Äter lunch på Graffiti Café med Malin innan idrotten!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Var rätt segt i skolan idag, hade först prov och sen 2 timmars håltimme innan vi hade historia. Slutade 12 iallafall och har hunnit äta lite och så. Nu ska jag bli 7 år igen och kolla på Bumbibjörnarna! 😍


Likes

Comments

Hemma hos Malin med Älskling och Jonathan och äter tacos såhär på kvällskvisten! Rätt bra start på helgen ändå :)
Likes

Comments

Börjar kl 9 idag så passar på att äta lite frukost.


Likes

Comments

Känns som att veckan har börjat rätt så bra, vet inte varför men känner mig ovanligt pigg idag haha. Slutade vid 12 så har hunnit komma hem och fått i mig lite mat. Dock måste jag snart börja plugga inför provet i historia som jag har imon.. Men innan jag gör det ska jag varva ner med lite Håkan i lurarna! 

Likes

Comments

 Vaknade för en liten stund sen och väntar på att hjärtat ska komma hem vid lunch så vi kan äta lite. Jag är då ledig idag, så skönt! Alltid lika behövligt att få sova ut.

Idag blir det rätt lugnt. Vi ska hem till Alexanders mamma och äta middag senare, annars är det inget planerat. Men känns ändå som en bra dag!


Likes

Comments

Som det står i rubriken så funderar jag på att börja blogga igen! Det går alltid upp och ner för mig när det kommer till att blogga. Ett tag har man massor man kan skriva om osv, sen dör allt det ut och det känns som man har världens ointressantaste liv och kan inte skriva en enda rad. Just därför jag inte har bloggat på 3-4 månader.

Shit vad dethär inlägget blev segt, aja kanske börjar blogga lite smått igen, vi får se!


 

Likes

Comments

Det är helt sjukt vad tiden går fort. Vi är inne i December nu.. Det är Julafton om 21 dagar och en vecka senare är det 2014! Känns som det nyss var nyår ju.. När man var liten tyckte man tiden gick hur sakta som helst, att ett år va oändligt typ haha. Nu hinner man knappt blinka. Veckorna bara flyger iväg, och känns ju inte bättre när alla säger att tiden går ännu snabbare när man blir vuxen.. Ne usch, det är sånt här jag kan få panik och ångest av 😥

Kom hem för en timme sen iallafall. Idag ska jag bara ta det lugnt, kolla på Gossip Girl och lite så. Puss.

Likes

Comments