Sundhed

Dette emne skriver jeg idag om, da det er et emne, der har fyldt størstedelen af mit liv og mine hverdage de sidste mange år. Kort sagt, har jeg virkelig ikke været glad for min krop og min livsstil, OVERHOVEDET. Jeg har siden 7 klasse ikke været tilfreds med mig selv, og har siden da prøvet at ændre på de dårlige vaner, men uden held.

Jeg har gennem tiden ikke altid haft det lige nemt, og har taget mange dumme handlinger da jeg har været for skuffet over mig selv. Jeg ved, at rigtig mange specielt unge mennesker, bliver styret af deres tanker, om at alt skal være perfekt og at man ikke er god nok. Dette er for dumt, rent ud sagt. Med tiden lærer man sgu, at ikke alting behøver, at være perfekt og at der er plads til fejl. Ingen mennesker er perfekte!!


Jeg har nu formået, at ændre min livsstil fuldstændigt. Før hen tænkte jeg bestemt ikke over min kost, og spise ihvertfald usundt flere gange om dagen. Det var blevet en vane, jeg ikke kunne komme ud af. Jeg har nu ikke rørt noget som helst usundt i 4 uger. Brød, ris, pasta, slik, kage, pizza, mælkeprodukter osv. Jeg rør det ikke, og har ikke længere behovet for det. Jeg er startet til håndbold igen efter 3 år og er startet i et nyt fitness center, hvor jeg bruger timer hver dag, på at opnå mit mål. Jeg er blevet rigtig glad for at træne, og elsker det!! Jeg elsker måden, man kan se at man bliver bedre og bedre på og det at man kan se resultater, gør mig bare endnu mere fokuseret på at fortsætte, og ikke give op. ❤💪💦🍎


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Personligt

Livet kan ses fra 2 vinkler. Jeg har efterhånden været igennem både nemme og hårde tider. På min rejse gennem livets op og nedture har jeg lært, at man selv er med til at vælge om man vil leve positivt eller negativt. Det handler om, at fokusere på de gode og positive ting her i livet, og dem er der ALTID massere af !!!!

For lidt over 0.5 år siden, droppede jeg ud af gymnasiet jeg var startet på, da jeg slet ikke psykisk var klar til det. Alle de mennesker man skulle omgåes med dagligt, al den undervisning hvor niveauet lige pludselig var blevet gradvist hævet i forhold til folkeskolen og generelt det helt nye pres der blev lagt på ens hverdag. Jeg var ikke foreberedt på alle disse ting, og gik derfor fuldstændigt kold. Jeg gik ned med en depression og stres. Jeg kunne ikke holde til det pres der blev lagt på mig.

Herefter fik jeg job i en Juice bar nær byen jeg bor i, hvor jeg nu har arbejdet i 7 måneder. Her røg næsten al min kontakt til alle de dejlige veninder jeg havde fået i gymnasiet. Jeg brugte al min tid på arbejdet, og glemte at holde kontakten med mine piger. Jeg følte mig ensom, og følte ikke, at jeg havde flere veninder tilbage. Her gik det op for mig, hvor vigtig det er, at have nogle mennesker at være sammen med, som man kan dele alt med, stole på og generelt bare have det sjovt med.

Jeg er nu optaget på det samme gymnasie og starter på en frisk igen efter sommer. Jeg ses med en del af tøserne, hvilket jeg er super taknemmelig og glad for. Desuden har jeg fået mig verdens dejligste kæreste, som jeg bruger over størstedelen af min tid på. Jeg er overdrevet lykkelig for mit liv, og er yderst taknemmlig for alle de dejlige mennesker der er omkring mig.

BUDSKAB: husk at sæt pris på de positive ting, og de mennesker omkring dig!!

Likes

Comments

Mode

På trods af det dårlige vejr Dk byder på i starten af denne sommer, betyder det ikke, at varmen ikke kan findes andre steder. En masse nye sommervarer er landet i butikkerne, og jeg har personligt fundet mine MUST HAVES for min sommer. For mig er det vigtigt, at have en garderobe der er farverig her til sommer, og at der er forskellige ting at vælge imellem. Jeg elsker personligt selv, at have nogle items der skiller sig ud, fra hvad alle andre render rundt i, hvilket vil komme til udryk her :)

1. HER 2. HER 3. HER

Nederdel 1. HER // Kjole 2. HER// Sko 3. HER// Bukser 4. HER// Tee 5. HER// Sandaler 6. HER//

Likes

Comments

HOPE.

Min første gang på denne yderst hyggelige café var tilbage i Marts måned. Det var fantastisk !!!! Denne cafe er inspireret af hyggen sig selv. Du bliver smittet af stemningen, med deres utrolig dejlig afslappende, cool musik, deres citater, deres farverige og enorm cool stil. Alt er 100% økologisk, det var lige en cafe for mig. Jeg kan klart anbefale den. Ikke nok med, at lokalet er tip top, så er priserne helt fantastiske lave. Du får UTROLIG lækker mad, for ingen penge, det er jeg totalt fan af.

Jeg har siden Marts måned været der en del gange. Jeg er vild med konceptet om en helt stille og rolig cafe, take away, udbringning osv. og med lave priser. Klart en af mine ynglings madsteder inde i København. Tjek det ud!

Likes

Comments