Header

Oj det var ett tag sedan jag bloggade..

kommer knappt ihåg hur man gör för att göra ett inlägg haha 😂

Nu har jag kanske suttit i 20 min och läst igenom min blogg, När man kollar på alla bilder får man fram

underbara minnen.

Te.x minnen från sommaren helt underbart, tänk att denna sommaren kommer att vara mitt sista

sommarlov helt galet.

Saknar även Cala millor så otroligt mycket vill bara dit nu nu nu 😍

Nu det senaste dagarna har det ju bara vart lov, så har chillat umgåts med vänner osv firat jul och nyår.

Det har ju bara gått en vecka i skolan så det är la okej men pallar inte med att det är måndag imon 😭

Jag fick min älskade Iphone 6 som jag önskade mig så jag är super nöjd med min julklapp som ändå var typ en

vecka sen men bättre de än aldrig haha.

Hade tänkt att ta det lite lugnt nu sätta på en film och somna till den i med att man vänt på dygnet så har jag riktigt svårt för att sova.. men men

Nattiiii 😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Årets julkalender verkar vara lite si sådär det handlar ju om pirater å grejer 

vet ju inte riktigt vad det har med julien å göra men det blir nog bra 😃 Det bästa med årets 

är att den spelas in i Kroatien mitt fina hemland! så det är ett stoooooort plusssss😍


 

Likes

Comments

Tankarna tar över och man börjar fundera ..

frågan är finns det ens något att fundera över? Är det ens värt de? 

Ibland förstår jag mig inte på folk som bara överdriver en sak för att vinna och får en själv att förlora men jag kommer aldrig 

då menar jag ALDRIG låta någon trampa på mig eller säga vad jag ska göra och inte göra. Jag vill våga ta ett steg själv utan att någon

ska hålla min hand, det är en annan sak om du/ni hjälper med råd men aldrig att någon ska säga hur min väg ska gå för att göra rätt.


Men jag kan säga en sak att startar någon ett spel med mig då avslutar jag det för jag är inte som alla andra verkligen inte och jag är inte den som ger upp och låter absolut ingen leka med mina känslor eller lossas vara min så kallade vän Nääävaahh 


 

Likes

Comments

Nu närmar dig sig julafton och jag vet inte vad min mamma önskar sig än, men jag själv önskar då en Parfym,Väska,Iphone 6 och ett Fuck Cancer armband.

Jag hoppas verkligen att jag får något av det iallafall😏

Likes

Comments

Jag testade ju att använde den nya uppdateringen på nattstad men jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om de

just nu tog jag tillbaka de gamla för jag förstod mig inte på de! 😌 

Men iaf nu sitter jag här på lektion å bloggar och gör absolut inte de jag ska göra, men var ju så sugen på att skriva av mig. 

Snart ska jag på ny lektion vid halv 1 typ så det kanske inte var så snart men ändå! 

Nä nu skriver jag bara en massa för att såå HAADEEE

 


Likes

Comments
Jag är sugen på att göra något av dessa färgerna i mitt hår. Jag har alltid haft dem vanliga färgerna som Te.x Brunt,Ljusbrunt,Mörkbrunt,svart,rött,vinrött,ljusa slingor som jag har nu. 

Jag vet inte om jag skulle passat i det därför behäver jag hjälp och råd om jag ska göra detta eller inte? Imed att jag tänker nog använda Elumen, Likes

Comments

Idag är det en tom dag.

Som många vet så har jag ingen kontakt med min pappa alls, han kom till mig en gång när jag var liten 

och lämnade en tv, min mamma berättade för mig att jag tog hans hand och skulle visa runt och jag kallade han även för pappa jag var kanske 

2-3 år och kunde säga pappa även fast jag aldrig hade haft en pappa under dem två-tre åren,.

Jag har inga minnen utav detta jag kommer inte ihåg något! nånstans i mitt huvud så kan jag komma ihåg lite.

När jag var liten så vet jag att jag drömde om min pappa konstant, jag drömde alltid att min pappa kom hem till mig och gav mig en kram och sa att han älskade mig. Men varje gång jag drömde om han så kunde jag aldrig se hans ansikte det var alltid något som var i vägen, det är inte konstigt att man inte kan se sin pappas face i drömmen om man inte ens vet hur han ser ut. 

Värsta

det som kanske känns jobbigast för mig är att han bor ca 40 min ifrån mig och jag har aldrig träffat honom som ni ser så har jag tydligen träffat han som liten men det är inget JAG kommer ihåg jag minns inte de och för mig är det som att jag aldrig träffat min egna pappa. 

ändå från 3 års ålder upp tills jag blev 9 år ringde jag han och kallade han återigen för pappa.. 

Ett samtal löd så här och det är de senaste och sista samtalet med min pappa.

Kl var 18:15 och jag var nervös velade om jag skulle ringa eller inte, jag tag i telefonen och slog in hans nr, jag klickade på ring och jag hörde första tonen, jag blev helt skakis visste inte om jag skulle lägga på eller inte. 

Han svarade efter några toner och sa Ja det är Miso, jag var tyst 2 sek och sen så sa jag ''hej pappa det är Emma'' 

Han började skratta det typiska skrattet man skrattar när man blir förvånad och man liksom inte vet hur man ska ta detta. 

Han sa hej Emma och frågade hur jag mådde osv jag svarade ju hur jag mådde och frågade lite vad han gjorde å så, han höll på att fixa sin tv. Innan vi la på så frågade jag min pappa om han ville träffa mig i veckan och ta en fika antingen i Halmstad eller hos mig? han sa att det ville han verkligen och han var så glad osv han sa att han skulle ringa upp dagen efter men gjorde han de ? Ne han ringde aldrig upp och det var för snart 9 år sen. 


Så det blir att fira mina morbröder idag och bara slappna av och inte tänka på att det är just 'farsdag'' idag. 

 


Likes

Comments

Att inte våga vara sig själv..

För ca 2-3 år sen så vågade jag inte vara mig själv jag ville inte vara ''jag'' jag såg

bara fel i mig själv, jag var olycklig även fast jag har världens bästa mamma, världens bästa familj.

Under den tiden så var det bara snack om hur man skulle se ut om hur man skulle vara, man fick inte äta de ena och man fick inte äta andra, jag lyssnade noga och så dum som jag va så lyssna jag på all skit.

När jag gick i 6an,7an o halva 8an så var jag inte den smalaste, jag var inte den snyggaste hade inte den 

utstrålningen som vissa andra. Varje dag vaknade jag med en klump i magen för att jag inte ville vara just ''jag'' jag ville vara som dem andra jag ville vara den perfekta jag ville vara den som kunde ha vad som helst på sig utan att det såg fel ut. Även om jag kanske trivdes i en klänning eller tröja så tänkte jag alltid men andra kommer tycka att det ser fult ut att jag inte passar i den bara för att jag inte har den ''perfekta'' kroppen. 

När jag hörde hur alla snackade om träning, hur dem tränade osv så blev jag bara ledsen för jag hade inte råd till ett gymkort även om jag ville ha ett så kvittade de för jag hade ju inte råd. När jag hörde hur dem klagade på hur dem såg ut så ville jag bara försvinna från skolan ville inte vara där för jag var ju lite större än dem och i med att dem snackade så illa om sig själva så tänkte jag att alla måste ju då tycka att jag är jätte tjock? 

Detta pågick i några månader jag bara lyssnade på vad alla sa och bara tyckte mer illa om mig för varje dag som gick..!

En dag sa jag till mig själv att nej Emma nu ska vi ändra på de nu ska du vara den perfekta du ska bli som alla andra du ska inte vara den som ska gömma dig mer. 

Allt gick fel

Jag tog bort all godis, slutade alltså att äta skräpsaker och slutade med att äta kolhydrater osv. 

Till slut fick jag ångest av att äta all mat att äta kött att äta frukost att äta allt de blev liksom ett tvång som sa till mig att äter du de så går du upp i vikt, Jag lyssnade så klart på mina tankar och slutade inte att äta MEN så fort jag hade ätit så gick jag på toan efter och spydde upp maten och så var det i 9 månader. Jag började gå ut varje dag då menar jag VARJE dag de kunde vara 2 gånger om dagen i ca 1,5 timme jag var ju som sagt helt insatt jag hade ofta feber och mådde dåligt i med att jag inte fick någon näring i mig jag levde på kanske en köttbit om dagen eller kanske en macka och ett äpple om dagen. 

Värsta va att jag lurade mamma, jag sa till mamma att jag åt i skolan att jag var mätt när jag kom hem, visst såg hon att jag började bli smalare men hon fattade inte de från första början, Min mamma jobbade verkligen varje dag hon kom alltid hem trött och somnade det såg jag som en jätte bra möjlighet att fortsätta och så att mamma inte märkte att jag inte åt. 

Detta på gick ett bra tag alltså några månader, tills jag en dag ringde min ''syster'' Eviz som då bodde i skåne. Jag grät och berättade för henne hur allt var för jag litar på henne hon va den ända jag kunde berätta allt för, jag berättade om alla dessa månaderna om hur allt låg till helt enkelt, Hon pratade lugnt med mig och sa att jag måste berätta detta för min mamma annars så kommer hon göra de för hon insåg hur dåligt jag mådde och att det jag gjorde mot mig själv inte var bra. 

Samma kväll så gjorde jag lite kaffe och satte mig på soffan bredvid min mamma, jag kollade henne i ögonen och kunde inte öppna munnen kunde inte få ut ett ord utan mina tårar brast jag grät jätte mycket och min mamma kramade om mig och frågade vad som hade hänt? om någon hade gjort eller sagt något, Jag kollade på henne och sa förlåt minst 10 gånger, hon frågade varför jag sa förlåt hela tiden och försökte lugna ner mig, när jag då hade lugnat ner mig och berättade hur allt var så kollade hon bara på mig och började gråta hon sa att hon hade sett att jag gått ner i vikt men hon aldrig hade trott att jag slutat äta.

Hon sa till mig att detta ska vi klara tillsammans, hon skulle hjälpa mig så gott hon kan.

Andra dagen så åkte vi till doktorn och pratade med min läkare, han tog en massa prover och såg att jag hade jätte låga värden och att det faktiskt inte såg bra ut, jag hade gått ner ca 10-18 kilo under ca 2 månader jag låg på 50,5 kilo och var nu underviktig. Han berättade hur situationen var för mig och vad som kan hända i framtiden om jag inte slutar att det kanske inte blir en framtid för mig om jag inte börjar tänka om. Han sa att det var tur att vi kom just då och tog tag i detta för annars hade jag fått läggas in. Jag fick skriva ut en massa tabletter till mig och fick då en kurator jag skulle gå till 3 gånger i veckan fick faktiskt två om de ska vara rätt en på skolan och en hos läkaren. 

2 månader senare så skulle jag tillbaka till läkaren och prata och ta nya prover, jag var 100% säker på att mina värden skulle vara bättre, Min doktor ringde mig och ville prata med mamma nån dag efter jag tagit proverna, När han hade pratat med min mamma så kollade hon på mig och sa att värdena hade blivit sämre och att vi måste åka tillbaka. 

Det var så här i 1,5 år för mig då jag fick åka in och ut ifrån akuten. Nu är jag friskt men har svårt för pasta, ris och potatis. 

Varför jag skrev detta är för att folk ska sluta tjata och fråga varför jag inte äter potatis,ris eller pasta och varför jag inte äter godis och sluta säga att jag är konstig för de, jag vet att mina vänner brukar skoja när de säger så men jag tar illa upp jag gör verkligen de så nu vet ni. 

Och om de ska hjälpa bröder så har jag börjat äta naturgodis varje lördag ❤ Detta var min historia om mig själv.

  


Likes

Comments

Igår så fixade vi in för J-dagen som då var idag.

J-dagen är en tradition som carlsberg gör, det är så att folk beställer bord på olika matställen och så kommer då

Carlsberg med Julölen till dem och det är årets första Jul öl. 

Så vi fick då ären att vara modeller och vi hade IS tema som då skulle höra till julen, vi representerade vår skola

drottningblanka och visade upp vad mode/design,stylist och frisör kan göra osv. 

Vi satt då och planerade hur vi skulle göra med våra modeller.. Jag satt mig själv som reserv modell men tänkte att det kommer jag ändå

inte att bli! 

Tror ni att jag måste rycka in idag som modell? svar ja så jag fick vara modell med mina andra vänner då men jag var så sjukt 

o taggad på de så de finns inte! Men de löste sig och det var ju rätt kul ändå. 😘

Likes

Comments

Hittade min klänning jag använde senast 2009 på avslutningen i 6an! 

Den är såå fin vet inte om jag vill sälja den eller inte.. den är ju lite för stor men känner att det kan ju va ett minne med

som man kan ha när man blir äldre! 😚

Likes

Comments