes

Comments

​Spenderade lördagen med familjen på den årliga lisebergsresan, lika kul som alltid!

Likes

Comments

Man önskar ju ibland.. Tur att man har så bra vänner som kan fotografera som proffs😘Likes

Comments

Det börjar bli tradition nu med dessa onsdagsfikor, men det är inte mig emot! Lisa och Wilma fick göra mig sällskap denna håltimma och som alltid när vi gör något så blir det väldigt bra!Likes

Comments

Nu kommer detta inlägget supersent, sådär en vecka ungefär men aja! I torsdags tog jag och Anne bussen till Adelöv för att gå på marknaden en sväng. Supermysigt att gå omkring och titta, ta lite lotter och käka brända mandlar och godisremmar! Innan vi åkte hem svängde vi också förbi Annes mormor och morfar och tog en fika. En perfekt avslutning på en mysig dag!
Likes

Comments

På onsdagar har vi bara två lektioner med ett långt hål emellan och idag så bestämde vi oss för att åka till Wilma och mysa nu när det har blivit höst och allt! Vi bakade chokladbollar, drack te och kollade på dunderhumor (sjukt dålig humor men det är vårt lilla internskämt). Det var verkligen det perfekta sättet att spendera denna regniga dag!


Likes

Comments