Dessa vackra ljuslyktor har nu blivit mina 💙
Hos mig går detaljer i blått, guld och de flesta krukor är terrakotta. Funderar på att blanda in lite rosa nu mot våren. Är sugen på lite rosa krukor kanske, tror det kan bli fint 💕


Köpta på Hemtex

Likes

Comments

Alltså växter, växter, växter. Så fantastiskt! Mitt nästa inköp tänker jag ska bli ärtor på tråd. Vilken växt är din favorit?

Likes

Comments

I julveckan fick barnen möta Pippi Långstrump, herr Nilsson och bagaren! 11 Januari fyller vår förskola 7 år och då kommer barnen få möta Alfons och storkusinerna ✌🏼️

Likes

Comments

Åh vad jag längtar till den 21 januari! Då ska syrran och jag hem till dessa tre och deras mamma och ha mf (Magnus fritt).

Myskväll och övernattning med fem av de bästa människorna i mitt liv ❤️

Likes

Comments

Jo men kanske lite så ibland när jag förr kunde säga bra istället för att säga hur jag egentligen mådde eller kände mig.

Och visst mår vi alla såhär ibland även om vi inte berättar det ☺️

Likes

Comments

Även om jag har haft ett riktigt tufft år (mitt värsta rent psykiskt) så har jag samtidigt haft ett väldigt fint år!

Jag har bland annat haft många olika teatrar för barnen på jobbet, köpt en ny kamera, varit i Thailand med två av mina finaste vänner, massa middagar ute med vänner, grillkvällar, tänkt mer på vad jag vill och hängt mer på landet och i skogen, tagit många promenader, vandrat i Sverige men även Schweitz, klippt av mig håret, blivit förälskad i pelargoner och en speciell grön nyans, fått ett stort växtintresse, varit på flera resor till sthlm, varit på två bröllop, hängt med valpar för första gången, firat Valborg i Linkan, Bråvalla, midsommar ute i skärgården, hängt med familjen i borrby, julmarknad, restauranger, paddlat kanot och campat, varit på min första babyshower, Ingrid och Elsa kom till världen ❤️, varit på möhippa, kräftskivor, prioriterat mig, tränat, hängt med släkt, jul, juldagen ja och såååå mycket mer. Det går att må riktigt dåligt men samtidigt även ha det bra och även må bra. Det är den där balansen som ska infinna sig. 2017 kan bara bli bättre, 2017 blir året då jag prioriterar vad jag vill och känner, året då jag ska visa tacksamhet mot de jag älskar och året då jag växer ytterligare som människa. Jag tror faktiskt jag ska skriva en liten typ bucketlist för 2017, gör ni det vid nytt år?

Likes

Comments

Jag hade en så fin jul med familj och släkt, tacksam för er ❤️ och så hade jag varit väldigt snäll i år, så bra julklappar! Brorsans present tog dock allt! HÅKAN biljett på Ullevi i sommar!

Haha så måste jag bara berätta vad som hände på julafton... vi firar allt den i Sörping och några sv oss åker dit tidigare och hjälper morfar med maten. När allt är typ klart frågar vi efter skinkan och vet ni vad? Haha morfar hade missat att han skulle fixa den och inte kan vi vara utan julskinkan liksom så mamma får åka och köpa en för att sedan göra den klar innan vi kunde äta... tur att mataffärerna är öppna 😂 och jag som egentligen tycker de kunde ha stängt för folk får ju se till att ha fixat allt innan julafton...

Likes

Comments

Japp då var julen 2016 över, tråkigt tycker jag men nu är jag sååå redo för att fira in ett nytt år imorgon! Själv ska jag fira in det nya året i Sthlm med två av mina finaste vänner och en drös med folk som jag inte har en aning om vilka de är, spännande 🙌 vad ska ni göra?

Likes

Comments

Nyaste möbeln till min lägenhet. Jag är så himla sugen på större boende just för att få plats med mer inredning och framförallt växter 😍 jag älskar verkligen växter, där har jag och morfar ett stort intresse gemensamt, även fotografi.

Likes

Comments