Header

Kokosolja är något som jag inte kan vara utan, då det är en otroligt nyttig olja som man både kan använda i matlagningen och som skönhetsprodukt. Det funkar bra som ansikts- och kroppslotion, då den är väldigt mjukgörande. Det sägs även att den motverkar akne om den används regelbundet.

Som hårolja är den perfekt, om man tar en liten mängd i topparna, och fungerar även som läppbalsam. En naturlig "allt i ett produkt" helt enkelt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Produkter:

Ögon:

Sleek - Acid Palette

Anastasia beverly Hills Countour Kit Light - Havana

Peggy Sage Crayon khôl - Havane

L'oreal Paris Telescopic Extra Black Mascara

Ögonbryn:

Peggy Sage Crayon khôl - Havane

Likes

Comments

Applicerad under foundation. Hoppas ni ser vilken fin naturlig lyster denna produkt ger - rekommenderas!

I början av sommaren fick jag en gåva som följde med då jag började prenumerera på tidningen Styleby, innehållande ett gäng produkter från det franska märket Clarins. Bland annat en lystergivande primer som man använder antingen under eller över sin bas, dock innan någon form av puderprodukt, då det annars finns risk att resultatet blir fläckigt eller kakigt. Denna produkt är något för den som vill ha en naturlig och hälsosam lyster, plus att den får din makeup att hålla längre!

Klicka HÄR för att komma till återförsäljare.

Ber om ursäkt för att bloggen i stort sett har legat nere den senaste månaden, eller ja, egentligen hela sommaren. Men nu är det nya tag och jag ska börja uppdatera mer regelbundet! Två nya kategorier är även skapade. En där jag kommer lägga upp lite blandade skönhetstips, och en där alla tutorials är samlade.

Likes

Comments


Här har jag använt mig av Maybellines "The Nudes palette", som har blivit en stor favorit! Paletten består av blandade matta och skimriga skuggor som alla fungerar tillsammans, och som namnet antyder är alla skuggor i neutrala färger, vilket jag älskar. En mycket användbar palett!

Likes

Comments


Produkter:

Ögon:

Anastasia Beverly Hills Contour Kit - Vanilla, Java, Fawn, Sand

Smashbox Limitless Liquid Liner Pen - Jet Black

Isadora Smokey Eye Liner - 10 Black

Maxfactor False Lash Effect Mascara - Black

Ögonbryn:

Peggy Sage Crayon Khôl - Havane


Likes

Comments


Måste tipsa om denna ansikte och kroppskrubb! Det skrubbar effektivt och återfuktar samtidigt din hud. Dessutom innehåller den bara naturliga ingredienser. Toppen!


Likes

Comments


Med denna palett från Anastasia Beverly Hills kan du enkelt definiera och highlighta dina ansiktsdrag. ​Fawn fungerar utmärkt som contourskugga och Banana ljusar upp fint under ögonen. Med Sand får du en snygg skimrig highlight som appliceras på ansiktets högsta punkter, och med Havana värmer du lätt upp färgen i ditt ansiktet och skapar en solkysst look. Perfekt contourpalett för såväl nybörjare som vana användare av contouring.

Klicka HÄR för att komma till återförsäljare.

Likes

Comments


Produkter:

Claudia Lip Pencil - Rosewood

Lancome Rouge In Love Lipstick - Rouge In Love

Teeez Desert Lush Sheer Lipstick - Clear Quartz

Likes

Comments

Blev hela 22 år i fredags och fick bland annat dessa härliga produkter från Lush. Spänd på att testa! Gillar Lush då de står för bra värderingar, naturliga ingredienser och handgjorda produkter, samtidigt som de håller hög kvalitet.

Spana in alla Lush produkter på https://www.lush.se

Likes

Comments