Ibland måste man bara framåt utan att tänka så mycket ☝🏼️

Tänk vad konstigt det är ibland. Ja att ibland bara vet man vad som ska komma. Vissa saker har med åldern att göra, att man lär sig att känna igen tecken, andra med känslor, andra är erfarenheter.

Jag kände det redan förut när jag började storböla till biggestloser och tankarna började skena. Och jag känner det nu när jag inte kan somna utan känner en obehaglig känsla i kroppen, lite ångestkänsla och mina tankar börjar skena. Jag vet att det är dags för mig att koppla ur tankeverksamheten och bara somna. För jag vet att om jag fortsätter skena i tankarna så kommer jag snart börja storböla och ligga och fundera på varför jag storbölar. Varför gör jag då det? Jo för jag känner på mig att min mens är på g. Tänk att det skulle ta så många år innan jag kopplade att mensen var en del av de dagar då jag bara tjöt för allt men fattade inte varför jag tjöt eller varför jag mådde och kände som jag gjorde.

Så nu kopplar jag ur min tankeverksamhet och bara somnar för jag vet att jag inte kommer vakna upp med denna känslan imorgon ☺️

Likes

Comments

Mamma och pappa har senaste somrarna åkt till Borrby på Österlen. Två år nuhar jag varit med och hälsat på 2015 tog jag och brorsan med oss morfar och 2016 åkte vi själva några dagar. Det är så himla fint på Österlen! Tänkte visa er ett antal blandade bilder från senaste sommaren. Jag hoppas på att få er att vilja åka dit för det är helt fantastiskt!

Likes

Comments

De gör det igen! Lyko Ingelsta! De är helt klart bäst på färg och nyanser. Jag är väldigt noga med nyanser, blått är inte samma som blått och blond är inte bara blond. Ja alltså jag vet vilka nyanser av färgerna som jag vill ha eller tycker om.

Vad det gäller mitt hår tycker jag om när det är kallt, det gör inget om det går mot det silvriga/gråa. Jag gillar det och Lyko lyckas alltid med mitt hår! Jag är jämt så sjukt nöjd!

Likes

Comments

Denna vecka har jag bestämt mig för att äta vegetariskt. Så igår var jag och shoppade loss på Ica.

Dessa två recept utgick jag ifrån, sen ändrade jag lite i recepten efter min smak.

Ikväll får det nog bli en äggröra med spenat, persilja och lite annat smått och gott. Eller förresten kanske en vattenmelonsallad, eller bönsallad. Hm, mkt nu 😂 men vegetariskt är verkligen min smak. Jag älskar fräsch mat och sallad. Jag känner inte att jag måste ha kött hela tiden, sen vill jag inte plocka bort det helt och hållet men då och då ☺️

Äter bi vegetariskt?

Likes

Comments

Tessan och Rasmus bjöd in till valborgsfest. prosecco, hotshots, majbrasa, ölkubb, nostalgimusik, mat och beerpong får summera kvällen. Sååååå rolig fest!

Likes

Comments

I måndags var det 1 maj och vi tittade på både motorcykeltåget och biltåget. Därefter åt vi glass från mc och på kvällen åkte. Vi ut till ågelsjön och grillade hamburgare. Fantastiskt!

Moster och hennes man åkte med deras bil i tåget. Mamma och pappa skulle ha åkt med deras motorcykel men den startade inte så de hann inte. Pappa fick dock tillslut igång den så han kom ner till oss och såg på biltåget.

Likes

Comments

Biggest looser, vilket fantastiskt program! Jag blir så otroligt inspirerad men samtidigt väldigt ledsen vissa stunder. Jag känner igen mig i det deltagarna säger och jag vet att jag fortfarande jobbar med det mentala. För visst hade jag ett matmissbruk. Jag kan erkänna det nu, jag kan prata om det nu. Allt är inte borta, jag kan fortfarande komma på mig själv med att hetsäta. Det är ganska sjukt egentligen, jag åt i smyg, låtsades köpa mat till någon mer, hetsåt, köpte allt möjligt när jag visste att ingen annan var hemma, längtade efter att åka hem och äta osv. Kanske går jag in på det djupare i något inlägg men inte ikväll.

Jag är rädd att det hade gått långt, väldigt långt om inte Martin (kroppsakuten) hade hjälpt mig. Jag hade inte fixat detta själv och jag är så sjukt tacksam 😢🙏🏼❤️

Likes

Comments