Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Då är jag snart i Falun! Och blir där i 3 dagar för jobb! Riktigt kul.

Likes

Comments

Oavsett var. På krogen, stan, jobbet, nykter eller onykter. Du rör inte mig om inte du har mitt godkännande. Punkt slut. Ge fan i min kropp. MIN jävla kropp. Okej? OKEJ.

Jag stod och skulle filma ett klipp av teatern jag jobbar med i salongen och du ställer dig bakom mig och tar mig på rumpan. Jag puttar bort dig och jag frågar vad du håller på med? Han svarade: "Men det är lugnt! Jag är gift!" Och? Sa jag. Du rör inte mig oavsett. Han kommer tillbaka lite senare. "Förlåt men du är väl inte sur nu?"

Detta var på en nattklubb och jag och min tjejkompis skulle gå på toa bara. Jag hade en klänning på mig och jag passerar en kille som häver handen snabbt mellan mina ben när han går förbi. Jag blev chockad och hann inte reagera. Jag vände mig om fort och försökte kolla vem de var men han hann iväg. Det brann i mig men medans var jag så chockad.

På ett utav mina jobb. Jag skulle plocka fram mat på buffén. Jag står och försöker häva över potatisen och en gubbe kommer och stryker sin hand mot min rumpa. Han går bara förbi och jag säger ingenting. Bara känner hur ilskan växer i mig.. men jag lät det va. Tyvärr.. ville inte ställa till med en scen framför alla matgäster.

Mitt andra jobb och jag står i min shop och säljer reklamprylar. En gubbe kommer fram och vill köpa något. Han får ett samtal. Han pratar med sin kompis i telefon medans han står framför mig. "Jag står med en blondin här". (Ett killgäng skrattar). Hon har en leopardtröja och svarta byxor." Jag står fortfarande och väntar på att han ska köpa något. Han står och skrattar och pratar i telefon med sin kompis om hur jag ser ut och vad han tycker om mitt utseende framför mina ögon/öron med en annan man i telefon. Och jag tror han märker hur ilskan växer i mina ögon. Så han går därifrån. Han skulle inte köpa något sa han sen.

På ett utav mina jobb, jag ska plocka ihop och städa för dagen. Jag torkar golvet medans jag går och hämtar en barnstol i ena handen. En man säger till mig. "Ja nu gör du allt som en kvinna ska göra" jag svara: Ursäkta? Han säger "Ja, städa och ta hand om barnen". Jag svara: "Hörruduu, passa dig du." Kände mig kränkt men visste inte riktigt vad jag skulle svara så det var de enda som kom ut ur mig typ.

#metoo

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er!

Jag känner att jag måste börja skriva lite mer om vad som händer i min vardag än att bara lägga upp bilder utan text!

Söndag idag och jag kom hem ifrån Lycksele för några timmar sedan! Varit där och jobbat med småstadsliv i helgen! Det var drag som vanligt men alltid skönt att komma hem till sin egna säng.

Imorgon är det måndag och även en ny vecka! Denna vecka händer det mycket kan jag då lova! Mestadels jobb men är roligt det också!

Imorgon (måndag) Ska jag iväg på min årlig hjärtkoll och kolla upp så allt funkar som det ska. Föddes med hjärtfel och fick göra en akut operation så fort jag kom till världen så det är därför jag har ett ärr på bröstkorgen och ner på magen (som ni kan se på bilderna där uppe). Så en hjärtkoll en gång per år åker jag på. Det känns skönt!

Tisdag kör jag jobb på hemmaplan på lunchställe jag brukar vara på vardagarna!

Onsdag, Torsdag och Fredag är det Falun som gäller! 3 föreställningar i Falun och sedan en på Lördag i Rättvik! Så fullspäckad vecka med lite smått och gott mellan jobben också såklart. Ska bland annat iväg på lite shopping då man ändå är i Dalarna kan man ju passa på att dra på Kupolen och sen ska jag även iväg och göra ett litet samarbete på eftermiddagen på torsdag!

Hoppas ni för en superbra start på veckan och sprid bara kärlek!!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Nouw Magazine