Header

Kokosolja är något som jag inte kan vara utan, då det är en otroligt nyttig olja som man både kan använda i matlagningen och som skönhetsprodukt. Det funkar bra som ansikts- och kroppslotion, då den är väldigt mjukgörande. Det sägs även att den motverkar akne om den används regelbundet.

Som hårolja är den perfekt, om man tar en liten mängd i topparna, och fungerar även som läppbalsam. En naturlig "allt i ett produkt" helt enkelt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Måste tipsa om denna ansikte och kroppskrubb! Det skrubbar effektivt och återfuktar samtidigt din hud. Dessutom innehåller den bara naturliga ingredienser. Toppen!


Likes

Comments


Med denna palett från Anastasia Beverly Hills kan du enkelt definiera och highlighta dina ansiktsdrag. ​Fawn fungerar utmärkt som contourskugga och Banana ljusar upp fint under ögonen. Med Sand får du en snygg skimrig highlight som appliceras på ansiktets högsta punkter, och med Havana värmer du lätt upp färgen i ditt ansiktet och skapar en solkysst look. Perfekt contourpalett för såväl nybörjare som vana användare av contouring.

Klicka HÄR för att komma till återförsäljare.

Likes

Comments


Produkter:

Claudia Lip Pencil - Rosewood

Lancome Rouge In Love Lipstick - Rouge In Love

Teeez Desert Lush Sheer Lipstick - Clear Quartz

Likes

Comments

Blev hela 22 år i fredags och fick bland annat dessa härliga produkter från Lush. Spänd på att testa! Gillar Lush då de står för bra värderingar, naturliga ingredienser och handgjorda produkter, samtidigt som de håller hög kvalitet.

Spana in alla Lush produkter på https://www.lush.se

Likes

Comments

Börja med att applicera en ljusbrun/mellanbrun skugga över hela locket, upp till globlinjen. Välj gärna en skugga som går åt det varma hållet.

Applicera därefter den svarta skuggan endast över locket, inte längre upp än till globlinjen. Det gör ingenting om skuggan appliceras ojämnt, alla skarpa kanter suddar man senare ut.

Börja nu sudda ihop den svarta skuggan med den bruna. Tänk på att inte gå mycket längre upp än till globlinjen.

Applicera mer svart skugga och upprepa proceduren tills du uppnår önskad intensitet och alla skarpa kanter är utsuddade.

Applicera samma bruna skugga längs nedre fransraden.

Applicera även den svarta skuggan längs nedre fransraden, men tätare mot fransarna än den bruna skuggan. Applicera därefter en ljus skugga under ögonbrynet och i inre ögonvrån.

Applicera svart kajal på både övre och undre vattenlinjen och avsluta med mascara.

Klart!

Likes

Comments


Har nu testat bareMinerals nya tillskott Complexion Rescue i drygt en vecka och kan konstatera att det är en fantastisk produkt inför sommaren! En blandning mellan foundation och färgad dagkräm, och innehåller därmed en hel del vårdande ingredienser. Man kan enkelt få ett mer täckande resultat genom att lägga två lager eller bara lägga extra där man behöver det. Finns i många färger och innehåller dessutom SPF 30. Tummen upp!

Likes

Comments

Provsminkade min kusin inför hennes bal i juni. Såhär blev resultatet!

Likes

Comments