Likes

Comments

Ännu en gång ska hon få sitta där sent på natten vid sängkanten och fråga sig själv: Vad gör jag för fel? Varför är jag aldrig bra nog!? Hon kommer gråta några tårar för att hon ännu en gång gav bort sitt hjärta till någon som för en natt eller två fick de att glöda men sen lika snabbt om inte snabbare fick glöden i hjärtat att slockna. Hon kommer försöka hålla sig att inte andas så högt på grund av all gråt som ligger på kanten till att tippa över till en hel flod. Hon får tillslut skrika in i den där tröstande kudden så ingen ska höra henne. För det är ju bara lite hjärtesorg?

MEN det gör ont. Så jävla ont för stunden. Hon kommer ännu en gång få en kniv i hjärtat. Kanske är det den femte kniven? Men hon får väl skylla sig själv? Hon var väl för naiv? Det skulle hon väl ha förstått att den där personen bara ville krångla med hennes hjärta ännu en gång?

Hon börjar om på ruta 1 igen och tillslut så försvinner gråten ur halsen och det har gått några månader och hon är på banan igen. Men något är fel. Hennes blick är tom. Hade hon fått för många knivar i hjärtat kanske? Hade hennes tillit och passion för andra människor försvunnit?

Hon kommer aldrig riktigt släppa in någon igen. Och om hon skulle släppa in någon litegrann så skulle hon förstöra det på grund av rädslan att åter igen få sitta där på sängkanten och känna hur dom där små tårarna tillslut tippar över till en hel flod. Då hennes bröstkorg värker som om någon hade stampat på henne. Hon vill aldrig mer sitta där vid kanten av sängen och fråga sig själv: Vafan gör jag för fel? Så hon blev tom istället, iskall och hon blev aldrig den hon en gång var.

Jag vill aldrig mer att du ska sitta där vid sängkanten och tänka dessa tankar. Jag vill aldrig mer se en tomhet i din blick. För du min vän är bra nog. För du min vän har aldrig gjort något fel. Du har ett hjärta av guld och du delar ut små guldkorn av ditt hjärta till människor som föredrar silver. Du är magisk. Du är HUR JÄVLA BRA SOM HELST. Och en dag min älskade vän så kommer det komma en människa som tar ditt guldhjärta med storm och låter dig aldrig dela ut små guldkorn mer för den personen kommer aldrig släppa taget om första platsen.

Likes

Comments

Likes

Comments

Nouw Magazine