I torsdags efter skolan lyxade jag, Moa och Josse till det efter skolan. Vilket vi var välförtjänta av! Vi var på Eriksgården och åt bärbuffé, och asså wow så gott det är! Kan tala om att vi var lagom mätta när vi åkte därifrån ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Och så var söndagsångesten tillbaka... Som man sluppit hela sommaren. Imorgon börjar egentligen skolan för mig på riktigt, alla lektioner drar igång och det är inte längre några ''aktiviteter'' på schemat. Jag har aldrig tyckt om söndagar och kommer nog aldrig göra heller, haha. Men igår var jag i Göteborg och tänkte lägga upp lite bilder därifrån senare ikväll, för nu ska jag dra mig mot Martin. Vi hörs sen!

Likes

Comments

Jacka - Hollies, t-shirt - Stadium, jeans - Tommy Hilfiger, skor - Adidas

Likes

Comments

Nu är jag påväg hem från första skoldagen. Helt okej var det, bara massa information om vad som innebär att gå i trean och allt som hör där till. Men det är inte bara skolan som dragit igång, har även kommit igång med min träning igen, som jag nästan helt haft uppehåll med nu under sommaren. Det känns riktigt skönt!
Körde rygg, axlar och mage idag, och det känns det var ett tag sen sist 😉

Likes

Comments

Bild från någon sommar tillbaka på min fina kusin och lillebror.  

Och så var sommarlovet över för även mig. Imorgon drar vardagen och skolan igång igen, det känns ganska så bra ändå, sista året kvar och det brukar i stor del bestå av roligheter! Men läxor och plugg väntar också och det är såklart mindre kul, men ska nog klara mig igenom det sista året också. 
Men alla roligheter är inte slut, för på lördag drar jag till Liseberg med mina bästavänner så har något att se framemot iallafall! ​När börjar ni skolan igen? 

Likes

Comments

Visst ser det mumsigt ut? Kan tala om att de var supergott verkligen!! Älskar när man har smält ost på hamburgaren, och alltid ett extra plus i kanten med lite bacon också, mums! Nu sitter jag i soffan med en kopp te, sen blir de nog sängen för imorgon ska jag till Malmö tidigt.

PUSS&KRAM

Likes

Comments

Är det nu sommaren ska komma tillbaka när skolorna startar igen?? Tycker det kunde varit sommar tidigare så man haft tid att ligga på stranden mer, men men. Idag är jag iallafall ledig, 1,5 dagar kvar på sommarlovet. Så passade på att sola någon timme på förmiddagen, plockade även lite hallon som vi mumsade på, gott! Nu ska vi fika, vi hörs!

Likes

Comments

Kikade in på we💗it för att få lite inspiration angående mat. Har haft så dåligt med idéer nu under sommaren när man lagat lunch. Men nu hittade jag dessa inspirerande bilderna och vill äta allt allt allt!!

Har ni några idéer på bra och hälsosamma luncher?

Likes

Comments