Header
View tracker

Emma

Hejj!

Vi hade en mycket trevlig kväll igår med väldigt sköna människor. Trots att vi alltid har en tendens att kaosa lite så hade vi det jättekul!! Efter en oerhört stressig vecka var det verkligen behövligt.  Blev inte överdrivet mycket bilder från kvällen men lite selfies och demonögon blev det allt. Denna helg blir nog tyvärr fylld med plugg men lite träning, övningskörning och mys ska nog också få plats. Pusspåer!!<33

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Mode

Bästa fredag och snyggaste kjolen på Ronja!!

Den hittar ni HÄR

Likes

Comments

View tracker

Emma

- Har sjukaste beroendet av koffein

- Går naturguidning, bc jag är så äventyrlig av mig

- Är true norrlänning, bott typ hela mitt liv i Östersund

- Hatar att sitta ner, har ständigt spring i bena, måste seriöst gå runt och runt i skolan för får panik

- Sjunga kan vara bland det bästa jag vet

- Jag har två äldre bröder som älskar att retas med mig, speciellt när det kommer till killar

- Jag äter inte kött

- Har jag varit ute på natten måste jag seriöst rehabilitera mig i en vecka, min kropp klarar ej att förlora sömn

- Tack vare mina vänner har jag tvingats göra mycket pinsamma saker i mitt liv

Likes

Comments

Ronja

Hej! Just nu är bloggen rätt tråkig, men det beror på att det verkligen inte händer någonting roligt alls i våra liv för tillfället! Vi drunknar i plugg vilket tillslut har lett till, i alla fall för min del, att jag slutat bry mig helt istället. För ärligt, man pallar inte göra hur mycket som helst. Jag har typ 1000 olika texter jag inte lämnat in och dessutom ett historieprov jag inte ens vet vad det handlar om men orkar verkligen inte ta tag i det just nu, mycket bättre att kolla serier eller göra något annat mysigt. Får ta nya tag i skolan någon annan dag (så säger jag alltid och det händer aldrig).

Har verkligen ingenting spännande att säga i detta inlägg men kan berätta att min simhoppstrasa som jag beställt från Nederländerna (??) kom idag. Det var i alla fall lite positivt då jag behövt träna utan de senaste veckorna. Har inte tagit någon bild på den men den är i typ plastigt material (jättesvårt att beskriva) som stöter bort vattnet och man har den till att torka sig mellan hopp så att man inte halkar med händerna och dör vilket annars händer ganska ofta och det gör väldigt ont, så den räddar faktiskt liv

Är verkligen supertrött så ska försöka sova nu, ska dessutom upp imorgon på en körlektion innan skolan (HJÄLP). Är väldigt nervös men hoppas det går bra. Lägger in en obehaglig gammal bild från härligare tider. Puss och kram!

Likes

Comments

Mode

Beställde en ny jacka och den är verkligen så gosig!! Luvan är det mysigaste någonsin!!! Älskaaar. Det är ju ett absolut måste med en gosig jacka på vintern faktiskt.

Denna jacka hittar ni HÄR

Likes

Comments

Tankar

-

1. Pojkar med hybris

2. Att människor ens kan komma på tanken att rösta på Trump eller SD 

3. Respektlösa lärare som inte fattar att vi har ett liv utanför skolan

4. Arga och gnälliga tanter som tror de äger världen

5. Att vara allergisk mot avokado (aka meningen med livet)

 

+

1. Att inriktningen natursam existerar

2. GOSSIP GIRL, vad vore livet utan Chuck å Blair??

3. Det luktar lussebulle på centralen tack vare pressbyråns julbak

4. Söta tanter (tex Yvonne och mattevikarien)

5. NOCCO skumtomte

 

Just nu råder en extrem bildbrist, så dessa gamla bilder från Emmas födelsedagsmiddag får duga tills vidare! Godmorgon förresten!

Likes

Comments

Tankar

Hej!! Är ÖVERLYCKLIG över att snön håller på att smälta bort och att jag slipper gå ut som en stor elefant i min bamsejacka. Är dödens dödströttaste ( man kan säga så ) pågrund av att min hjärna har blivit totalt överansträngd idag. Jag måste definitivt organisera upp mitt liv med tanke på hur mycket som händer just nu. Det säger jag dock alltid och det slutar alltid med att jag inte orkar någonting och istället väljer att sova:)) Har dock givit upp på att alltid försöka prestera jättebra och istället nöja mig med att jag gör mitt bästa och jag kan inte göra mer än så. Det är så himla ovärt att trycka ner sig själv. Herregud vad inlägget fick värsta vändningen, började med snack om bamsejackan och slutade i värsta djupa talet om självkänsla. Dagens livsråd från Emmanobbe. Jobbigaste nu är ändå att jag kommer cringea som bara den och lägga ut dessa bilder, men det bjuder jag på idag!! Puss på er.

Likes

Comments

Ronja

Hejsan! Gud va jag behöver jullov nu nu nu. För tillfället ligger min motivation på noll, trots att det var höstlov ganska nyligen. Idag har vi haft matteprov, det var det värsta jag gjort. Inte nog med det så ska vi ha ännu ett matteprov imorgon!? Vilken idiot kom ens på idéen med DUBBLA matteprov? Som att inte ett vore plågsamt nog. 

Sen har jag varit på Fyrishov hela kvällen och det var kaosigaste träningen någonsin så är helt slut nu. Är både tränare i simhopp och tränar själv men just idag så skulle varenda barn slå sig. Har torkat blod och plåstrat om tre stycken och skickat iväg en till akuten på grund av en stukad tumme. Tack och lov att det finns badvakter i alla fall

Nu blir det lite gossip girl och sen ska jag sova! Bjuder på två gamla obehagliga bilder som jag hittade. Sovgott!

Likes

Comments

Mode

Klicka på kläderna för att komma till sidorna. 

Vill ha nya kläder nu nu nu, mysigaste ändå med sweatshirts och fluffjackor, riktiga MÅSTEHA.

Likes

Comments