Vila, vila och vila. Så simpelt egentligen men samtidigt så svårt när man heter Emma och helst kör på i 190 hela tiden utan att stanna upp och känna efter. Hatar att känna efter, då måste man ju ta itu med allt det jobbiga, all ångest.

Jag har nog aldrig riktigt lärt mig leva med min ångest utan hela tiden kämpat bort de jobbiga tankarna. Bra kan man ju tycka men efter ett tag så orkar man inte längre. Jag måste nog inse att detta är något jag alltid kommer att få leva med, mer eller mindre. Jag tänker inte låta ångesten vinna över mig men jag måste börja acceptera den. Jag får väl helt enkelt bjuda in den på en kopp kaffe ibland, snacka lite skit med den men sen visa den till dörren och säga att det är dags att gå.

Fan min blogg som skulle vara rolig och uppiggande... snart, väldigt snart!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ännu en vecka har passerat! Var på Clas Ohlsson i fredags och där hade redan ljusslingor åkt fram i butiken... kanske bara är jag men det känns väääldigt tidigt. Kan vi inte bara få njuta av sommaren så länge det går och sen få höstmysa lite i alla fall innan julpyntet åker fram, tack🙌🏼.

Helgen har gått i lugnets tecken och det har inte hänt speciellt mycket. Ska åka iväg och byta lite kläder som Jonas köpte igår som han lyckades ta i typ 2 storlekar för stort! 

Nu ropar mannen, bäst att göra sig i ordning då hehe😁

Ha en grym söndag!

Likes

Comments

Det ekar tomt här hinne... Händer ju inte extremt mycket roliga grejer i mitt liv at the moment. Försöker hitta lite positiv anda och ny energi. Kanske kommer skrivarlusten tillbaka så småningom.

Såhär gött har jag det nu i alla fall👇🏻

Jonas är iväg och bowlar och jag har haft myskväll och gjort lyxiga varma mackor..(så underskattat) 

Likes

Comments

Vi slipper nu be och hålla hand att vi ska klara oss helskinnade när vi tar bilen. I veckan hämtar vi hem den här skönheten👇🏻


Nu kommer det bli fight om vem som ska köra hehe. I vanliga fall åker jag hellre än kör men dem tiderna kan nog vara över! Vi har länge letat efter en ny bil nu och igår hade Jonas letat upp en som vi kunde åka och kolla på samma dag! Vi var eniga från första ögonblicket vi såg den så vi slog till. 

Likes

Comments

Fredag morgon och uppe med tuppen. Jonas i detta fallet. Har haft så himla svårt att somna om när han har stuckit till jobbet i veckan så har bara legat och dragit mig i sängen en stund sen stigit upp.

Har redan hunnit med besök hos sjukgymnast idag som rekommenderade yoga för min stela kropp hehe. Har funderat länge på yoga och tror det kan vara en bra träningsform för mig för att öka upp rörligheten.

Snart kommer sis hit och lunchar med mig innan Jonas kommer hem från jobbet och vi håller helg🙌🏼

Helgens planer är enkla! Hitta en ny bil! Det är inte fråga om om bilen snart går sönder utan mer när...

Här är hon, gamla Bettan. 

Likes

Comments

När jag skaffade denna bloggen från början skrev jag följande i min presentation:

Tänker ibland lite mycket och överanalyserar det mesta i livet.

Den sanningen är jobbig och det var kanske därför jag valde att ta bort den meningen ur presentationen. Tanken med bloggen från början var ju att jag skulle kunna skriva av mig, kanske kunna lämna tankarna här och sen släppa taget om dem.

Men jag gjorde som jag brukar, jag låtsades, jag byggde upp en fasad. Det är ganska skönt ibland men samtidigt så ljuger jag ju för alla andra men mest för mig själv.

Sanningen är att jag verkligen tänker FÖR mycket, ältar saker om och om igen i huvudet tills vilken konstig tanke som helst plötsligt känns väldigt verklig.
I över 10 år har jag och mina hjärnspöken bott med varandra. I perioder fightas vi mer och ibland existerar dem inte ens.. I perioder känns det som jag har Titanic på repris i huvudet och en rulle med hushållspapper inte ens på långa vägar räcker för att stoppa tårarna.

Det är trist att det ska vara så himla tabu att prata om.. För erkänn vi berättar ju helst inte öppet för folk att vi mår psykiskt dåligt.
Den dagen vi kanske inte orkar gå till skola eller arbete kanske man fejkar en förkylning eller liknande.

I skrivande stund är jag fortfarande osäker på om jag ska publicera detta...
Jag skriver inte detta för att jag vill ha medlidande eller att någon ska tycka synd om mig.
Jag vill bara skriva sanningen, min sanning.


​I did it!! 

Likes

Comments

Men jag överlevde⚽️ Studdybuddy/Sandra har dragit med mig till knäred av alla ställen för att jaga boll. Andra träningen idag,. Sist kunde jag inte gå ordentligt på 4 dagar... Att vara närmre 30 än 20 sätter sina spår. Men viktigast av allt är att jag tycker det är svinkul! Skönt att kunna variera lite och inte bara vara inne på ett gym. (Helt ärligt, så kul är det inte, ni som säger något annat, ni ljuger🙊) ​

Likes

Comments

5 saker

jag alltid har i mitt kylskåp....

Ägg

Kvarg

Ketchup (funkar till det mesta😁)

Juice

Pålägg (helst massa olika att välja på)

jag brukar säga...

Fett

På riktigt??

Hmm

Stelt

Love u

Jag älskar att göra...

Baka

Pyssla

Hänga på golfbanan

Vara med familjen

Åka karuseller (hatkärlek)

Jag brukar äta...

Ägg (minst 2 om dagen)

Riskakor

Lax🐟

Choklad

Potatis (no 1 tillbehör)

Jag vill bli bättre på...

Njuta av saker i vardagen

Golf

Lyssna på min kropp

Skriva snabbt på datorn hehe ( bra när man är medicinsk sekreterare )

Säga nej iblandDagens smoothie på ballen🙌🏼 

Likes

Comments

Storstad i all ära, om man nu kan kalla Halmstad det😅 Men bor man så centralt som vi gör är det full fart hela tiden! Tog bilen ut till Elin som flyttat ut på landet till en kompis. Såå skönt, snackade lite skit och tog med hundarna ut på en lång promenad. Livskvalitet deluxe! Inga bilar, inget spring i trapphus, ingen granne som möblerar om🙌🏼  Emma goes 50+. 

Likes

Comments

Onsdag redan! Veckorna går så himla fort. Kan dock plugga mycket hemifrån nu så för mig är det helg varje dag🙌🏼 Det är lite lugnet före stormen nu ändå, om 3 veckor ungefär så går vi ut på vår andra LIA period i 8 hela veckor.

Trots att sommaren håller sig kvar hoppas jag att jag och J hittar resa till vintern! Så skönt att ha något att se fram emot!

Här hängde vi i Nice😍​

Likes

Comments