Header

Contains affiliate links

Javisst är julen över, men i största delen av vårt avlånga land är vintern fortfarande mer än påtaglig..! Jag har därför samlat ihop några riktiga vinterfavoriter från NA-KD. Älskar deras utbud av både kläder, skor och accessoarer. Har ni inte besökt sidan innan, så gööör det! Finns allt man kan önska sig där ju!
Några av mina personliga favoriter som jag mer än gärna hade klickat hem är solklart den glittriga klänningen med kort ärm, blusen med prickar och den metall-lika kjolen. Har verkligen något för metallkjolar matchat med en stickad tröja nu i vinter... Hur snyggt liksom?

OBS!! Med koden "GRAB20" får ni just nu dessutom 20 % rabatt på hela ert köp. Grymt va?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Såhär fina var träden i backen idag (och jag haha)! Tänk det ni! ;)

Kom nyss hem till stugan efter att ha blivit godkänd och därmed klarat SLAO utbildning 2, vilket innebär att säsongens skidlärarutbildningar är klara för min del! Superskönt, men samtidigt lite tråkigt med tanke på att det faktiskt är väldigt kul att gå dessa utbildningar. Är hur som helst ledig imorgon, innan jobbet drar igång på måndag igen. Det blir en ganska lugn helg för min del, då jag drog på mig feber i torsdags och fortfarande inte är helt frisk... Men lugna helger är självklart också bra helger!

Puss och kram på er

Likes

Comments

En dag till helg (!!!) och jag sitter just nu i min säng och kollar på playmakers. Mysigt mysigt! Ska strax gå ner och slänga ihop en sallad till kvällsmat innan jag går över till Minna. Vi tänkte baka något gott och bara ta det lugnt, inte en helt fel torsdagskväll det inte!
Kram på er alla

Likes

Comments

Fina Minna & Erika på bilden!

Åh vill ha fler dagar som igår! Bara ta det lugnt, fika, kolla serier och mysa runt här i Sälen... Men idag är det måndag och nya tag. Jag har bland annat fått en skidskolegrupp med fyra stycken danska femåringar. Och nej, vi förstår inte varandra alls haha. Har tagit med en liten dansk ordbok hem i hopp om att kunna komma med något de förstår imorgon..! Vissa veckor här lär helt enkelt bli tuffare än andra ;)

Likes

Comments