Förra hösten/vintern/våren hade jag svårt att se framåt, att längta och se fram emot saker som jag annars skulle sett fram emot. Allt vara bara ja, neutralt. Men nu är jag, jag igen och det är en sådan fantastisk känsla! Jag känner glädjen i kroppen, en kittlande känsla i magen som jag har saknat. Livet är värt att leva hörrni!

Så tacksam för allt vackert jag har i mitt liv och mina kära som jag bryr mig så mkt om. Förlåt att jag inte varit den bästa på att höra av mig men jag älskar er ❤️

Alltså jag funderar väldigt mkt på olika saker och i vanliga fall känner jag väldigt mycket åt båda håll, när jag är låg då är jag LÅG, när jag är uppåt då är jag UPPÅT. Vilket jag har hittat tillbaka till, eller det är ju inte som att jag har letat. Jag vet bara att när svackorna kommer för det gör de i mitt liv så kan jag reda ut dem även om det tar lång tid och i vintras/höstas/våras mådde jag väldigt dåligt som jag inte gjort på LÅNG tid. Jag vet att det blir bättre om jag bara kämpar på men samtidigt har jag börjat fundera på om det måste vara så? Jag har kommit till en punkt i livet då jag inte tycker att det är något fel att må bra och att må dåligt, att prata om det och inte skämmas. Däremot måste jag ta tag i att gå och prata med någon för det tror jag att jag behöver, egentligen alla människor. Jag trodde inte på detta förr, att öppna upp sig, vad ska hen kunna hjälp mig med som jag inte redan vet om och jobbar med själv?

Likes

Comments

Vi stannade till i Folkparken för att gunga lite. Alltså fantastiska unge, GUD vad hon skrattade. Fantastiskt! Måste ju erkänna att jag ännu mer ser fram emot den dagen jag själv får barn :)

Likes

Comments

För någon vecka sedan träffade jag min vän Ewe och hennes Elsa för en liten promenad och en liten photoshoot. Jag blev så sugen på att fotografera henne bland löven och det blev väldigt många fina bilder som blir en present från mig :)!

Likes

Comments

Ibland är jag med och fotograferar bröllop och här är ett av dem.

Ska jag satsa på detta? En fråga jag ställer mig då och då. Jag älskar att fotografera men gör det inte så mycket längre. Gör det när jag får ett sug och kanske så jag vill ha det. Att göra det någon gång ibland när jag får lust. För ska jag skaffa företag måste jag ju verkligen satsa, vill jag det? vill jag ha detta som jobb jämt?

Fotograf Emma Roodla

Likes

Comments

Igår klippte jag äntligen av barret igen och slingade utväxten samt gjorde det kallare ✨ jag går till Lyko Ingelsta och frisör Patricia. De är grymma på hår där och jag får alltid så bra tips på hårvårdsprodukter som verkligen fungerar! De är väldigt professionella och jag är ALLTID nöjd 😍

Likes

Comments

Där hänger mina fina sticklingar! Jag tycker det är så fint med sticklingar och att se när rötterna växer. Till och med så fint att det tar LÅNG tid innan jag planterar dem 🙈

Likes

Comments

Kvällens middag var 👌🏼
- halloumi
- salladsmix - skärgårdssallad
- salladsost
- avokado
- babyplommontomater
- persilja
- basilika
- mango
- lätt creme fraiche tomat och basilika

Likes

Comments