Hej igen mina vänner!
Måndag idag, vilket betyder Pappadag för Majken! Hennes pappa skulle ha henne själv idag för andra gången, men han ringde i morse och berätta att han blivit jätte förkyld, så Majken fick hänga med mamma och min bästa vän Nora istället! Men vi hoppas på att han blir frisk till på fredag då det är Pappadag det med☺️
Morgonen var lång och mysig, låg i sängen till 10, gick upp och lekte lite med alla hennes miljoner onödiga leksaker haha!
Halv 12 äter vi lunch, blev korv och ris för båda två, enkelt och gott😄 Sen tog hon sin vanliga lur mellan 12-14 och jag passade på att göra samma sak.
Efter det tog vi en promenad till maxi och mötte upp Nora! Dags för den vanliga storhandlingen som sker varje 20onde! Preppar blöjor, välling, efterrätter, våtservetter och om det behövs något mer för varje månad, så man har och slipper tänka på att det är påväg att ta slut. BIG UPP och rekommenderas till ALLA mammor!!

Nu ligger jag i soffan, men ska ta och krypa ner i sängen! Öppna förskolan imon med kompisarna, då gäller det att vara pigg!
Ha de bäst. Tjing💗

Fynd på maxi, rosa mysdress. 149kr!

Nora och Majken

Morgonmys!

Likes

Comments

Jaha då ska man försöka sig på med en blogg. Läser flera stycken, kan nämna minst 20 som jag inspireras av, så varför ska jag börja när det redan verkar finnas tillräcklig?
Jag vill att människor, kanske unga blivande mödrar eller mammor ska kunna läsa mina inlägg, se mina bilder och bli inspirerade, dela med mig av min dotters utveckling och hur det är att vara ung och ensamstående mamma, min vardag i sig och kanske kunna peppa ensamstående och andra när mammalivet kan kännas tungt!
Jag heter Emma, 20 år och blev mamma som 19. Min dotter heter Majken och hon är snart 7 månader, tiden går så fort
😭!
Hon har en lillasyster som heter Amanda från hennes pappas sida och träffar hennes pappa 2-3 dagar i veckan ihop med mig
☺️

Sådär, nu var det jobbiga första inlägget klart, hopps ni vill hänga med i min vardag, har ni tips på bra bloggar eller era egna så komentra dom så kikar jag. Tjing!

Likes

Comments