Hvordan er det at være model, Hvad spiser du på en ganske almindelig dag, hvornår blev du model... Sådanne spørgsmål høre jeg med garanti hver evig eneste gang jeg møder et nyt menneske.

Lad os starte fra en ende ♡ Det at være model er ikke noget stort, jeg er stadig det samme menneske som jeg altid har været, og det har jeg bestemt ikke tænkt mig at ændre på. Det at være model er ekstremt fedt og mega sjovt (ifølge mig), hvis jeg ikke synes det var sjovt, havde jeg bestemt ikke gjort det. Man skal dog lige huske på at modeverdenen ikke kun er glitter og glamour. Det er hårdt arbejde, og det er noget man virkelig skal være villig til ar arbejde for. De mennesker der har meget at sige i modeverdenen er ofte tilstede ved shows. Det er pisse fedt, men sommetider kan det være hårdt. Jeg gik fx. et show til modeugen i februar måned hvor jeg fik af vide at mit ansigt var asymmetrisk og at jeg havde store poser under øjnene. I det øjeblik det blev sagt, følte jeg ikke at de så mig som et menneske, men som et produkt. Det gjorde mig selfølgelig rigtig ked af det, men det gjorde mig også stærkere, og fik mig til at indse at de ikke havde noget imod mig som person, men mit udseende.

Jeg mener bestemt at modeller med lidt "fejl" hist og pist, er det mest charmerende og naturlige i hele verdenen. Det er jo sådan vi ser ud som mennesker.

Men hvad spiser jeg så på en almindelig dag?. Man skulle tro at jeg spiste en sund og varieret kost, og dyrkede en masse motion. Sådan hænger det desværre ikke sammen. Det står sådan til, at jeg er ualmindeligt kræsen, og derfor lever ret usundt. Jeg orker ikke at stå op i god tid om morgenen, så jeg spiser faktisk slet ikke morgenmad. På en rigtig god dag, kan det være at jeg spiser en enkelt bolle (uden noget på) om formiddagen. Jeg spiser næsten aldrig middagsmad, da jeg ikke bryder mig om særlig meget af maden vi får her på efterskolen. Til aftensmad får jeg primært en gulerod, en skive groft brød og nogle vindruer. Det betyder at jeg er udmattet konstant, og at jeg ikke kan overskue ret meget i løbet af en dag.

Jeg dyrker (desværre) ikke særlig meget motion, da jeg ikke føler at jeg har tiden til det. Jeg går i skole fra kl 8:00 til kl 16:15, så skal jeg være sammen med de andre fra efterskolen, indtil vi skal spise kl 17:30, når vi er færdige med at spise har vi studietime til kl 19:00 og derefter er der en masse forskellige aktiviteter her oppe. Jeg tror det har noget med den stramme skemalagte dag at gøre, men jeg tror bestemt også at det har noget at gøre med at jeg ikke er særlig motiveret, og at jeg synes at træning er dødssygt.

Jeg blev model for en del år siden nu. jeg var først model ved et bureau der hedder Basic cph, jeg valgte at sige op da jeg så fik et job ved mit nuværende bureau.

-Emma ♡

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey venner...

Nu er det sådan at jeg ikke har fået skrevet et oplæg i rigtig lang tid... Det beklager jeg meget, men jeg har simpelthen bare ikke haft tid eller overskud til det, efter jeg er startet her på Aarhus efterskole.

I dette indlæg vil jeg gerne forklare lidt om hvordan det er at gå på efterskole.

Jeg har nu gået her i ca. 5 måneder... Jeg kan allerede nu sige, at det er det fedeste jeg nogensinde har besluttet mig for, men det er godt nok også det hårdeste og det mest krævende jeg længe har prøvet!.              Jeg havde egentlig tænkt at det blev et slags hygge-år, hvor jeg ville kunne slappe af, og ikke røre en finger.... Men sådan blev det absolut ikke!. Mange mennesker tænker at efterskoler er for de lidt flippede typer, eller for de meget sporty typer. Det er ikke helt rigtigt. Her på min efterskole er der alle typer... lige fra monster sporty typer til sofasiddere ;). Det er fuldstændig ligemeget hvilken type man er, for alle accepterer dig som du er. Du bliver ikke dømt på den ene eller den anden måde!.

Det er dog alligevel lidt svært at forstå, at ingen judger dig.... jeg har brugt ca 3 måneder på at være forvirret over det. Jeg er fra folkeskolen vant til at folk kun går med dem der er mega smarte i tøjet osv... Så for mig er det mega fedt endelig at blive accepteret af både lærerer og elever.

Den hårde del ved at gå på efterskole er helt klart det sociale!. Man kan ikke få fred, og man er lidt forpligtet til at gå ud fra værelset og være sammen med de andre. Hvis jeg bare sidder inde på mit værelse og laver ingenting, får jeg den vildeste dårlige smavittighed, fordi jeg ved at jeg allerede er næsten halvvejs igennem skoleåret.

Jeg kan virkelig kun opfordre jer til at komme ud fra jeres værelser og nyde det imens i er der!.

Håber at i kunne lide indlægget.

-Emma


Likes

Comments

Hei tøzer.

Jeg har besluttet mig for at lave en liste over mine sommerfavoritter, da det er much varmt i disse uger!. Jeg har valgt nogle ting, som jeg personligt er fuldstændig skudt i! (skal lige siges at jeg har en meget speciel stil).

Den første ting jeg har valgt, er de smukkeste shorts! elsker at de er så feminine, og så er jeg helt vild med de buede detaljer!

ASOS petite scallop hem jearsey shorts i nude kan købes til 163 kr. her

Den næste ting jeg har valgt, er en super sød jumpsuit som også er fra ASOS. Jeg er in love with it!! den er meget speciel, men super sød, og helt klart et musthave her til sommer!

ASOS denim dungarees with halter neck kan købes til 456 kr. her

Når det nu endelig er sommer, og der er massere af sol, skal man huske at passe på sine øjne... men hvorfor ikke gøre det med stil?... Jeg er helt skudt i disse solbriller fra ASOS! elsker cat eye detaljen!

ASOS metal cat eye sunglasses kan købes for 152 kr. her

Sommer = t-shirt-tid!. Jeg har fundet den sødeste t-shirt! elsker dens detaljer med farve på kanterne, og det lille winner mærke på brystet! det er helt klart en af de ting jeg bare må eje! 

ASOS t-shirt with winner embroidery kan købes til 152 kr. her


Det var nogle af mine musthaves fra i år!, jeg håber at i fik noget ud af det, og nød det!.

XOXO Emma

Likes

Comments

Hej piger:)), mange har spurgt mig om, hvad jeg skal efter sommerferien, da de har luret, at jeg er den eneste, der stopper i min klasse.
Der har været en hel del forvirring om, hvad folk mente, jeg skulle, så nu fortæller jeg det selv.
Jeg har været så heldig at have fået en plads på Aarhus efterskole!.
Jeg glæder mig helt vanvittigt til at møde de andre elever, og mine nye lærere.
For 2 måneder siden var jeg på en "introdag" oppe på min efterskole, hvor jeg mødte de andre elever:) de virkede allesammen til at være rigtig søde, så det er jo bare et plus.
På AAE er der mange linjer, hvor man bliver nød til at arbejde sammen...
Jeg har valgt musiklinjen, og så er der en del piger, der har valgt dans, mens mange af drengene har valgt outdoor.
Nu ved i hvad jeg skal efter ferien❤️

Emma Ross

Likes

Comments

Hej piger!, jeg har lige været en tur i København med halvdelen af min årgang (det var forresten skønt).
Vi fik lidt tid til at shoppe, hvilket nok iiiiiiikke var den bedste ide (for mig)...

M•A•C
Mac fix +: 155 kr her
Mac mineralize foundation: 280 kr Her
Mac velvet teddy lipstick: 165 kr Her

Monki:
solbriller: 120 kr Her
Minni shoes (laksko): 200 kr Her

Likes

Comments

Nike Darwin: Dette er den perfekte sneaker til foråret!.
Jeg har den selv, og jeg ELSKER den!
Man går super behageligt i den, og så er den jo rigtig smart!
Dog er der et lille minus, det er at den er til smalle fødder!, så hvis du er en af dem der har meget brede fødder, er det nok ikke lige skoen til dig:)

Nike sock dart: Jeg er helt vild med designet på den her sneaker!. Mange af mine venner har dem, og de er vildt glade for dem!
Denne sko er til jer med lidt bredere fødder.

Puma suede rød: Ugh hvor jeg dog er misundelig på dem der ejer denne sneaker! Jeg er helt skudt i farvestrålende sko, så denne sneaker er et godt eksempel på at være liiiige min stil

Nike Darwin:
https://www.unisport.dk/fodbold365/nike-darwin-sort/144940/?gclid=Cj0KEQjw3Le4BRDxx5bk4aDn9t4BEiQAfmxQGR98WtLgcCcnByFsrNiz-IIR95KXGFfkla2ubGacBSAaAnCN8P8HAQ

Nike sock dart:
http://www.flightclub.com/nike-sock-dart-sp-independence-day-white-white-052673

Puma suede rød:
http://teenstyle.dk/mærker/alle-mærker/Puma-sneakers--rød--Suede-classic-PROD9598?gclid=Cj0KEQjw3Le4BRDxx5bk4aDn9t4BEiQAfmxQGToZcg-LOtvQ7F1ww_aP4IKYVTpzABMsj6XakUEk5iAaAlIw8P8HAQ#search:PageNum=1&PageSize=60

Likes

Comments

Hej, mit navn er Emma og jeg er ny her, og tænkte at det ville være rart for jer at vide lidt om mig.
Som sagt hedder jeg Emma, jeg er 15 år gammel og jeg er bosat i Horsens midtby.
I min fritid laver jeg en masse skære ti g med mine venner og veninder, og så interesserer jeg mig meget for motion, kost, indretning, livsstil og kunst.
Jeg får tit af vide at jeg er en meget positiv og glad person.
Jeg bor som sagt i Horsens med min dejlige mor Rikke og min hund Knut.
Min interesse for kunst fylder meget i mit liv, fordi jeg er vokset op med utallige kunstmuseums-besøg og en mormor der slæber mig med til alt hvad der omhandler kreativitet.
Jeg har dog også en del interesser som i må vente med at finde ud af ;)
Jeg håber at i vil følge lidt med i mit meget normale (og problemfyldte) teenageliv
Kærlig hilsen Emma

Likes

Comments