Ner gosad i soffan efter jobbet och inväntar min man, ska laga lite mat för att sedan åka ut till Bårarp där min prinsessa står. Det är så mycket skönare att jobba morgon, man får ut mer utav dagen. Lär mig lite nytt på jobbet just nu, har haft två utbildningsdagar inom bake off. Så mycket roligare att få ansvar. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej! Det är så skönt, nu har jag verkligen kommit på plats. Känner verkligen känslan av hem, att varje dag få komma hem till den man älskar mest. Jag lever ett liv i lyx så länge jag får leva med han. Jobbet rullar på bra, Orthega är på plats och verkar stortrivas. Det kommer verkligen inte kunna bli bättre än så här.Likes

Comments

​Två utav tre små älsklingar. 

Likes

Comments

​Felicia passade på att fota underbart vackra bilder på Orthega när vi flyttade. 

Likes

Comments

Äntligen på plats i min nya hemstad Jönköping, hästen är med, katterna är med, alla kläder, möbler och förhoppningsvis är jag med också. Nu ska jag gosa ner mig i soffan hos min man innan det är läggdags, imorgon ska jag ta fart och packa upp alla kartonger..

Likes

Comments

På lördag ska jag och Alle på bröllop. Min pappas kusin ska gifta sig, ser fram emot detta något enormt. Ska bli så roligt, det var länge sen jag var på bröllop. Helt stämningen är så kärleksfull och härlig.

Till det fick jag köpa lite nya kläder. Det tråkiga med Västervik är att det inte finns så mycket affärer att gå till som jag tycker om. MQ är den affären som jag brukar hitta mest på. En affär som ofta klassas som en tant affären, vilken jag inte kan förstå varför.


Byxan är från Stockhlm, dem är riktigt sköna. Pris: 599 kr

Blusen är från Zoul, de öppna axlarna gör den lite sexig men elegant. Pris: 399 kr

Likes

Comments

Äntligen mår jag bättre! Jag har inte riktigt blivit frisk ännu men jag är tillräckligt pigg för att jobba och vara människa. Jag har fått penicillin och receptbelagd hostmedicin av min läkare. Det känns att det går åt rätt håll. Efter en vecka pendlandes mellan soffan och sängen är jag glad att jag orkar.


Likes

Comments

Ibland hittar man små skatter på budget affärer. Som i mitt fall är från Karlssons i Västervik. Jag betalade 250 för allt!

Likes

Comments

Här ligger jag och gosar resten utav min dag. Har åkt på någon basilusk, har bland annat hög feber. Saknar min man lite extra för tillfället, alltid mycket bättre att ha en famn att gosa in sig i när man inte riktigt mår toppen.


Likes

Comments

​Vilken bra dag, trotts det tråkiga bilkörningen och att jag dessvärre lämnade Jönköping. Jobbade kväll idag, gick super bra. Det är så skönt att man äntligen kommit in i en rutin, trotts oregelbundna arbetstider så blir det ändå en rutin. Efter jobb begav jag mig till min pärla, hon var liv rädd för vinden men väl framme i ridhuset gick hon helt fantastiskt. Så roligt när passen blir så lyckade! 

Likes

Comments