Tisdag och denna dag har faktiskt varit bra. Jag känner mig piggare och kryare idag, så gick till skolan och redovisade om mitt gymnasiearbete vilket inte gick fruktansvärt trots min nervositet där ett tag. Skolan bjöd även på en supergod lunch där jag tog en hamburgare som var jättegod verkligen. DOCK åt jag någon slags sås(?) som var så fruuuuktansvärt stark, gjorde så himla ont. Var så dum och inte läste på flaskan innan jag doppade stripset i det. Fy fasiken vad det brändes. Stod liksom på själva flaskan "WARING VERY HOT SAUCE", aja jag överlevde trots lite tårar och mycket intag av coleslow.

Var även iväg och tränade lite smått idag. Har som ett mål att försöka träna minst en gång i veckan, för att jag dels ska kunna må bättre psykiskt men även försök må bättre fysiskt. Ska inte ha som mål att bli smalare, få större rumpa osv. Det kommer bara sluta dåligt. Jag älskar min kropp precis som den är.

Hoppas morgondagen känns bra, så jag slipper få ännu mer frånvaro än vad jag redan har. Det är jobbigt att må dåligt psykiskt alltså. Helst när man känner sig helt ensam att hantera det också. Jobbigast är dock när man är tvungen att gråta inne på skoltoan, eller när jag grät hos rektorn och jag kände att det inte finns någon som kan möta mig och bara ge mig en kram. Ibland får jag lite känslan att jag bara duger när jag är "glad" och sprallig, men så fort jag blir ledsen så känns det som att jag sitter där bara helt övergiven.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

LAURA MERCIER - LOOSE SETTING POWDER

Är så förväntansfull för att pröva detta setting powder, hört så bra om det och sett massor av makeup artister använder sig utav det. Nackdelen är att jag faktiskt inte är helt 100% om detta är CF, försökt googla runt men ej fått ett svar på det riktigt. Så gick in på deras sida och av det jag såg så säljer de inte i Kina och stod inget om att de bara testar på djur om landet kräver det eller något sådant. Får jag dock reda på att de inte är CF så kommer jag inte stödja företaget igen, men av det jag uppfattade nu så verkade de vara CF (= cruelty free). Så hoppas det är bra! Kanske dyker upp någon recension senare om vad jag tycker kring det. Ska använda detta för att försöka "baka", som det så fint heter.

Likes

Comments

Glömde visa vad jag köpte för kanske två veckor sedan? Köpte en ny settingspray från Urban decay, en ny mascara från Marc Jacobs och en handväska från river Island. Köpte faktiskt en annan modell först, supersnygg och allt MEN den gick sönder efter 5 min pga väldigt svagt band så fick byta ut den till en annan (den som man ser på bilden).

Likes

Comments

Köpte en jättefin ljusblå blus från River Island för 399kr. Älskar att färgen nästan känns vit, men man ändå ser lite av det ljusblåa.

Likes

Comments

Gick tidigare idag till frisören för att försöka få bort en del orangea toner från håret och även ljusa upp det en del. Blev nöjd med resultatet direkt den här gången, dock känns det inte som allt det som var orange försvann till 100% men det blev i alla fall mycket bättre och mycket fräschare. Så nu är jag rätt blond igen. Efter det gick jag och Erik för att äta på Janssons Bröd och tog en varsin macka till lunch. Även där vi köpte kanelbullesemlan igår, såååå god.

Likes

Comments

Det här var nog på riktigt den godaste "semlan" jag ätit någonsin. Aldrig varit överförtjust i semlor, men detta skulle jag gärna sluka in året om helt utan problem.

Likes

Comments

Köpte denna idag för 219kr. Hört så bra om den och detta märke, så kände att nu när min hårolja princip är slut osv att jag kan införskaffa mig denna. Prövat lite smått och första intrycket jag fick var att den luktade så hiiiimla gott. Håret ska även bli lättare att reda ut, ska minska på frizz, skyddar mot UV-strålning och är även någon heat protection (skyddar upp mot 260 grader celcius). Hur grymt? Tycker om den faktiskt so far. Tyckte den gjorde håret mjukare osv, ska bli roligt att pröva den lite mer seriöst sen efter man duschat osv.

Gick till skolan idag och gick hela dagen, Yey! Pratade med Syv och de kunde inte göra något om kurserna. Alla säger "detta klarar du! Gå bara på lektionerna" ba oj är det så enkelt alltså? Men då så, då är det inga problem (sarkasm). Annars erbjöd de mig att gå ett extra år, men det vill jag verkligen inte. De vill inte heller stryka någon kurs åt mig så jag vet inte, känner mig rätt hjälplös. Fick även höra efter jag berättat om att jag har problem psykiskt för min mentor att "nej du har inga psykiska besvär. Du är bara lite stressad" ????? Går till kuratorn, till psykologen, ska börja med KBT, uppsökt läkare osv. Men nej, jag är bara lite stressad. Come on.

Likes

Comments

Ikväll känns allt riktigt illa. Går hos psykologen och ska börja med KBT vecka 10 (efter sportlovet) och ska även besöka läkare som förhoppningsvis ska ge mig ett sjukintyg vecka 9 (under sportlovet). Träffar kuratorn kontinuerligt varje vecka. Pratade med Syv idag om att ta bort kurser, som skapade problem men som förhoppningsvis går att lösa. Får svar som senast nästa vecka på måndag. Jag är helt ärligt rädd att inget går att lösa, jag är rädd att ingen försöker förstå mig eller kommer ignorera de problem jag har. Jag upplever panik på kvällarna, vilket jag tror är början till panikattacker igen. Hur ska jag hantera detta? Hur är det meningen att jag ska klara av att gå i skolan 5 dagar i veckan? Hur ska jag klara av att ta hand om andra när jag inte ens kan ta hand om mig själv? Hur ska jag ens kunna må bra? Isolerar mig nog mer och mer från andra. Även fast jag vet att det inte är något folk rekommenderar, men för mig känns det som någon slags lättnad i hela situationen.

Fick ritblock, kladdiga kritor och någon slags blyertspenna (oklart då jag aldrig ritar) av mamma och pappa idag. Då psykologen tipsat om det för att hitta någon kreativ sida och för att kunna slappna av i hjärnan. Vilket funkat rätt bra just i denna stund, att bara kladda.

Likes

Comments

Instagram@emmarothelius