Godmorgon! Såhär börjar min morgon, mys med Pilu i min säng och kollar på Landet för längesen. Började redan vid 7 idag och såklart så var hon vaken haha... Isabel sover dock fortfarande! Hon borde vakna snart och då ska vi äta frukost och fixa iordning. Sen kommer Hannah och Milla hit för en playdate. Hörs senare!

Likes

Comments

  • London

Likes

Comments

Igår var jag, Elsa & Elin på Cirque. I början när jag flyttade hit så var vi där ofta men sen var det någon brand så det har varit stängt tills för några veckor sen. Jag hade såå kul!! Cirque är så speciellt, de har dvärgar med bebismasker, sumobrottare som dansar, clowner och massa annat. Hade tänkt gå hem tidigt men slutade med att jag låg i sängen vid halv 4 ändå... Inte jätteroligt att gå upp kl 8 imorse, men det får man tåla! Innan klubben var jag och Elin hemma hos henne och drack vin och åt popcorn på hennes balkong!

Likes

Comments

Idag var det exakt ett år sen jag tog studenten. Hade champangefrukost, studentlunch, åkte paddan, sprang ut som första klass, åkte flak, hade mottagning & slutligen studentfesten. Det var en av de roligaste dagarna i mitt liv, hade mer än gärna gjort det igen!!

Även fast jag saknar gymnasiet ibland så är jag glad att den tiden är över. Mitt liv ser så annorlunda ut nu jämfört med då. Jag var så trött på allt pluggande, jag jobbade väldigt mycket och levde väl en typisk students liv. Nu bor jag i ett annat land, har nytt jobb och trivs så himla bra. Jag har märkt hur jag vuxit som person (jag vet det låter så klyschigt men det är verkligen så). Jag är nöjd med hur mitt liv urartade sig efter gymnasiet, änsålänge haha. Man kan inte stanna i gymnasietiden för evigt, men som sagt så saknar jag det ibland. Men skulle gärna åkt paddan och skriksjungit en massa låtar med världens bästa klass igen!
Almqvist <3

Likes

Comments

Godmorgon! Igår var vi som sagt på Warner Bros Studio Tour, det var helt fantastiskt!! Kan göra ett till inlägg om det senare. Vi var tillbaka i London runt 7 och då gick vi och åt middag. Sen satte vi oss i en park och drack lite vin. Jättemysigt! Nu ligger vi i sängen och ska snart gå ner och äta frukost. Hörs senare!

Likes

Comments

  • London

Likes

Comments

Godmorgon! Jag och barnen står och väntar på Hannah och Milla. Vi ska till biblioteket som alltid på torsdagar, de har en sångstund som är väldigt bra. Väntar också på svar från min syster som nu har landat i London och är påväg hit! Hon är förmodligen här i lagom tid tills att vi ska gå hem och äta lunch! Ska bli såå kul!

Söta Isabel har somnat i vagnen

Likes

Comments

Att det är 1 juni idag och jag går klädd såhär??? Blir så avundsjuk på alla hemma i Göteborg som har ca 28 grader och strålande sol idag...

Just nu sitter jag iallafall på bussen påväg in till stan, ska möta Elin på en fika!

  • London

Likes

Comments