Idag har jag inte gjort så mycket bara varit hemma och chillat hela dagen. Har lite ångest när det är så fint värde ute jag vill verkligen vara ute hela dagen och ta vara på det vackra värdet, men men man får vara ute imorgon istället.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vem vill gå i tvåan nu? INGEN INGEN!! Vem vill gå i tvåan nu? INGEN INGEN ALLS!!

Torsdagen den 15:e så var det min tur att ta studenten woho, efter tre år på Barn och fritids programmet. Studenten har alltid känt så långt bort och man har alltid känt sig så liten hela tiden, man har aldrig trott att någon dag ska gå ut skolan det har liksom varit en självklarhet att varje morgon gå upp ur sängen och ta bussen till skolan, men nu är detta över det känns lite läskigt att får börja ett nytt kapitel i livet och testa sina vingar.

Min studentdag började med att gå upp kl 6 och fixa mig, sen så var det foto kl halv 9. Sen åkte hela klassen hem till champagnefrukosten och åt härlig god frukost tyvärr ingen champagne vår skola var ganska stäng med alkoholen hehe. Efter detta så åkte vi till marinmuseumet och åt lite plockmat och lite mingel. Sen skulle vi till aulan och har en liten tävling med hela skolan. Den lilla tävlingen gick ut på att man skulle göra om låten Studenten lyckliga dag till sin egen version. Vår klass kom trea så det var väll bra haha vinnaskallen i mig ville ju komma 1:a. Efter denna så gick vi till en annan aula där var det lite underhållning och delas ut septennium och annat skoj. Sen så kvart i 4 då skulle alla springa herregud vad nervös jag var fy Fa*, vår klass sprang ut sist så man hörde alla andra man blev såååå taggad ville bara börja gråta haha. Efter utspringningen så tog jag kort med alla släktingar som var där och sen var det flaket. Flaket är det bästa såååå roligt stå där och hoppa och skrika. Det var verkligen en underbar dag jag vill ta studenten för det är en sån speciell känsla man har i kroppen det är så svårt förklara men allt var så jäkla roligt.

Likes

Comments

Heeejsan!! Jag heter Emma är 18 år och kommer från lilla staden Karlskrona.

Jag tycker detta ska bli amazing är sjukt taggad. Ska försöka att skriva iallafall något inlägg varje dag, har precis tagit studenten så nu och testa mina vingar och ut i verkligheten på riktigt plus att ska uppdatera bloggen. Jag kommer skriva om massa roliga grejer som händer i min vardag eftersom jag har väldigt svårt att sitta still och är uppe i varv hela tiden så händer det mycket .

Detta var mitt lilla första inlägg, hoppas det kommer bli sjuuuukt kul att följa mig

Likes

Comments