Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Planerade att bara vara hemma på fredagkvällen men slutade med ett besök på chick fil a och cheerleading meet på skolan

Började lördagen med lite skidor, 60 grader och sol men så kul

Lördag kväll: shopping, middag på peppinos och bonfire party

Likes

Comments

Mitt lag ❤️

Att vara med i skidlaget är lätt det bästa beslutet jag har tagit sedan jag kom hit. Älskar mitt lag och att åka skidor såklart!
För er som inte vet så tävlar vi i slalom (GS - giant slalom & "vanlig" slalom). Vi har ca 1 tävling/vecka nu i januari och utöver det har vi träning ca 3 gånger i veckan samt waxing dagen innan tävling.
Även om det är väldigt långa dagar, då jag aldrig är hemma innan 7.30-8, så är det så värt det! Älskar känslan av att go through the course perfekt, ljudet av the gates hitting the snow, att heja på varandra från sittliften, alla bussturer hem. Till och med dom dagarna när jag är trött och inte känner för att träna, så är det lika underbart för att jag har världens bästa lag som alltid peppar varandra och skrattar varje dag❤️ är så tacksam för mina coaches, min kompis som skjutsar mig hem efter träningen varje dag, att få låna all utrustning, alla nya vänner jag har fått genom detta som har välkomnad mig i laget så här bra!

Bjuder på denna för att avsluta... Lyckades alltså bryta min stav...😂

Likes

Comments

Firade nyårshelgen i min kompis sommarhus med henne och hennes släkt. Supermysigt ställe i en liten stad vid lake Michigan! Vi spenderade helgen med att spela kort, snacka, gå promenader och såklart kolla på the ball drop vid tolvslaget! Har haft en superbra nyårshelg och är så taggad men samtidigt ledsen över 2017. Kan inte fatta hur snabbt tiden faktiskt går!

Solnedgång

Deras sommarhus // "downtown" (en enda gata haha)

Ännu lite mer solnedgång

Likes

Comments