Header
View tracker

Efter Australien och Asien var mitt hår verkligen helt förstört av all sol och saltvatten - även att jag inte klippte mig på nästan två år. Och det sitter fortfarande i, även fast jag klippt mig när jag kommit hem. Känns nästan som jag måste raka av allt mitt hår och börja från början för att det ska bli bra igen...

Men har blivit tipsad om detta hår serumet som ska ha någon slags värme verkande effekt. Även läst att den ska vara super bra. Så köpte hem den igår och tänkte testa och se. Känns faktiskt redan efter en tvätt - som inpackning fast större resultat!

Likes

Comments

Älskar ju listor. Både att göra dem och att läsa dem. Så här gjorde jag en lista på mina favoritlåtar under 2016. Nu vet jag att inte alla dessa låtar släpptes under 2016, men de flesta gjorde det. Vad hade vi varit utan musik egentligen?

Likes

Comments

1. / 2 . / 3. / 4. / 5. / 6.

Längtar så jäkla mycket tills det blir lite varmare ute. Det finns inte mycket fint man kan ha på sig på vintern enligt mig utan att frysa ihjäl. Känner mig som en klaustrofobisk sköldpadda i alla kläder - eller så fryser jag för jag har vägrat klimatet. Här har vi ju ändå lite varma kläder som man kan ha, åtminstone till våren. Dör för varje klädesplagg. ALLT är från pretty little things. <3

Likes

Comments

Söndag - Ledig dag.
Jobbat hela veckan verkligen, som alltid egentligen när det kommer till mitt jobb. Antingen hela tiden eller aldrig. Inte någonting emellan, finns inget lagom i den världen.
Började i alla fall min dag med en 50 minuters promenad som avslutades på hemsköp där jag köpte hem lite avokado och smothies. Tänk om man alltid kunde börja sina dagar så, med promenad och super frukost. Vilken jäkla självdiciplin de människorna måste ha? Ska försöka göra det till en ny vana (vecko-vana åtminstone). Nu är jag glad om det händer en eller två gånger per halvår.

Likes

Comments

Bild från en lycklig dag/morgon/natt - text från en vanlig grå vardag.
Nej, lite bättre än en vanlig grå vardag kanske det var. Emma väckte mig runt sex imorse när hon skulle till jobbet, själv låg jag kvar tills runt elva då jag verkligen inte kunde somna om. Pallrade mig upp för lite frukost tills jag själv åkte till mitt fina jobb för meny - och vinprovning. Riktigt nice. Så jag har väl egentligen ingen rätt att klaga på denna dagen, så klaga ska jag inte göra. Önska kan man alltid, önskar att den var lite ljusare, lite varmare - lite mer glädjefylld.

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka i Göteborg. Tro det eller ej men var så kul att komma tillbaka till jobbet och träffa alla, har saknat dem och det oavsett om jag velat erkänna det eller ej. Jobbade både fredag och lördag så fick ingen tid till att spendera med Emma. Så igår (söndag) bestämde vi oss för att gå ut och äta samt dricka lite drinkar, såklart.

Fick även försenade julklappar av Emma vilket var det bästa någonsin, visar er i ett inlägg senare!

Likes

Comments

First of all - kan ni kolla på min nya bästis, min nya rosa fluffis. Älskar den något enormt faktiskt.

I torsdags tillbringade jag dagen på stan med Julia. Gjorde en spontan, då vill jag markera spontan, piercing i bröstvårtan. Det är sånt som händer när man är i en stad där det händer noll? Sedan satte vi oss på Melkers och snackade skit i någon timme. Kan jag få kommentera deras ceasar sallad. Det var det sjukaste, alla som pratar så gott om den. Karlstads godaste sallad sägs det. Vilken lögn. De hade stoppat i: gurka? tomat? och oliver?! i en ceasar sallad!? Riktigt arg vart jag faktiskt....

Allt gott slutet gott. Hon är riktigt bra den där Julia, saknat att umgås med henne.

(detta inlägg skulle ha publicerats i torsdags, men gjorde inte det av någon anledning?)

Likes

Comments

Sitter på tåget påväg till Göteborg. ÄNTLIGEN får jag träffa Emma. Gud inte varit utan henne såhär länge på väääldigt länge. Vi sitter liksom ihop vi två, som en person nästan. Sitter och lyssnar på Miriam Bryants nya låt - Everything och får lite ont i hjärtat. Fan vad bra? Glad jag blir. Älskar när det släpps ny, braaa, musik.

Likes

Comments

Har egentligen inga nyårslöften i år som jag alltid brukar ha. Jag har bara ett år då det får vara skit, då jag får må dåligt, för att det är detta året jag ska lösa det, livet. Ta tag i allt jag varit för rädd för att ta tag i förr. Jag har inga speciella löften för 2017 - men jag har ett mål. Om ett år när jag sitter här ska jag känna att jag är påväg mot lycka.
Inte att jag ska sitta och vara 100% lycklig och nöjd med mitt liv, men jag ska känna att jag är påväg mot det. 2016 har varit som en mental psykisk crasch för mig. En crasch jag kanske egentligen bara skjutit upp. Men det är dags att jag plockar ihop alla bitar och sätter dem på plats igen. Men på riktigt. Har såklart delmål och steg till detta, men det tänkte jag hålla lite för mig själv just nu.

Istället tänkte jag dela med mig av 6 livslöften jag skrev i Australien som jag strävar efter varje dag, varje år, hela tiden:
♡ Stop spending time with people that bring you down, surround yourself with positivity
♡ Stop trying to go back to the past
♡ Stop being scared to make a mistake
♡ Stop rejecting new relationships cause the old ones did not work
♡ Stop holding grudges
♡ Stop exclusively looking to others for happiness
Likes

Comments

1. / 2. / 3. /4. / 5. / 6 . / 7. / 8. / 9.

Skulle inte tacka nej till något av detta... Skulle kunna döda för att få dem nästintill. Så om du är lite rikare än mig och känner dig generös får du mer än gärna klicka hem och skicka till mig. SPECIELLT den vita hoodien. Fyller faktiskt år om ca 10 månader <33

Likes

Comments