Så skete det. Endelig fik jeg klippet mig karse, selvom det var meget spontant. Har altid gerne ville have gjort det, da det er på mode og stilet. Man kan gøre det til en del af sig selv. Man kan styler det fedt, så kan det se virkelig flot ud. Det tager selvfølelig lang tid at vokse ud, og det skal man altid huske at tænke på.


Men kortene på bordet, så har jeg fortrudt det. Jeg føler jeg har lyttet til et moderåd, som ikke passede til mig. Og det synes jeg er virkelig ærgerligt, da jeg personligt selv synes at det er en fed stil, men som desværre ikke passer til mig. Der er ikke andet at gøre, end at lade det vokse ud. I mellemtiden kan jeg prøve at nyde det og gøre det til en del af mig.


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

D 20-09 var mine 2 venner fra klassen (Markus og Sebastian) med i X-factor. Det var en spændende og sjov oplevelse. Det var suuuper hyggeligt, og vi støttede dem alle sammen. De stillede op som en gruppe, og det var utroligt modigt af dem.

Det blev til en dejlig udflugt i København. Alle var glade og humøret var godt. Der er altid en god stemning i København. Vi gik rundt og så forskellige ting. Solen skinnede og det var en uforglemmelig dag.

Kh Rindal <3

Likes

Comments

Min mening om overpriced og hypede mærker.

På mange områder er det kun navnet man køber og ikke varen. Der er mange mærkevare, som har en god kvalitet, men det er ikke sådan i alle tilfælde. Desværre. Folk kan hurtige komme til at overhype et mærke, hvis i spørger mig. Kvaliteten skal hænge sammen med prisen, ellers synes jeg det er et meget Hyped mærke. Men selvom tingene er mærkevare, så synes jeg alligevel ens egen stil kan være federe.

Grunden til at jeg køber mærkevarer er, fordi jeg synes mærket er fedt, og fordi mange andre har det. Det er populært og på mode. Men nogle gange synes jeg, at prisen tager overhånd. Tænker meget over det, inden at jeg køber en mærkevare som er dyr, fordi det hurtig bliver mange penge. Det er tit folk tager overprice for et produkt, hvor at JEG tænker at dette produkt f.eks. ikke er 12.000 kr værd. Der er nogle mennesker som gerne ville betale 8.000 kr ekstra for et overpriced produkt, og det er forskelligt fra person til person.

Nogle af de mærker som jeg synes der er overpriced og Hyped er:

-BALENCIAGA

-STELLA MCCARTNEY

-SUPREME

-GUCCI

-CHANEL

-ISABEL MARANT

-PRADA

-TOGA PULLA

-BALMAIN

-VERSACE

Likes

Comments

I weekenden var jeg til Odense filmfestival. Det var utroligt hyggeligt. Vi stillede op med den kortfilm som vi har lavet (Lille Theodor.) Vi var i Odense fra fredag til søndag. Alberte og jeg boede på samme værelse, sammen med 2 andre piger som også var med til filmfestivalen. Vi snakkede godt sammen med dem, og de var meget høflige. Der var morgenmad på hotellet, og frokost og aftensmad på momentum.

Stemningen var helt i top, og der var mennesker fra forskellige lande. Man lærte virkelig mange nye mennesker at kende, og folk var søde og venlige. Folk have forskellige interesser inde for film, og folk var meget imødekommende.

Efter arrangementerne og foredragende så havde man fri snor. Alberte, Coleh og jeg gik rundt i Odense by, og hyggede os for os selv. vi tog på cafeer, kiggede i forskellige butikker og gik ture i Odense. Efter en hyggelig dag i byen, tog vi som regel op på vores værelser, og slappede af enden vi skulle spise. Man tog tilbage på momentum, for at spiste aftensmad sammen med de andre. Da vi var færdige, snakkede vi med de andre, og lærte dem bedre at kende.

De 2 dage gik virkelig stærkt, og søndag eftermiddag tog vi toget hjem igen. Det var en spændende og hyggelig oplevelse, og håber det vil ske igen!

Kh Rindal<3

Likes

Comments

Når jeg hører ordet seksualitet, tænker jeg på et stort bredt emne. Vi lever i en tid, hvor det er tilladt at vise sin kærlighed til hinanden, og elske hvem vi vil. Min egen holdning er, at der skal være plads til alle. Ingen mennesker er ens, og det skal vi altid huske hinanden på. Folk har forskellige holdninger, og synsvinkler på tingene. Men selvom vi mennesker ikke er ens, så er det vigtigt at vi respekterer folks seksualitet. Synes personligt selv, at det er så forkert af andre mennesker, at man ikke har respekt overfor andre, hvis deres sexualitet er anderledes end ens egen. Vi lever i 2017 hvor man ikke burde gå rundt og gemme sig selv væk. Vær dig selv, og vis andre at du er glad, for den du er. Det normalt at elske, ligeså normalt som det er at spise. Det falder naturligt til os. Der er plads til alle, så giv folk plads til at elske hvem de vil. Jeg undrer mig over hvorfor, der stadig er nogle mennesker som ikke respektere, dem som har en anden seksualitet end en selv. Det burde og skal være helt naturligt at stå frem med sin seksualitet. Man skal ikke dømmes eller behandles anderledes, på grund af at man elsker et andet køn. Seksualitet handler om et behov og nysgerrighed i kærligheden. Men der er desværre for mange mennesker, som ikke tør at definere sig som enten, homoseksuel, heteroseksuel eller biseksuel fordi de føler at de bliver sat i bås... Og det er ikke fair. Folk skal føle sig trykke i et samfund, hvor folk respekterer dem. Der findes ingen "rigtig", "normal" eller "naturlig" seksualitet, for vi alle har en forskellige seksualitet.

Husk at respektere andre mennesker

Kh Rindal<3

Likes

Comments

Min seneste rejse var suuuper hyggelig. Vi tog på ferie på den græske ø Rhodos. Der var upålidelig varmt, men dejlig køligt i skyggen. Selve hotellet var virkelig lækkert og man manglede intet!

Der var utrolig mange dyr, og det gjorde helt ondt at se, at de ikke blev passet af nogle. Man kunne opleve rigtig mange ting. Vi lejet feks. en bil i 2 dage, og kørte rundt og oplevede ting. Rhodos er en smuk ø, og der er masser af farver som der fremhæves. Byen lå ca 7 minutter væk fra hotellet, så vi shoppede en del.

Hvis vi ikke var ude fra hotellet, så lå vi som regel kun ved polen. Der var mad, is og drikkelse 24/7. Vandet var iskoldt og stranden var 2 minutter væk på gåben. Vi havde noget og lave hele tiden, og samtidig var det afslappende. De 10 dage gik virkelig stærk, og det var tid til at komme hjem til Danmark.

Kh Rindal

Likes

Comments

-XXXtentacion

-Drake

-Kendrick Lamar

-Lil Pump

-Hasley

Er meget de musikkunstner jeg høre. Men det er meget forskelligt fra dag til dag, det kommer an på hvilket humør jeg er i. Musikken fylder meget i min hverdag. Jeg hører musik uanset hvor jeg er, hvis jeg kan komme til det.

Kh Rindal

Likes

Comments

Lige nu er jeg i gang med et smykkearbejde med min veninde, (Natasha) hvor vi designer vores egne smykker. Jeg synes, at det er utroligt spændende og kreativt. Jeg får virkelig lov til at bruge min fantasi og hænder i dette arbejde. Vi mødes som regel efter skole, og hygger imens vi tænker over hvad vi vil lave. Lige "pt" er det kun øreringe vi laver, men vi vil også rigtig gerne lave armbånd, halskæder og ringe. Håber det udvikler sig, og vi bliver ved med det. Men nu må vi vente og se hvad tiden siger.

Kh Rindal

Likes

Comments