Header

Det är en sådan där dag idag då man bara vill se gossip girl, äta choklad och sova. You feel me? Jag är så trött så jag fryser och har gåshud. Dagar som denna så känner man sig ändå riktigt powerful när man har denna överanvända t-shirten. Stockholm Dance Team är verkligen min bebisskapelse... Det är fortfarande en viss chock plus känns rätt sjukt att lilla jag har driver en dansskola, även om det bara är några få kurser just nu.😊 Längtar till kvällens klass med Team Advanced även fast jag är helt megatröttis. De är ju alltid så övergoa.

Likes

Comments

När ingen ser

Det är skönt att det inte finns något specifikt hysteriskt träningsmål (som det alltid varit tidigare) med mitt gymmande. Utan det är hela processen, vanan och rutinen som är målet. Det gör hela upplevelsen extra positiv.😍 *klappar mig själv på axeln* Det här gör du bra Emma!

Likes

Comments

Inte för att få kroppen större, mindre, sneare eller rakare. Utan den ska bli starkare och orka mer. 😍 Energi - here I come!

Likes

Comments

Dans

Igår vart det extra intensivt för Team Odenplan! Vi hann göra klart både hela show/tävling- och waackingdansen.😍  Jag kan inte låta bli att känna att jag har lyckats bygga upp mitt egna lilla imperium gällande SDT.. Känner rikligt med kärlek till mina grupper och upplever att det sprudlar kärlek tillbaka. Det här är bra grejer hörrni.

Likes

Comments

Dans

Nu är det inte långt kvar på terminen.. På Natalis blir det go klassisk avslutning i salen, på Flex blir det avslutningsshow och Stockholm Dance Team har också avslutningsshow. Har lyckats delegera ut lite av arbetsuppgifterna så jag känner att jag kan slappna av mer. Eller snarare stressa lite mindre. Men jag klagar inte, jag har världens bästa och (enligt mig) ballaste jobb😍

Likes

Comments