Hej!

Har bestämt mig för att ta en paus från bloggandet då jag är i en stressig period och känner att jag behöver en paus. Får se hur det blir i framtiden om jag börjar igen<3 tack till alla som läst.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Nu drar jag snart iväg till Rydet för att spela 2 matcher. För sk jag äta och packa. Hoppas ert sommarlov börjat bra:)) maten ovanför är pasta med lax och mozzarella.

Puss

Likes

Comments

Hej!

Igår blev det bara ett inlägg men vi åkte och köpte pizza till alla + godis. Sedan så kollade vi på film och lyssnade på musik. Var väldigt trött igår och somnade några gånger haha.

Idag har jag 2 matcher. En med f01:orna och en med juniorerna. Ska bli väldigt kul att spela:*

Puss

Likes

Comments

Hej!

Somnade rätt sent igår. Efter Bella åkte några hem till mig så var vi några stycken hos mig. Alla åkte hem runt 1 och då kom även mamma och pappa hem. Väldigt mysig kväll.

Idag gick jag upp hyfsat tidigt då det var 75 års jubileum för OBK så alla skulle vara nere på Rydet. Jag och några till dömde även matcher som spelades där nere.

Nu har jag bara legat i min säng och lyssnat på musik. Mamma och pappa ska iväg till hamnkrogen med några andra och då kommer Elina och Tim hem till oss medan de är på hamnkrogen. Vet inte om vi träffar några ikväll eller bara tar det lugnt, vi får väll se:)

(Nedanför har ni bilder på tårtan från igår)

Puss

Likes

Comments

Hej!

Imorgon fyller Bella 15 år! Så nu har hon tjejkväll. Senare ska vi nog åka någonstans men inte riktigt bestämt vart ännu<3 ha världens bästa kväll så hörs vi.

Puss

Likes

CommentsIdag fyller min älskling 15 år!! Världens finaste och vackraste är hon. Hjälper mig med allt och alla mina problem, älskar henne otroligt mycket<3

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej!

Idag började vi 8 och slutar 12. Vi började dagen med att städa klassrum och skåp. Sedan va de kabaré. Väldigt roligt va de att se alla uppträdanden. Väldigt taggad på när jag går ut 9:an nu!! Sedan va de lite till städning och sen lunch. Nu sitter vi och fikar det vår lärare hade dukat upp när vi kom in i klassrummet.

Har massa grejer planerade för dagen. Ikväll ska jag till Matilda och äta där eftersom hon fyller 15!!! Sedan har jag lite saker planerat som ni får läsa om sedan.

När jag kommer hem ska jag bara ta det lugnt och plugga lite till.

Puss

Likes

Comments