​Japp, som rubriken säger så har jag flyttat kan man säga, till en annan blogg 😉 Jag och min bästavän driver numera en blogg tillsammans som även är vårt gymnasiearbete. Där kan ni läsa om allt från mode, träning och bara vanligt vardagsprat! Jag hoppas ni istället vill hänga med till den bloggen och följa mig och Moa där! 

Ni hittar oss på http://nouw.com/moaemma 

Puss och kram till alla er som följt mig under denna tiden, vill ni fortsätta så häng gärna med till vår gemensamma blogg istället! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I torsdags efter skolan lyxade jag, Moa och Josse till det efter skolan. Vilket vi var välförtjänta av! Vi var på Eriksgården och åt bärbuffé, och asså wow så gott det är! Kan tala om att vi var lagom mätta när vi åkte därifrån ;)

Likes

Comments

Och så var söndagsångesten tillbaka... Som man sluppit hela sommaren. Imorgon börjar egentligen skolan för mig på riktigt, alla lektioner drar igång och det är inte längre några ''aktiviteter'' på schemat. Jag har aldrig tyckt om söndagar och kommer nog aldrig göra heller, haha. Men igår var jag i Göteborg och tänkte lägga upp lite bilder därifrån senare ikväll, för nu ska jag dra mig mot Martin. Vi hörs sen!

Likes

Comments

Jacka - Hollies, t-shirt - Stadium, jeans - Tommy Hilfiger, skor - Adidas

Likes

Comments

Nu är jag påväg hem från första skoldagen. Helt okej var det, bara massa information om vad som innebär att gå i trean och allt som hör där till. Men det är inte bara skolan som dragit igång, har även kommit igång med min träning igen, som jag nästan helt haft uppehåll med nu under sommaren. Det känns riktigt skönt!
Körde rygg, axlar och mage idag, och det känns det var ett tag sen sist 😉

Likes

Comments

Bild från någon sommar tillbaka på min fina kusin och lillebror.  

Och så var sommarlovet över för även mig. Imorgon drar vardagen och skolan igång igen, det känns ganska så bra ändå, sista året kvar och det brukar i stor del bestå av roligheter! Men läxor och plugg väntar också och det är såklart mindre kul, men ska nog klara mig igenom det sista året också. 
Men alla roligheter är inte slut, för på lördag drar jag till Liseberg med mina bästavänner så har något att se framemot iallafall! ​När börjar ni skolan igen? 

Likes

Comments

Visst ser det mumsigt ut? Kan tala om att de var supergott verkligen!! Älskar när man har smält ost på hamburgaren, och alltid ett extra plus i kanten med lite bacon också, mums! Nu sitter jag i soffan med en kopp te, sen blir de nog sängen för imorgon ska jag till Malmö tidigt.

PUSS&KRAM

Likes

Comments

Är det nu sommaren ska komma tillbaka när skolorna startar igen?? Tycker det kunde varit sommar tidigare så man haft tid att ligga på stranden mer, men men. Idag är jag iallafall ledig, 1,5 dagar kvar på sommarlovet. Så passade på att sola någon timme på förmiddagen, plockade även lite hallon som vi mumsade på, gott! Nu ska vi fika, vi hörs!

Likes

Comments