Header

Dans

Jag kunde inte låta bli att hänga med idag. Idag stod popping på schemat och de fick lära sig en koreografi för avslutningsshowen. Genom Alejandro då. Jag satt och tittade på med min kudde i famnen. Är nöjd över att Alejandro inte gjorde koreografin för lätt. Det ska inte va enkelt och det är nyttigt för dem att pushas. De kan ju så mycket mer än vad de tror❤

Likes

Comments

Dans

Drömmar har jag stora men svaga. Det prioriteras lätt bort. En av mina största drömmar är att bli så bra jag bara kan bli dansmässigt. Jag vill finna inspiration, lära mig av andra, pushas min dans till nya höjder och utforska områden som jag inte är bekväm med. Finns inget bättre sätt att lära sig än att lära ut själv. Jag växer som mest i lärar/ledarpositionen. Ganska konstigt egentligen... Men jag börjar känna mer och mer att jag vill själv bli elev igen. Ta ett steg tillbaka liksom. Jag kan inte göra saker halvdant dock. Att ta en drop-inklass är inte tillräckligt och att gå en gruppkurs är inte aktuellt för tiden finns inte. Jag är så himla ivrig och vill så hundans bli så mycket bättre.. Men med bara att ha viljan har jag kommit långt, för då har jag huvudet med mig. Nu ska jag bara hitta en lösning!

Likes

Comments

Garderob

Tröja HÄR

Fenty-tröjan är ju så fantastiskt bekväm och om man frågar mig, riktigt ball! Den matchas enkelt med mina harem/mjukisbyxor från Monki. Jag är relativt pigg trots vattkopporna, men mjukisbyxor är ändå en självklarhet.

​Mitt nya paket från Logan Garments har kommit! Kläderna är större än vad jag trodde att de skulle vara... Men hellre det än för litet!, obviously. Man orkar ju inte skicka tillbaka och bråka med storlekar när de redan är så snälla mot en. Är ju så lätt att sy till eller styla om.

Likes

Comments

När ingen ser

Följande frågor är från @Nora_Nilsson

1. Skulle du kunna byta liv med någon?
Det skulle isåfall vara för att se hur något fungerar på insidan. Men jag vill ju vilja byta tillbaka sedan, annars får det vara.

2. I sådana fall vem då?
Beyonce - för att få känna på pressen av att ha så många människor som utgår från att man levererar på en viss nivå samtidigt som man har det där fullspäckade schemat för flera månader och kanske t.o.m år framåt. Jag skulle tycka det vore intressant att undersöka hur man som människa reagerar och hur känslogångarna går av den typen av liv.

3. Vill du ha ett förhållande?
Jag är i ett förhållande och det vill jag ha kvar.

4. Vad är du stolt över?
Mig själv.❤

5. Tre st Ingredienser till en perfekt dag?
Dans, kravfritt, humor. Det är mer ingredienserna för en lugn perfekt dag.

6. Är du blyg eller utåtriktad?
Utåtriktad.

7. Något som kan göra din dag?
En fin kommentar.

8. Ditt to-go snapchatfilter?
Ett swipe åt höger.


9. En osäkerhet du har om dig själv?
Mitt bankkonto.

10. Vad är det bästa med dig?
Jag är som mormors pannkakor - fylld med kärlek.

11. Favorittid på dygnet?
Nassa kudden-tiden.


Följande frågor är från @dearmasmichelle

1. Vad är din största fobi?
Eldsvådor och fjärilar.

2.Ditt längsta förhållande?
Det som har varit, har varit. Min nuvarande pojkvän och jag kände varandra som goda vänner långt innan vi blev tillsammans. Om vi nu är dessutom inne på vänskapsförhållande så har jag och min bästa vän vart kompisar sedan vi var 4 och 5 år.

3.Det som gör dig mest glad?
Dans och härligt skrattkalas.

4. det som gör dig mest arg?
Respektlöshet.

5. En hemlighet du kan berätta?
Hemlisar är säkra hos mig.

6. Mål 2017?
Utveckla det jag har byggt upp under 2016.

7. Drömkille?
Jag fångade honom.

8. Vad är det du mest skäms över?
Jag skäms ytterst sällan, som min Waacking-lärare sa en gång "spelar ingen roll hur fail det blir, just sell it".

9. Vem sr du upp för?
Vem ser du upp för? Jag ser banne mig upp för clowner.

10. Hur många barn vill du ha?
Jag har fått många barn genom åren... Om danselever får gillas som mina barn?

11. Vad ska du vara klädd till på Halloween?
En pumpa!!

Likes

Comments

Garderob

I samarbete med Elly Pistol.

Ser ni prickarna i ansiktet? Dem finns i överflöd över hela min kropp plus att de kliar, gör ont och samtidigt som jag är förkyld. Vad mynnar det ut till? VATTKOPPOR! Hur har jag lyckats undvika det under hela min uppväxt? Hur som haver så är jag nu väldigt glad över alla mina nya mysmjukiskläder. Jag prioriterar gärna att känna mig fin och även om jag är sjuk så är man ju helst det med stil om orken finns, obviously

Bjuder ovan på utan smink-bilder i två av plaggen som är sponsrade av Elly Pistol. De är ju då inte till för att jag bara ska sitta här och skriva något vardag&sjuk-inlägg om dem. De kommer få följa med på äventyr. 🎥  Men jag kunde inte hålla mig från att glida runt i dem nu eftersom de är så sjukt bekväma.😁 

Likes

Comments

Garderob

1. Vilken är din favoritbutik?
- Har i nuläget kärlek för Elly Pistol, Logan Garments och H&M.


2. Vilket är det senaste klädesplagget du köpte?
- Osäker på det senaste köpet, men det senaste jag fick i posten var mina beställda plagg från Adidas och Puma.


3. Finns det någon butik som du gillar men som du aldrig har köpt någonting från?
- Det skulle vara American Appearal. Fast har i och för sig köpt strumpor därifrån... Det är något med deras utbud som jag finner charmigt, men det går aldrig enda hem hos mig när jag kollar på plaggen enskilt.


4. Vilka slags kläder finns det mest av i din garderob?
- En salig blandning av sweatshirts, tights och crop tops.


5. Har du något klädesplagg i din garderob du aldrig använt?
- Allt i min garderob har fått se dagens ljus någon gång. Förutom de plagg jag har lagt ut på försäljning.


6. Finns det nått klädesplagg du aldrig skulle sätta på dig?
- Inga problem med att bjuda på mig själv så skicka du hit banandräkten.


7. Vad har du på dig just nu?
- Pyjamasbyxor, pussmunstrumpisar💋 och Bob Marley t-shirt.


8. Vilken är din favoritårstid att shoppa för?
- Sommaren!! Alla shorts, sommarklänningar och crop tops❤


9. Vad ser man dig oftast i för kläder?
- Höga tights, crop top och en sweatshirt över om det är kallt.


10. Beskriv din stil!
- Medveten, bekväm, stabil och egen - Making it work!


11. Vilken är din favorittopp?
- Just nu är det min nya cropped top/hoodie från Elly Pistol.


12. Vilken är din favoritklänning?
- Jag ändrar den frågan till tights för det är mer aktuellt. Det är mina svarta tights - Mina helsvarta från Gina Tricot, "Stay Fierce"-textade från H&M och mina snörade från Puma.


13. Vilka är dina favoritskor?
- Mina nya Timberlands❤


14. Vilken är din favoritväska?
- Min denimryggsäck som är en trogen vän i alla stressade lägen och hysteriska svängar som dessutom rymmer allt.


15. Vilken är din favoritaccessoar?
- Jag älskar mitt lilla guldhalsband med ett litet hjärta på som jag fick på min student. Har alltid den på mig.


16. Vad kommer ditt nästa köp av klädesplagg vara?
- Nu har jag inga planer på det för har mycket att rensa bort. Men jag väntar på paket från Adidas och Logan Garments.

Likes

Comments

Garderob

Adidas Originals by Rita Ora - recension

Hoodie: Beställde en större storlek än vad jag normalt brukar ha för en mer baggy effekt till tightsen. Bekväm - ej klassisk college dock, utan ett mer glansigt tungt material. Det här är en sådan Hoodie att det skulle inte spela någon större om man körde på en i S eller XL, resåren nertill verkar vara hyfsat samma - mer av den mindre sorten. Men det ger kroppen fina former. Det är mer tyget runt omkring som ändras i storlek. Den är rätt hög i halsen och luvan är skönt rymlig. Inge tight, hej jag är en korv-upplägg. Starka tydliga färger. Bra grejer!

Tights: Här hade jag min vanliga storlek och på mig mig hamnade tightsen precis ovanför naveln. Något genomskinliga och inte alls lika starka i färgerna som hoodiens fast det är samma motiv. Dock är de sjukt stretchiga och bekväma på. En stretchares dröm och ack - sjukt snygga!

Keps: Jag har aldrig varit en kepstjej, men nu börjar jag ändra mig. Man kan justera storleken baktill och det är en snygg vinröd färg som passar till många andra plagg- och färgkombinationer. 


Skor: Först och främst - riktigt balla och unika! Blir lite skeptisk först när jag ser dem och har dem på mig, men de vinner sig i längden. De har en skön mjuk sula inne så kan tänka mig att de kommer vara super för mig att dansa i längre stunder. Jag kommer inte vilja använda dessa ute eftersom den blåa färgen är tyg. En sak att notera så känns det som att dessa är mer anpassade för de med inåtvända fötter eftersom det är som ett extra stöd på insidan. Mina fötter är mer utåtvända så ska nog ta mig att skaffa speciella sulor om jag märker att min teori stämmer. Håller er uppdaterade om det!

Likes

Comments

Garderob

Idag möter vi en rå men go tjej som har upptäckt sin egna stil. Hon är Tumblr-goals och idag delar hon med sig av hur man hittar sig själv klädmässigt, vad som är det tråkigaste gentemot roligaste att läsa om på bloggar, vad skulle hon aldrig ta på sig. Sit back, relax och njut av Mollys virtuella närvaro.

1. Du har en rockig och rå stil. När började du upptäcka den och hur klädde du dig innan?

- Min stil har utvecklats i samma takt som att jag har utvecklats som person skulle jag säga. Förut brydde jag mig mycket om vad andra tyckte om min klädstil, vad som var inne just då, vilket resultera i att jag inte vågade ta ut svängarna. Jag har aldrig sett mig själv som en "söt" tjej som bär puderrosa klänningar till exempel. Jag har gått mer och mer ifrån min gamla stil (som var mycket basic-plagg från topp till tå) och utvecklat min egna stil helt enkelt.

2. Har du några tips på hur man gör sin stil unik?

- Egentligen handlar det bara om att våga visa ens personlighet, att inte bry sig om vad andra tycker. För i och med att du slutar bry dig om vad andra tycker, kan du köpa de plagg som faller dig i smaken. Du kommer på så sätt få din unika stil, för ingen är som dig och tycker om precis samma saker som just du. Strunta i vad folk säger och tycker. Du får gå runt med vilket plagg som helst, är det någon som tycker annat så kan du svara; tur att inte du behöver bära det då. Jag utmanar er till att göra det, stå på er! Våga gå utanför ramarna. Tips: Det finns snygga tröjor på herravdelningen också. Där kan du hitta oversized tröjor AKA boyfriend sweaters bland annat.

3. Vad är det tråkigaste gentemot det roligaste att läsa/se på andras bloggar? Enligt dig själv.

- Tråkigaste: Att läsa inlägg som skrivs "bara för att man måste skriva något". Det är lätt att de blir innehållslösa och tråkiga.
Roligaste: Jag gillar att läsa välskrivna inlägg med bra bilder till. Spelar egentligen ingen roll vad det är för ämne bloggaren skriver om, man kan göra de flesta ämnena till intressanta, bara det är välskrivet. Behöver inte heller vara jättelånga inlägg.

4. Vad för typ av outfits trivs du minst och mest i?

- Idag skulle jag aldrig gå runt med en rosa volangtopp, vita jeans kombinerat med Hunter-stövlar. Har absolut inget emot människor som använder det, men jag trivs bäst i ett par kängor eller sneakers, stora sweaters och utan tvekan mina kära bomberjackor.

På Mollys blogg som ni hittar HÄR så bjuds det på massa underbara bilder. Det ovan är bara början❤

Likes

Comments