Header

Eftersom regnet inte vill ge med sig här hemma spenderas dagen inomhus i värmen. Men inget fel med det nu under hösten ju! ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Under sommaren och hösten har jag lyssnat på en hel del poddar och lyckats hitta några riktiga favoriter! Tänkte därför dela med mig av mina 4 bästa tips.

1. Forni och Hamilton: En podd där Michaela Forni och Michaela Hamilton pratar om blandade, men relevanta och tidlösa ämnen. (än så länge mycket kärlek!) Det är en podd som verkligen berör och jag är säker på att alla känner igen sig i något av det de säger. Än så länge finns det 4 avsnitt, vilket gör att det är lätt att lyssna ikapp för er som har missat. Min absoluta favorit för tillfället!!

2. Livet på läktaren: I denna podd ger Maja Nilsson och Sanna Dahlström lyssnarna en inblick i livet som fotbollsfru. Men detta är bara en liten del av innehållet och samtalsämnena varierar mycket! Allt från glada, sprudlande historier till mer seriösa och djupa. De är personliga och delar med sig av mycket, vilket gör det intressant att lyssna!

3. Fredagspodden: I fredagspodden hittar vi de framgångsrika systrarna Amanda Schulman och Hannah Widell som snackar om allt från ångest till mer lättsamma ämnen! Vill ni ha många avsnitt att lyssna på så är detta perfekt! Finns nämligen 286 avsnitt publicerade! Och nästan alla dessa avsnitt tog jag mig igenom på jobbet i somras. ;)

4. P3 dokumentär: En spännande podd som tar upp oftast kusliga och hemska historier som har hänt. I de flesta avsnitt berättar personer som var med när det hände, sin version av händelsen.

Ni hittar alla dessa poddar i podcaster appen!

Likes

Comments

Min förklaring till att det inte blev någon vidare bra uppdatering förra veckan är för att det inte hände någonting speciellt alls. Haha ja, så är det faktiskt. Vardagen har rullat på och och inget har gjort den ena dagen mer unik än den andra. Men så är en del veckor och skönt är väl det, eller?

Men inget är långvarigt och de kommande veckorna (framför allt november månad) är fulla av nya saker och äventyr! Har för tillfället endast två veckor kvar på jobbet och därefter ska jag hinna med både en resa till Costa Rica, samt två, lite längre vistelser i Stockholm innan min vardag kommer ändras totalt av nytt jobb på ny ort!

Kram på er

Likes

Comments

Igår spenderade jag och Ludde förmiddagen på fotografiska. Rekommenderar verkligen att gå runt där och kolla en regnig dag, precis som igår alltså! Många häftiga bilder att se..!

Likes

Comments