Header
View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker


​Varför är det så att jag blir så JÄVLA LÄTT starstruck eller vad man nu ska kalla det. Som när jag i söndags träffade Hannah och Amanda samt min kärlen Daniel Redgert. (Som ni ser på bilder högst upp till vänster) Jag tror ju att jag nästan blir jordens stelaste människa, som ni ser på bilden. Skelar av någon anledning gör jag också. Vet inte... det är så jävla skumt. Tänk den dagen jag träffar t.ex. Miley Cyrus eller Daniel Radcliffe. Då är det ju faktiskt skärpning som gäller, inte någon stel skelögd hamster ska man va då inte. 

På tal om kändisar. Imorgon ska jag till Stockholm och hänga lite med Justin Bieber, är inte speciellt taggad om jag ska vara ärlig. Men efteråt kommer jag nog hoppa omkring som en duracellkanin som inte sett något bättre ungefär.Nej men ska bli SKIT kul. Ska köra ett 24 h maraton med hans senaste album nu, så man kan varenda låt när han står på scenen. Vore ju en fördel.  

Likes

Comments

View tracker


​Har idag städat hela lägenheten, tvättat och läst en massa i denna fantastiska men mycket ångestframkallande bok. Jag lagade även dessa fantastiska avokado mackor, med pouched eggs. Första gången jag testade att laga pouched eggs, men ville testa något nytt och fancy. Men var ju fan lättare än att steka ett ägg. Alltså löjligt lätt och löjligt gott. 

Nu ska jag försöka komma upp ur sängen och gå iväg till gymmet. Inte tränat på så länge och vet hur mycket bättre jag mår när jag tränar så förstår inte varför jag inte bara gör det.
​Puss o kraam häääj. 

Likes

Comments

Är inte denna video ändå det finaste ni sett?
​Så jävla rå, men så himla himla fin.
Lisa har varit här de senaste dagarna, och man kan säga att detta beskriver oss. Våra tankar, vårat liv. Denna låt är fan vi. Ihopskruvade på det sjukaste sätt. 

Vad har vi hittat på för skoj då? En jävla massa sjukt. Vet inte riktigt allt sitter nästan ihop till en enda händelse. Men träffat Hannah och Amanda har vi gjort. Jag har även blivit kär i ytterligare en Daniel. Sen har vi även försökt pussla ihop livet vilket kanske inte vart vår största framgång. But at least we tried. Right?

Likes

Comments


När man inte kan sova...Vad brukar ni göra då? Tyvärr har jag nog nästan bara dåliga vanor på den fronten som jag inte kanske ska dela med mig av. Förutom att skriva, skriva gör jag mycket. Inte på senaste tiden/året dock. Vet inte riktigt varför. Och gråta. Som nu till exempel. Nu sitter jag och gråter till min gamla blogg. Sitter och läser gamla inlägg om Australien, eller gamla och gamla. De är några månader gamla. Ibland känns det som en evighet sedan, ibland känns det som igår. Just nu sitter jag och hatar mig själv, hatar mig själv för att jag lät mig åka därifrån då det nu nästan är omöjligt för mig att åka tillbaka och göra det jag vill göra. 

Saknar det så fruktansvärt mycket. Men på senare tid har jag börjat sakna den personen jag var där nere. Som en bättre version av mig själv. Sverige har dåligt inflytande på mig tror jag. Så arg. Hela tiden. Så energilös på något sätt. 

Och någonting mer jag sakar är SARA LÖFGREN. Fy fan. Usch. Får ont i mitt hjärta. Ibland, ganska ofta, förstår jag inte varför jag inte bara sätter mig på första bästa planet till henne och Australien. Till ett liv som är lite enklare, där jag är lite lyckligare. Likes

Comments


​Jag kan inte riktigt komma underfund med om jag är oerhört lat, alltså då menar jag det lataste av det lataste. Eller bara oerhört rastlös, och när det inte händer någonting spännande blir jag helt enkelt deprimerad och låser in mig. I protest. Vägrar gå upp ur sängen tills någonting spännande händer. Det är ungefär så det har sett ut idag om jag ska vara helt ärlig. Orkar fan inte jaga händelser, gå ut och upptäcka. Orkar inte. Önskar jag fick ett samtal med en förfrågan om världens äventyr, resa, pengar, jobb. Någonting. Så länge det är annorlunda och någonting jag inte gjort så är jag PÅ.

Imorgon ska jag i alla fall jobba. Skulle ha börjat 11.30 men min chef ringde nyss och sa att jag ska börja 15.30 istället, vilket är fett skönt om man inte behövde pengarna då man är fattig som ett as :))). På riktigt, typ bankrutt, 00,00$. Nej, skämt o sido, lite cash skulle inte sitta helt fel. Och vad kommer jag annars göra med dagen, troligtvis sova och invänta mitt samtal. Inte kommer jag ta tag i lajf i alla fall...

Likes

Comments


Naeej. Shit vad konstigt det känns att blogga igen??
Skriva om mig och mitt liv igen, bara sådär, som att alla bryr sig. Vilket det iofs gör. Eller. Nej, men in all seriousness. KUL att vara tillbaka faktiskt. Tänk på detta ett tag nu, varit någonting som fattats. Det ständiga ropet på bekräftelse. Tänkte nu i alla fall bli en känd bloggerska, då mitt försök till insamling via swish på tinder inte gav så mycket mer än runt 130kr. Och det kan man ju inte leva på. I alla fall inte jag, inte nu. Kanske möjligtvis aldrig. Nu vet jag inte hur många av er som kommer följa mig har följt mig innan på mina tidigare bloggar. Hoppas det blir alla som hittar hit igen, eller det x10 m.m.

Vad jag kommer blogga om?
Ingen J´vla aning, allt - inget. Troligtvis båda. Men fan vad kul det ska bli. Kan dock nästan garantera er att det inte kommer bli Sveriges nästa modeblogg, mer Sveriges nästa dagboksblogg om det finns något sådant. Just i denna skrivande stund befinner jag mig i Göteborg. Flyttade hit för ca 3 veckor sedan nu. Hur jag trivs är faktiskt som en bergochdalbana (är det i ett och samma ord?). Ena sekunden älskar jag det, ÄLSKAR, men andra sekunden hatar jag det och vill säga upp lägenheten och hoppa på nästa flyg. Vet inte. Det är en fin stad, men är det HEMMA? Måste det kännas som hemma? Vi får se, jag testar, känner på. Vi är i början på vårt förhållande, ska bli spännande att se hur långvarigt det kommer att vara. Det blir en kul resa att kunna kolla tillbaka på.

Likes

Comments