View tracker

Imorse vid 08.00 när jag kom hem från mitt nattpass så gick jag och la mig och vaknade jättepigg vid 14.00. Jag hade så mycket energi så idag har jag haft fullt upp, älskar sådana dagar när man inte har någonting planerat men ändå hittar saker att göra i lägenheten. Så idag har jag kollat på massor av youtube-klipp (älskar), målat mitt köksbord och stolar då det var ganska mycket skavanker på det, klippt mina toppar, rensat och gjort fint i skafferiet mm. Så nöjd över dagen! Imorgon ska jag eventuellt till Linköping för att testa utelivet där, det ska bli spännande. Just det . Mormor fyller år också, jag får svänga förbi med en blomma till henne med.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Efter att jag hade jobbat natt igår så åkte jag direkt till stan för att ta ut min p-stav och sätta in en Jaydess spiral. Faktiskt väldigt bra att åka direkt efter ett 11h pass, då är man lite flummig när man kommer dit.

Sedan jag satte in min p-stav har jag haft problem med mitt humör mm. Vad barnmorskan sa till mig var att spiralen inte ska ha någon påverkan på mitt humör, vilket vore guld (inte bara för mig utan för andra också haha) men också ska minska blödningar mm.
Vi får se, jag väntar förväntansfullt på att märka av resultat. Det enda resultatet jag har haft än så länge är kraftig mensvärk. Jag har läst lite av andras upplevelser med Jaydess och vissa säger att den är underbar och andra säger att det inte funkar alls. Men det är ju såklart olika från person till person. Men vi får se, jag håller tummarna för att den passar mig!Likes

Comments

View tracker

En liten tillbakablick till när jag besökte underbara Mexico. Jag och min vän/arbetskollega Janda bokade spontant en resa i februari till Mexico över en kebabrulle på jobbet. Det bästa beslutet jag någonsin har tagit. Jag älskar värmen, kulturen, maten och människorna.
Hit kommer jag åka igen!
Likes

Comments